WordPress.org

Profiles

Ivan Jaquez

  • Member Since: October 4th, 2009
  • @ivan-jaquez on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Warning after Updating to Snap 3.8.1, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks! Take care.

    3 months ago

  • Created a topic, Warning after Updating to Snap 3.8.1, on the site WordPress.org Forums:
    I getting this warning message at the top on wp admin …

    3 months ago

  • Posted a reply to How to Fix Broken Missing Visual Editor Caused by Gokiath Theme, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Steve. Thanks for the quick response and advice! Take care.

    4 months ago

  • Created a topic, Missing Wp Tinymce Options From Page Editor With Goliath Theme, on the site WordPress.org Forums:
    Hello guys. When I disable Goliath and activate other …

    4 months ago

  • Created a topic, Main Category As Subdomain and Cloudflare Free SSl, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. My site is using the free cloudflare.com servic…

    5 months ago

  • Posted a reply to Configuring Wildcard Subdomains isn’t working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there. From the green notice at the top, it looks like the plugin is…

    5 months ago

  • Posted a reply to CSRF Token not found…Cloudflare and Wordfence, on the site WordPress.org Forums:
    Ok.

    5 months ago

  • Created a topic, Remove-Disable Urls in Comments…, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. I would like to know if there's a way to auto d…

    5 months ago

  • Posted a reply to CSRF Token not found…Cloudflare and Wordfence, on the site WordPress.org Forums:
    I updated my php version to 5.6 but it's showing version 5.5.38 yet. Do I…

    5 months ago

  • Posted a reply to CSRF Token not found…Cloudflare and Wordfence, on the site WordPress.org Forums:
    So we need to wait for the Wordfence's guys to update the pluning and include…

    5 months ago

  • Posted a reply to CSRF Token not found…Cloudflare and Wordfence, on the site WordPress.org Forums:
    Oh man! Hope someone helps us as soon as possible. I love both services.

    6 months ago

  • Created a topic, Cloudflare and Wordfence CSRF Token not found…, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. I'm having conflicts between Cloudflare and Wordfe…

    6 months ago

  • Created a topic, CSRF Token not found…Cloudflare and Wordfence, on the site WordPress.org Forums:
    Hello guys. I'm having conflicts between Cloudflare an…

    6 months ago

  • Posted a reply to CSRF Token not found., on the site WordPress.org Forums:
    I have the same issue. The culprit is the Wordfence plugin. I don't know what…

    6 months ago

  • Posted a reply to Conflict between Gtranslate and WP Fastest Cache on Homepage…, on the site WordPress.org Forums:
    Ok thanks :)

    6 months ago

  • Posted a reply to Conflict between Gtranslate and WP Fastest Cache on Homepage…, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. Please stop editing. I opted to look for another widget which not conflicts with…

    6 months ago

  • Posted a reply to Conflict between Gtranslate and WP Fastest Cache on Homepage…, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! You're right about the "What's Hot" widget. The weird thing this is only happening…

    6 months ago

  • Posted a reply to Conflict between Gtranslate and WP Fastest Cache on Homepage…, on the site WordPress.org Forums:
    Ok thanks.

    6 months ago

  • Posted a reply to Conflict between Gtranslate and WP Fastest Cache on Homepage…, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. Yesterday my case was forwarded to a developer via the chat but no reply…

    6 months ago

  • Posted a reply to Conflict between Gtranslate and WP Fastest Cache on Homepage…, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! Via the chat window on that page?

    6 months ago

  • Posted a reply to Only showing pageok, on the site WordPress.org Forums:
    Create a CNAME instead on under Cloudflare's Dns tab. Check this example: [IMG]http://i66.tinypic.com/282jj0o.jpg[/IMG]

    6 months ago

  • Created a topic, Conflict between Gtranslate and WP Fastest Cache on Homepage…, on the site WordPress.org Forums:
    Hello guys. Homepage https://www.topbreaking.news/ is …

    6 months ago

  • Posted a reply to Only showing pageok, on the site WordPress.org Forums:
    If you set the pluging the right way from your wp settings and wildcard subdomains…

    6 months ago

  • Created a topic, HELP! Issue is Caused by Excessive Cache Files…, on the site WordPress.org Forums:
    Hello guys. Today I got an email from Hostgator stayin…

    6 months ago

  • Created a topic, Will Google Index Permalinks Which Link Directly to the Source, on the site WordPress.org Forums:
    I was checking the documentation from the Wp Automatic…

    6 months ago

  • Posted a reply to Configuring Wildcard Subdomains isn’t working, on the site WordPress.org Forums:
    You're welcome.

