WordPress.org

Profiles

  • Member Since: October 5th, 2019
  • Location: Dhaka
  • Website: toufiq.net
  • GitHub: ittoufiq
  • Find me on:

Contributions

Toufiqur Rahman contributes 6 hours per week to the following teams: Accessibility, Core, Marketing, Support, Themes, Training.

  • Wrote a comment on the post Dev Chat Agenda for June 24th, 2020, on the site Make WordPress Core:
    Agreed with you :)

    3 months ago

  • Posted a reply to YouTube embed in visual editor broken in 5.3, on the site WordPress.org Forums:
    Try to embed this code and let me know the result. <object data="”https://www.youtube.com/watch?v=Ue7TfmQNBQA”" width="”400″" height="”315″"></object>

    10 months ago

  • Posted a reply to Comment Boxes Don’t Appear on Homepage or Web Pages, on the site WordPress.org Forums:
    Glad to heard that your problem solved :)

    11 months ago

  • Posted a reply to New Editor Lag in 5.3, on the site WordPress.org Forums:
    I want to say, did you inform the theme support? https://wordpress.org/support/theme/twentytwenty/

    11 months ago

  • Posted a reply to Upload Screen Blank on Medialibary after Update to WP 5.3 (Log Inside), on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, So it occurred for the theme. Inform your theme provider and you can…

    11 months ago

  • Posted a reply to How to Disable ” Drop Caps” in my theme posts pages, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, You have to remove it from your content or code. There is no…

    11 months ago

  • Posted a reply to Images source (unknown) and not showing after upgrade to 5.3, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, Please try to follow the instructions. I hope it will be helpful. 1.…

    11 months ago

  • Posted a reply to Edit buttons missing on posts, on the site WordPress.org Forums:
    Does solve your problem? If yes, Please close your forum post. Thanks

    11 months ago

  • Posted a reply to find plugin import events fb, on the site WordPress.org Forums:
    Does solve your problem? If yes, Please close your forum post. Thanks

    11 months ago

  • Posted a reply to New Editor Lag in 5.3, on the site WordPress.org Forums:
    Does solve your problem? If yes, Please close your forum post. Thanks

    11 months ago

  • Posted a reply to must plugins always be active?, on the site WordPress.org Forums:
    Does solve your problem? If yes, Please close the forum post. Thanks

    11 months ago

  • Posted a reply to Status Tracker, on the site WordPress.org Forums:
    Does solved your problem? Thanks

    11 months ago

  • Posted a reply to Move logo from left to right, sticky menu, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, Please check the screenshot and let me know. http://prntscr.com/pykrgw -Thanks

    11 months ago

  • Posted a reply to How to center my logo?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, You are most welcome & Thanks

    11 months ago

  • Posted a reply to Upload Screen Blank on Medialibary after Update to WP 5.3 (Log Inside), on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, If you use any shortcode plugin, you can try to check after disabling…

    11 months ago

  • Posted a reply to Changing background at foot of the page, on the site WordPress.org Forums:
    You are most welcome & Thanks

    11 months ago

  • Posted a reply to Changing background at foot of the page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, Add this css code #ht-colophon .overlay { background-color: #008080 !important; }

    11 months ago

  • Posted a reply to Changing background at foot of the page, on the site WordPress.org Forums:
    http://prntscr.com/py7mla Please check the screenshot

    11 months ago

  • Posted a reply to Adding white space, on the site WordPress.org Forums:
    You are most welcome & Thanks

    11 months ago

  • Posted a reply to Changing background at foot of the page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, Find out the CSS code from your style.css file and change the background…

    11 months ago

  • Posted a reply to Upload Screen Blank on Medialibary after Update to WP 5.3 (Log Inside), on the site WordPress.org Forums:
    If you use an SSL certificate, Please turn off and check again. If you are…

    11 months ago

  • Posted a reply to Fixed floating menu, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, Please read media query css and apply on your site https://www.w3schools.com/css/css_rwd_mediaqueries.asp

    11 months ago

  • Posted a reply to Adding white space, on the site WordPress.org Forums:
    Add this css code #innerpage-box { padding: 8em 0; background: #eee; }

