WordPress.org

Profiles

iTerentius

Profile picture of iTerentius
  • Member Since: January 28th, 2013
  • @iterentius on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Failure to send (but sending from other plugins), on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the response. However, this doesn't help much. As I have an orange border,…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Failure to send (but sending from other plugins), on the site Support:
    Mail Tab settings:

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Failure to send (but sending from other plugins), on the site Support:
    Form HTML: [response] <div class="row"&g…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Failure to send (but sending from other plugins), on the site Support:
    Hello, Firstly, I love your plugin and use it on many…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to v. 1.6.2 "generated 2 characters of unexpected output", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same issue with one site. I've disabled all other plugins and…

    2 years ago

  • Created a topic, Amazing, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Success even not firing, on the site WordPress Support Forums:
    P.S. I would be interested in finding out how to bypass the e-mail function altogether.…

    3 years ago

  • Posted a reply to Success even not firing, on the site WordPress Support Forums:
    Alright. The speed issue wasn't the CF7 plugin at all. This was improper host settings…

    3 years ago

  • Posted a reply to Success even not firing, on the site WordPress Support Forums:
    I'm not sure if this is technically resolved. But I did find out that after…

    3 years ago

  • Posted a reply to Success even not firing, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the notes MTIRWK. Like I said as well, I've disabled ALL plugins and…

    3 years ago

  • Created a topic, Success even not firing, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to How to add a pro gallery?, on the site WordPress Support Forums:
    VesaT - I know what you are saying and yes, the problem still exists on…

    3 years ago

  • Posted a reply to How to add a pro gallery?, on the site WordPress Support Forums:
    John (& Scott), So, I've gone ahead and submitted a request. The response was basically…

    3 years ago

  • Posted a reply to How to add a pro gallery?, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Scott, I'm sorry for my negativity, and sorry if I spoke out of turn,…

    3 years ago

  • Posted a reply to How to add a pro gallery?, on the site WordPress Support Forums:
    I get when small things don't work, and even bigger things when it is free.…

    3 years ago

  • Posted a reply to How to add a pro gallery?, on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, I have a pretty much clean local install as well. I tried a couple…

    3 years ago

  • Posted a reply to How to add a pro gallery?, on the site WordPress Support Forums:
    I have the same issue. Adding a horizontal filmstrip just adds the first image to…

    3 years ago