WordPress.org

Profiles

jackennils

Profile picture of jackennils
  • Member Since: May 10th, 2009
  • jackennils.net
  • @jackennilsen on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, [Suggestion] no automatic push for published posts, on the site WordPress Support Forums

    3 days ago

  • Created a topic, option to check "send push notification" by default, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Posted a reply to "Chrome is crashing with the latest version being installed", on the site WordPress Support Forums:
    :)

    1 month ago

  • Posted a reply to "Chrome is crashing with the latest version being installed", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. This is so weird, now I installed the latest Chrome beta and it was…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Chrome is crashing with the latest version being installed", on the site WordPress Support Forums:
    Strange. What version of Chrome do you have?

    1 month ago

  • Created a topic, Chrome is crashing with the latest version being installed, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Graph API v2.1 Upgrade Notice", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the info!

    1 month ago

  • Posted a reply to "Graph API v2.1 Upgrade Notice", on the site WordPress Support Forums:
    Same here. I wonder if we have to change the version or if this is…

    1 month ago

  • Posted a reply to "sticky element not centered when resizing browser window", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks a lot for letting me know. I'll use the CSS hack to fix it…

    2 months ago

  • Created a topic, sticky element not centered when resizing browser window, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Changing width of Sticky element", on the site WordPress Support Forums:
    delete please

    2 months ago

  • Posted a reply to "Seeing same comments on every post", on the site WordPress Support Forums:
    Great, thanks a lot! :)

    3 months ago

  • Posted a reply to "Seeing same comments on every post", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Joel, Sure! I have deleted the lines, flushed the cache and voilà, it's working…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Seeing same comments on every post", on the site WordPress Support Forums:
    It is live here: http://mafia-daily.net/ As I mentioned before, the comments of this post: http://mafia-daily.net/2016/04/jede-menge-neue-details-zum-gameplay-von-mafia-iii/…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Seeing same comments on every post", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, thanks for looking into this. :)

    3 months ago

  • Created a topic, Seeing same comments on every post, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "New Preload Function seems to break WP-Polls Compatibility", on the site WordPress Support Forums:
    You got mail.

    3 months ago

  • Posted a reply to "New Preload Function seems to break WP-Polls Compatibility", on the site WordPress Support Forums:
    It must have something to do with the last update. Old version works, new version…

    3 months ago

  • Created a topic, New Preload Function seems to break WP-Polls Compatibility, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Everything gone with WP 4.5, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Suggestion: Add compatibility for DCL", on the site WordPress Support Forums:
    Super great. Thanks!

    4 months ago

  • Created a topic, Suggestion: Add compatibility for DCL, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "latest update breaks the site", on the site WordPress Support Forums:
    Same here. Why do you guys never test something before you release it?

    6 months ago

  • Posted a reply to "DCL wont load in some posts", on the site WordPress Support Forums:
    That sounds good, thanks. :)

    7 months ago

  • Posted a reply to "DCL wont load in some posts", on the site WordPress Support Forums:
    Sounds great, I'm glad I could help. :) Just being curious: How did you solve…

    7 months ago

  • Posted a reply to "DCL wont load in some posts", on the site WordPress Support Forums:
    Great, you're very welcome.

    7 months ago

  • Posted a reply to "DCL wont load in some posts", on the site WordPress Support Forums:
    Joel, I probably know what the problem is. I think in the past you have…

    7 months ago

  • Created a topic, cron job to auto delete posts of a specific post type older than x days, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, bug when page was password protected, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "DCL wont load in some posts", on the site WordPress Support Forums:
    No problems for me since quite some time. Thanks! :-)

    7 months ago

  • Posted a reply to "Copyright question", on the site WordPress Support Forums:
    Super, thanks.

    8 months ago

  • Created a topic, Copyright question, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Twitter Count Removed from official API", on the site WordPress Support Forums:
    Oh okay, phew... :)

    8 months ago

  • Posted a reply to "Twitter Count Removed from official API", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, thanks for your reply. But please do not remove the Twitter button. At the…

    8 months ago

  • Created a topic, Twitter Count Removed from official API, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Google +1s not being recognized", on the site WordPress Support Forums:
    Just to let you know, now I'm not getting any counts from G+ anymore, not…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Google +1s not being recognized", on the site WordPress Support Forums:
    Yep, that should be the best solution. I set the TTL to a higher value…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Google +1s not being recognized", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Ben, Thanks for the update. Now I'm experiencing a connection issue with Google. See…

    9 months ago

  • Posted a reply to "ERROR: Signal "SIGTERM" is sent to script!", on the site WordPress Support Forums:
    I removed the plugin completely with all settings and did a clean reinstall. Now it…

    9 months ago

  • Posted a reply to "DCL wont load in some posts", on the site WordPress Support Forums:
    I'll try and let you know. Also, what I noticed is that the Tapatalk plugin…

    9 months ago

  • Posted a reply to "DCL randomly wont load in some posts", on the site WordPress Support Forums:
    I have discovered the same issue on my sites. Some posts are displaying the WordPress…

    9 months ago

  • Posted a reply to "DCL wont load in some posts", on the site WordPress Support Forums:
    I have discovered the same issue on my sites. Some posts are displaying the WordPress…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Nice Plugin", on the site WordPress Support Forums:
    PSA: Never download a plugin of an author rating his/her own plugin 5 stars...

    10 months ago

  • Posted a reply to "ERROR: Signal "SIGTERM" is sent to script!", on the site WordPress Support Forums:
    I'm getting message as well since the last update. Before I got SIGALRM. Backups are…

    10 months ago

  • Posted a reply to ""Signal SIGCHLD sent to script" error message in logfile after successful backup", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, a short update on this. The error is not gone. On sheduled backup, SIGALRM…

    10 months ago

  • Posted a reply to ""Signal SIGCHLD sent to script" error message in logfile after successful backup", on the site WordPress Support Forums:
    By the way, I could solve the "problem" by re-installing the plugin and setting up…

    10 months ago

  • Posted a reply to ""Signal SIGCHLD sent to script" error message in logfile after successful backup", on the site WordPress Support Forums:
    Why should I? I'm using BackWPup since years nd was always happy with it. Now…

    10 months ago

  • Posted a reply to ""Signal SIGCHLD sent to script" error message in logfile after successful backup", on the site WordPress Support Forums:
    What about the SIGALRM Message? [02-Oct-2015 03:04:06] 1. Versuche, Backup zu erstellen … [02-Oct-2015 03:04:06]…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Excellent fork of a very good plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, I must be pretty blind I suppose. Amended!

    11 months ago

  • Posted a reply to "Excellent fork of a very good plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for the detailled insight, I understand and will of course amend the rating.…

    11 months ago