    6 months ago

  • Posted a reply to Configuring Wildcard Subdomains isn’t working, on the site WordPress.org Forums:
    Awesome!

    6 months ago

  • Posted a reply to Configuring Wildcard Subdomains isn’t working, on the site WordPress.org Forums:
    Please, share a screenshot from the subdomains creation page instead. That way I can check…

    6 months ago

  • Posted a reply to Configuring Wildcard Subdomains isn’t working, on the site WordPress.org Forums:
    I use hostgator.com for hosting and wildcard subdomains progapate fast but it varies from host…

    6 months ago

  • Posted a reply to Configuring Wildcard Subdomains isn’t working, on the site WordPress.org Forums:
    Be patient. If suddomains are set the right way from your cpanel, everything's is going…

    6 months ago

  • Posted a reply to Configuring Wildcard Subdomains isn’t working, on the site WordPress.org Forums:
    Not for now. Take into consideration the time dns requires to propagate. If you activated…

    6 months ago

  • Posted a reply to Configuring Wildcard Subdomains isn’t working, on the site WordPress.org Forums:
    I would like to check your "Main Category As Subdomain" settings.

    6 months ago

  • Posted a reply to Configuring Wildcard Subdomains isn’t working, on the site WordPress.org Forums:
    If you add another subdomain: Document Root: /public_html/cats you get the idea.

    6 months ago

  • Posted a reply to Configuring Wildcard Subdomains isn’t working, on the site WordPress.org Forums:
    For example. If your primary domain from 1&1 is Mydomain.com and categories from that wordpress…

    6 months ago

  • Posted a reply to Configuring Wildcard Subdomains isn’t working, on the site WordPress.org Forums:
    You have to manually create each subdomain in the 1&1 Control Panel.

    6 months ago

  • Posted a reply to Configuring Wildcard Subdomains isn’t working, on the site WordPress.org Forums:
    If you can perform that task I'm ready to setup the plugin for you.

    6 months ago

  • Posted a reply to Configuring Wildcard Subdomains isn’t working, on the site WordPress.org Forums:
    IN the meantime check this vid on how to enable wildcard subdomains using cPanel: https://www.youtube.com/watch?v=_cNFYMO1oC4

    6 months ago

  • Posted a reply to Configuring Wildcard Subdomains isn’t working, on the site WordPress.org Forums:
    Some companies restrict access for login in based on ip address just for security reasons.…

    6 months ago

  • Posted a reply to Configuring Wildcard Subdomains isn’t working, on the site WordPress.org Forums:
    It is blocking access from my ip address :(

    6 months ago

  • Posted a reply to Configuring Wildcard Subdomains isn’t working, on the site WordPress.org Forums:
    By the way, please edit your last comment and erase the user and pass you've…

    6 months ago

  • Posted a reply to Configuring Wildcard Subdomains isn’t working, on the site WordPress.org Forums:
    OK. Thanks. Let me check.

    6 months ago

  • Posted a reply to Configuring Wildcard Subdomains isn’t working, on the site WordPress.org Forums:
    If you don't mind, I would like to accsess your wordpress dashboard to check the…

    6 months ago

  • Posted a reply to Configuring Wildcard Subdomains isn’t working, on the site WordPress.org Forums:
    By default most hosting providers have wildcards subdomains available. Could you provide a temporary login/pass…

    6 months ago

  • Posted a reply to Configuring Wildcard Subdomains isn’t working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! What's your host company? Maybe I can help you.

    6 months ago

  • Created a topic, Awesome Plugin-Awesome Support, on the site WordPress.org Forums:
    I faced an issue with a video gallery plugin and you g…

    7 months ago

  • Created a topic, Visual Composer Broken Tabbed Content(Goliath Theme- DZS Video Gallery Plugin), on the site WordPress.org Forums:
    Hello guys. I'm using the Goliath Theme and I need to …

    7 months ago

  • Posted a reply to WordPress Media Library Not Showing Thumbnails But DO Exist, on the site WordPress.org Forums:
    Ok I'll try that again. Brb.

    9 months ago

  • Posted a reply to WordPress Media Library Not Showing Thumbnails But DO Exist, on the site WordPress.org Forums:
    Notice: has_cap was called with an argument that is deprecated since version 2.0.0! Usage of…

    9 months ago

  • Posted a reply to WordPress Media Library Not Showing Thumbnails But DO Exist, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Steve. I've done that in the past without any success. I want to pointed…

    9 months ago

  • Created a topic, WordPress Media Library Not Showing Thumbnails, on the site WordPress.org Forums:
    Hello guys. Most of the images are not displaying on m…

    9 months ago