WordPress.org

Profiles

Boris

Profile picture of Boris
  • Member Since: July 3rd, 2010
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Add WPML compatibility", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Mike, I was hoping for some support. Can you have a look at the…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Add media button does not add image", on the site WordPress Support Forums:
    I also re-installed wp 4.1.1, but no luck.

    2 weeks ago

  • Created a topic, Add media button does not add image, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Add WPML compatibility", on the site WordPress Support Forums:
    I also created a wpml-config.xml containing the missing string. This can be put in the…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Add WPML compatibility", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Mike, I was impatient, so I created my own Dutch language file (po). If…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Add WPML compatibility, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Issue with Woocommerce checkout message", on the site WordPress Support Forums:
    @Katherine Semel-Munson, thank you for the advice! I tried with an order with a guest…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Issue with Woocommerce checkout message, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Images Not Importing", on the site WordPress Support Forums:
    I had the same problem, this worked wonderfully, thanks!

    2 months ago

  • Created a topic, Great plugin, standard addition to all my sites, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Replied to an idea, Media library to always show connection to post/page

    3 months ago

  • Suggested an idea, Media library to always show connection to post/page

    3 months ago

  • Suggested an idea, Administrative overview pages

    3 months ago

  • Created a topic, Keep categories expanded on single post, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Issue with "live" functin, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Embedded PDF's not working in Chrome and IE", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mike, thanks for helping! I already had AddType application/octet-stream .pdf in my htaccess file.…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Add filter on in RSS feed", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, anybody out there who could help me with this? Im thinking it may require…

    6 months ago

  • Created a topic, Embedded PDF's not working in Chrome and IE, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Add filter on in RSS feed, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Works very well!, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Facebook scripts", on the site WordPress Support Forums:
    Ah, but that option was hidden because I hadn't activated table II-C1. I've activated it…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Slideshow navigation problems", on the site WordPress Support Forums:
    Ah, I didn't realize that, I thought they were for general navigation. I appreciate your…

    7 months ago

  • Created a topic, Slideshow navigation problems, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Facebook scripts", on the site WordPress Support Forums:
    I managed to disable loading the scripts by disabling line 302-321 in wppa-non-admin.php. Would be…

    7 months ago

  • Created a topic, Facebook scripts, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Filmstrip navigation issue", on the site WordPress Support Forums:
    You're a life saver, thank you very much!!! I've posted a nice Twitter message to…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Filmstrip navigation issue", on the site WordPress Support Forums:
    - LOUD NOISE OF CROWD BREAKING INTO FRANTIC APPLAUSE - That's brilliant, exactly what I…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Filmstrip navigation issue", on the site WordPress Support Forums:
    Actually, it looks very complex, I've never seen a plugin with so many possible settings,…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Filmstrip navigation issue", on the site WordPress Support Forums:
    I am now :-). Is there no way to use the filmstrip as navigation while…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Filmstrip navigation issue", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jacob, - setting was already set to slideshow window - no caching plugins in…

    7 months ago

  • Created a topic, Filmstrip navigation issue, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "does not work", on the site WordPress Support Forums:
    Had the same problems with 2.1.47 and 2.1.48: No matter what the setting, everyone had…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Plugin breaks visual editor in WP 4", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, works perfectly!

    8 months ago

  • Posted a reply to "Incompatible with NextGen 2.x and not working with 1.x", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Mark, I experimented with jQuery Toggle today, and replaced the Toggle Box and Collaps-o-matic…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Incompatible with NextGen 2.x and not working with 1.x", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mark, thank you for thinking along with me. However, the toggle function is used…

    8 months ago

  • Created a topic, Incompatible with NextGen 2.x and not working with 1.x, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Issue with "buttons_added"", on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind, I just solved it. By adding add_filter( 'woocommerce_is_sold_individually', 'wc_remove_all_quantity_fields', 10, 2 ); function wc_remove_all_quantity_fields(…

    10 months ago

  • Created a topic, Issue with "buttons_added", on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Needs refresh to actually log in", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mike, no, there are no caching plugins installed...

    10 months ago

  • Posted a reply to "Exclude Category from list", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, instead of the 'exclude' function posted here, I would like to include just the…

    10 months ago

  • Created a topic, Needs refresh to actually log in, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "3rd image hang up", on the site WordPress Support Forums:
    As you can see, slide 4 is empty, strange... Any ideas from the plugin author?…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Next/Previous buttons and image title missing after upgrade to 2.0.65", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not sure. I created a child theme using the Weaver Pro framework as a…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Lightbox navigation not showing", on the site WordPress Support Forums:
    @Cais no, not related. But I did find out the problem was in the child…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Next/Previous buttons and image title missing after upgrade to 2.0.65", on the site WordPress Support Forums:
    @Cais - Problem solved. I changed to 2011 and the problem was gone. The cause…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Next/Previous buttons and image title missing after upgrade to 2.0.65", on the site WordPress Support Forums:
    @Cais - All of them. Lightbox, Fancybox, Shutter, etc. None are showing navigation buttons.

    12 months ago

  • Posted a reply to "Next/Previous buttons and image title missing after upgrade to 2.0.65", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Cais, I'm running into similar problems with different websites. Navigation within the lightbox is…

    12 months ago

  • Created a topic, Lightbox navigation not showing, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Next/Previous buttons and image title missing after upgrade to 2.0.65", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Cais, you are correct. It turns out to be a conflict between NextGen and…

    12 months ago

  • Created a topic, Next/Previous buttons and image title missing after upgrade to 2.0.65, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago