WordPress.org

Profiles

innernature

Profile picture of innernature
  • Member Since: February 7th, 2009
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Weather Widget Just Disappeared!", on the site WordPress Support Forums:
    I just updated to the pro version and switched to yahoo, and it worked for…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "general question about this plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you :)

    1 month ago

  • Created a topic, general question about this plugin, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "two paypal payment options on checkout page", on the site WordPress Support Forums:
    nevermind... updated to new checkout template files

    1 month ago

  • Created a topic, two paypal payment options on checkout page, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Weather Widget Just Disappeared!", on the site WordPress Support Forums:
    I looked in the source code, and it says Error: Not Found City. I had…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Weather Widget Just Disappeared!", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same problem. Sometimes the widget is there and sometimes it isn't.

    2 months ago

  • Posted a reply to "pdfs open as gibberish code", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you. You're right. There was a problem with the theme's function.php file.

    4 months ago

  • Created a topic, pdfs open as gibberish code, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Multisite Admin links not updating/missing domain", on the site WordPress Support Forums:
    It turned out to be a problem with the HTTPS plugin. The domain wasn't entered…

    6 months ago

  • Created a topic, Multisite Admin links not updating/missing domain, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "WordPress admin pages blank/white", on the site WordPress Support Forums:
    I found the answer on stack overflow: http://stackoverflow.com/questions/21614237/what-would-cause-wordpress-admin-screen-to-be-blank-except-for-nav-bar

    6 months ago

  • Created a topic, WordPress admin pages blank/white, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Not working with WP 4.0", on the site WordPress Support Forums:
    ignore mine, it was my theme. your plugin works in twentyfourteen

    7 months ago

  • Posted a reply to "Not working with WP 4.0", on the site WordPress Support Forums:
    I'm getting the same result, but I'm just starting to build a new site in…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Prevent user name changes", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, to be clear, I don't mean the username, but the user's actual name. First…

    7 months ago

  • Created a topic, Prevent user name changes, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Won't let me set up posts to Facebook Page, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Gallery won't use thumbnails", on the site WordPress Support Forums:
    OK, adding size="thumbnail" worked, I had spelled it wrong, but that's not going to work…

    10 months ago

  • Created a topic, Gallery won't use thumbnails, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Soliloquy and https/ssl error, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Simple, easy to use and customize, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Permalinks - 404 on posts when using /%postname%", on the site WordPress Support Forums:
    I've also checked for duplicate slugs and postnames... that wasn't it either.

    12 months ago

  • Posted a reply to "Permalinks - 404 on posts when using /%postname%", on the site WordPress Support Forums:
    The hosting company says that mod_rewrite is working fine... I've also switched back to the…

    12 months ago

  • Created a topic, Permalinks - 404 on posts when using /%postname%, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Invalid Arguments after plugin activated, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Search form doesn't work on posts page, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, login username field disappears, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Can't login after 3.5.1 update fields dissapear", on the site WordPress Support Forums:
    Fixed it, sort of. I think there was a conflict between the old database and…

    2 years ago

  • Posted a reply to "500 error help please", on the site WordPress Support Forums:
    aaakkk... heart attack prevented... it's back now.

    2 years ago

  • Created a topic, 500 error help please, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can't login after 3.5.1 update fields dissapear", on the site WordPress Support Forums:
    I've turned debug on

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can't login after 3.5.1 update fields dissapear", on the site WordPress Support Forums:
    I've tried replacing the wp-login.php file with a fresh download, but nothing changed.

    2 years ago

  • Created a topic, Can't login after 3.5.1 update fields dissapear, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "missing wp-config.php file on active/live site", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. I did a search, and it looks like this is why it was there:…

    2 years ago

  • Posted a reply to "missing wp-config.php file on active/live site", on the site WordPress Support Forums:
    thanks for the quick response btw

    2 years ago

  • Posted a reply to "missing wp-config.php file on active/live site", on the site WordPress Support Forums:
    found it! thanks. I've never seen it one directory above like that before. Do you…

    2 years ago

  • Posted a reply to "missing wp-config.php file on active/live site", on the site WordPress Support Forums:
    I've already done updates to the theme files from that location, and they worked fine.

    2 years ago

  • Posted a reply to "missing wp-config.php file on active/live site", on the site WordPress Support Forums:
    yes, it's installed in the root directory: /public_html/(wordpress files are here)

    2 years ago

  • Posted a reply to "missing wp-config.php file on active/live site", on the site WordPress Support Forums:
    zigloo.ca

    2 years ago

  • Created a topic, missing wp-config.php file on active/live site, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Custom Menu breaks when logged in", on the site WordPress Support Forums:
    Also, under Appearance > Menus > Theme Locations there is a select box for Admin…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Custom Menu breaks when logged in", on the site WordPress Support Forums:
    Problem solved. The Whiteboard framework that I started with as this as the nav code:…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Custom Menu breaks when logged in", on the site WordPress Support Forums:
    I just changed the url in the site settings to the subdomain, that's why those…

    3 years ago

  • Created a topic, Custom Menu breaks when logged in, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Help with functions.php for custom image header", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I've found out why the image wasn't displaying. It was just the space in…

    6 years ago

  • Created a topic, Help with functions.php for custom image header, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Problem with search.php/searchform.php", on the site WordPress Support Forums:
    I've found the problem. I thought I would post what it was in case someone…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Problem with search.php/searchform.php", on the site WordPress Support Forums:
    Me again, Just to make sure you're looking at the right theme, click this link…

    6 years ago

  • Created a topic, Problem with search.php/searchform.php, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago