WordPress.org

Profiles

Invex09

Profile picture of Invex09
  • Member Since: July 10th, 2009
  • @invex09 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Venue PHP Errors | Venue Not Saving", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issue as of the last update (v4.2). I've also had the…

    3 months ago

  • Created a topic, Google Analytics for WordPress - Invalid token, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Image link doesn't set correctly ... other posts/threads aren't helping", on the site WordPress Support Forums:
    @esmi Thanks for the quick reply! I will try all these things and post back…

    5 years ago

  • Created a topic, Image link doesn't set correctly ... other posts/threads aren't helping, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Trouble w/ PHP get variables, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Theme Breaks Public Site on IIS but works fine on Apache?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Add Icon to External Links in Nav, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Missing Post Titles on Main Blog Page", on the site WordPress Support Forums:
    Yes the relevant template has all the correct HTML. It was weird because the template…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Missing Post Titles on Main Blog Page", on the site WordPress Support Forums:
    The page titles work fine but if you go to http://mymojuba.com/blog then all of the…

    6 years ago

  • Created a topic, Missing Post Titles on Main Blog Page, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "PDF Manager", on the site WordPress Support Forums:
    Did you receive any helpful suggestions regarding this topic? Because I'm in the same boat…

    6 years ago

  • Created a topic, How to add code/modify Publish Post function, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, Default Avatar doesn't follow admin setting, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "BG Image offcentered only in IE7", on the site WordPress Support Forums:
    i figured it out. the for the comments was causing the problem. i'm not sure…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Site Off-Center in IE7", on the site WordPress Support Forums:
    I tried fixing some of the validation errors on and it didn't have any effect…

    7 years ago

  • Created a topic, BG Image offcentered only in IE7, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Created a topic, Site Off-Center in IE7, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Created a topic, Automated Thickbox/Fancybox Gallery, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago