WordPress.org

Profiles

iwdspiderwoman

Profile picture of iwdspiderwoman
  • Member Since: July 5th, 2011
  • Richmond, VA, USA
  • intergalacticwebs.com
  • Owner - web designer/developer at Intergalactic Web Designers
  • @iwdspiderwoman on WordPress.org
  • Find me on:

Bio/Description

Web developer/designer since 1996. Specializing in WordPress sites that are built upon Genesis or Thesis, I love to make my clients happy.

Interests

international travel, flute, contemporary Christian music, technology, historical romance novels, cats

  • Created a topic, Images not displaying in email clients, on the site WordPress.org Forums:
    I have "googled" this as well as searched this forum b…

    2 weeks ago

  • Created a topic, WooCommerce Layered Nav on Search Results, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to Various errors after latest update, on the site WordPress Support Forums:
    I only renamed the backupwordpress folder under plugins to deactivate it and I could get…

    7 months ago

  • Posted a reply to 3.4.3 update getting incorrect root directory, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Kat! I have replaced the plugin on three of my sites (one root and…

    8 months ago

  • Posted a reply to 3.4.3 update getting incorrect root directory, on the site WordPress Support Forums:
    When you go to the Server Info screen, Site Root Path says: /home/myrootdomain/public_html Since that…

    8 months ago

  • Posted a reply to 3.4.3 update getting incorrect root directory, on the site WordPress Support Forums:
    When I go to my sites on BlueHost, I now get this error: BackUpWordPress will…

    8 months ago

  • Posted a reply to 3.4.3 update getting incorrect root directory, on the site WordPress Support Forums:
    RE: index.php - each of my installations of WP has one

    8 months ago

  • Posted a reply to 3.4.3 update getting incorrect root directory, on the site WordPress Support Forums:
    public_html (root) - site at this level backups up correctly -domain1 the plugin backups up…

    8 months ago

  • Created a topic, 3.4.3 update getting incorrect root directory, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Works for awhile then site stops working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Saves me mountains of time, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Admin dashboard messed up after upgrade to MainWP 2.0.19, on the site WordPress Support Forums:
    It seems to have resolved itself. I didn't have to clear any browser cache but…

    1 year ago

  • Posted a reply to Admin dashboard messed up after upgrade to MainWP 2.0.19, on the site WordPress Support Forums:
    Correction: When I tried to do the bulk update on plugins, nothing happened. I had…

    1 year ago

  • Created a topic, Admin dashboard messed up after upgrade to MainWP 2.0.19, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Unable to "enable" plugin on settings page, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Plugin Breaks Hyperlink Function, on the site WordPress Support Forums:
    The enable EventSpot is on the Plugin Settings page (Constant Contact > Constant Contact).

    2 years ago

  • Created a topic, Easy way to customize elements of WooCommerce, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Activation "blows up" site on Windows server, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Does not work with WordPress 3.9.1, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Plugin could not be activated because it triggered a fatal error, on the site WordPress Support Forums:
    Found another thread that fixed the problem for me: This worked for me: just remove…

    3 years ago

  • Posted a reply to Plugin could not be activated because it triggered a fatal error, on the site WordPress Support Forums:
    Same error for me!

    3 years ago

  • Created a topic, So far so good, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Widget Logic Visual not working with 3.5, on the site WordPress Support Forums:
    Found this on another thread and it worked for me: WP3.5 uses jQuery 1.8... and…

    4 years ago

  • Created a topic, Ads showing on posts but not pages, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Widget Logic Visual not working with 3.5, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, No changes to default login, profile, etc., on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

Plugins