    11 months ago

  • Posted a reply to Problem while placing two pictures together at center alignment, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, Please follow the links https://premium.wpmudev.org/blog/finally-getting-images-to-sit-side-by-side-in-wordpress/ https://stackoverflow.com/questions/2869053/stacking-two-pictures-with-captions-side-by-side-and-centered-in-wordpress -Thanks

    11 months ago

  • Posted a reply to Galleries in Colormag does not display correct on Apple devices, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, I would request to you that, Please contact your theme provider. I hope…

    11 months ago

  • Posted a reply to How to center my logo?, on the site WordPress.org Forums:
    Add this css code .header-inner .col-md-4 { width: 100%; margin: 0 auto; } .navbar-brand {…

    11 months ago

  • Posted a reply to default image align, on the site WordPress.org Forums:
    So, I think you need to contact your theme provider. I hope they will help…

    11 months ago

  • Posted a reply to default image align, on the site WordPress.org Forums:
    Please read this blog post https://writenowdesign.com/blog/wordpress/wordpress-how-to/change-wordpress-default-image-alignment-link-type/

    11 months ago

  • Posted a reply to default image align, on the site WordPress.org Forums:
    By default, the image aligns left. What do you want?

    11 months ago

  • Posted a reply to YouTube embed in visual editor broken in 5.3, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, Please use the Gutenberg video blocks to use the video. http://prntscr.com/py1eck -Thanks

    11 months ago

  • Posted a reply to Move logo from left to right, sticky menu, on the site WordPress.org Forums:
    Add this css code. I hope this css cide will help you .header-img img.logo {…

    11 months ago

  • Posted a reply to Problem with center-aligned image captions, on the site WordPress.org Forums:
    HI there, Here is the css code. .wp-block-image figcaption { text-align: center; }

    11 months ago

  • Posted a reply to CPU Usage Reaching 100% Limit, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, Please read this blog post. It will be helpful for you. Click on…

    11 months ago

  • Posted a reply to Hide or show widget first on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Does solve your issue?

    11 months ago

  • Posted a reply to Images source (unknown) and not showing after upgrade to 5.3, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, Do you use the Cloudflare SSL certificate? If you do, Please contact your…

    11 months ago

  • Posted a reply to Comment Boxes Don’t Appear on Homepage or Web Pages, on the site WordPress.org Forums:
    Add this css code. I hope this css code will help you .comment-form textarea#comment {…

    11 months ago

  • Posted a reply to Featured image size and alignment altered after update to 5.3, on the site WordPress.org Forums:
    Glad to heard your problem resolved. Enjoy & Love WordPress <3

    11 months ago

  • Posted a reply to Removing Slider in Starkers HTML5, on the site WordPress.org Forums:
    Glad to heard your problem resolved. Enjoy & Love WordPress <3

    11 months ago

  • Posted a reply to Problem with center-aligned image captions, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, You can use this CSS code. If you use this CSS code then…

    11 months ago

  • Posted a reply to Gutenberg Loading ONLY Over VPN!, on the site WordPress.org Forums:
    Glad to heard your problem resolved. Enjoy & Love WordPress <3

    11 months ago

  • Posted a reply to Problem with center-aligned image captions, on the site WordPress.org Forums:
    Would you please specify which element occurred the problem? Is it possible to share a…

    11 months ago

  • Posted a reply to Login to Comment, on the site WordPress.org Forums:
    When started this problem? Did you installed any plugin & did you tried disabling your…

    11 months ago

  • Posted a reply to Gutenberg Loading ONLY Over VPN!, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, If you use a Cloudflare SSL certificate. then sometimes the SSL certificate blocked…

    11 months ago

  • Posted a reply to New Editor Lag in 5.3, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, If you use a Cloudflare SSL certificate. then sometimes the SSL certificate blocked…

    11 months ago

  • Posted a reply to must plugins always be active?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, Thanks for your explanation. Yes, It's time-consuming. You can contact your theme provider.…

    11 months ago

  • Posted a reply to Status Tracker, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, Your resource cannot load properly that's why occurred the problem. You can disable…

    11 months ago

  • Posted a reply to Status Tracker, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for your explanation. I understand your demand. But, as it is the plugin not…

    11 months ago

  • Posted a reply to Gutenberg Loading ONLY Over VPN!, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, If you use Cloudflare service, you can try to check after disabling the…

    11 months ago

  • Posted a reply to must plugins always be active?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, Thanks for your reply. One by one disable the plugin and check which…

    11 months ago