WordPress.org

Profiles

inge12

Profile picture of inge12
  • Member Since: May 11th, 2010
  • British Columbia, Canada
  • @inge12 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to 4.5 seems to have broken sub-sites, on the site WordPress Support Forums:
    Okay, I just looked at my current .htaccess file, and it's pretty bare-bones with no…

    7 months ago

  • Posted a reply to Possible to rename/move file directory for sub-sites?, on the site WordPress Support Forums:
    One more thing: I did a "Preview" of the Twenty-fifteen theme. The front page of…

    7 months ago

  • Posted a reply to Possible to rename/move file directory for sub-sites?, on the site WordPress Support Forums:
    Hi again, Bret, I've had to be out today, so didn't have time to respond.…

    7 months ago

  • Posted a reply to 4.5 seems to have broken sub-sites, on the site WordPress Support Forums:
    If dekooker starts his own thread, I want to know what it is, because his…

    7 months ago

  • Posted a reply to Possible to rename/move file directory for sub-sites?, on the site WordPress Support Forums:
    Okay, will switch themes on the subsites. Not sure how many network plugins I want…

    7 months ago

  • Posted a reply to Possible to rename/move file directory for sub-sites?, on the site WordPress Support Forums:
    Okay, I see that in https://halfelf.org/2012/dumping-ms-files/ you do have instructions that should/might work for me.…

    7 months ago

  • Posted a reply to Possible to rename/move file directory for sub-sites?, on the site WordPress Support Forums:
    Whew! Thanks for the reply, Bet! I was about to despair because no one was…

    7 months ago

  • Posted a reply to 4.5 seems to have broken sub-sites, on the site WordPress Support Forums:
    Another symptom: On the Dashboard of the subsites, I can access the Weaver II Pro…

    8 months ago

  • Created a topic, Possible to rename/move file directory for sub-sites?, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to 4.5 seems to have broken sub-sites, on the site WordPress Support Forums:
    Perhaps I should make this a new entry since I have narrowed down the problem…

    8 months ago

  • Posted a reply to 4.5 seems to have broken sub-sites, on the site WordPress Support Forums:
    The active theme on bewellandprosper.net is Weaver-SSNET, which is a customized version of Weaver II…

    8 months ago

  • Posted a reply to 4.5 seems to have broken sub-sites, on the site WordPress Support Forums:
    On the BeWellandProsper site, the image is supposed to be at http://bewellandprosper.net/files/2015/08/peach-headerJPG.jpg That location shows…

    8 months ago

  • Posted a reply to 4.5 seems to have broken sub-sites, on the site WordPress Support Forums:
    @demirbey, I found the jquery.migrate.js file and I made the change you suggested. I cleared…

    8 months ago

  • Posted a reply to 4.5 seems to have broken sub-sites, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, demirbey, but if you're referring to the Community Builder plugin, I don't use it.…

    8 months ago

  • Created a topic, 4.5 seems to have broken sub-sites, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to I can't see localization working, on the site WordPress Support Forums:
    Ah ... I see now that the link leads to Amazon.ca as it should. I…

    8 months ago

  • Created a topic, I can't see localization working, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to Amazing Plugin! Works Flawlessly Jan 2015, on the site WordPress Support Forums:
    I made a mistake in my initial post: The comment does not show up in…

    11 months ago

  • Created a topic, Great little plugin, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Could you change color of comment bubble?, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Helpful Plugin for Moderators, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Outstanding Plugin Works Flawlessly Jan 2015, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Amazing Plugin! Works Flawlessly Jan 2015, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to All links in WordPress stopped working, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, Tara. My question was based on the assumption that WP *needs* things in the…

    1 year ago

  • Posted a reply to All links in WordPress stopped working, on the site WordPress Support Forums:
    I see my .htaccess file was "updated" yesterday at 14:52 EST The current file as…

    1 year ago

  • Posted a reply to All links in WordPress stopped working, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, Tara. I read that section of the codex before choosing the "Post name" structure…

    1 year ago

  • Posted a reply to All links in WordPress stopped working, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you, Tara. Resetting links to "Default" resolved the problem. However, the setting I had…

    1 year ago

  • Posted a reply to All links in WordPress stopped working, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the feedback, Tara, but could you explain why the same permalink structure that…

    1 year ago

  • Created a topic, All links in WordPress stopped working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, FD Footnotes stopped working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Notice: Undefined variable: singleurl and a proposed solution, on the site WordPress Support Forums:
    What did you put after the " ?

    2 years ago

  • Created a topic, Reftagger site seems to be down, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Nothing appears, on the site WordPress Support Forums:
    Sure enough, the Virtual Management Page was disable. So I enabled it, but I still…

    2 years ago

  • Posted a reply to Plugin stopped working today, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. I'd appreciate that.

    2 years ago

  • Posted a reply to Nothing appears, on the site WordPress Support Forums:
    H'mm ... I get the same "Page not found" error when I click on the…

    2 years ago

  • Posted a reply to Plugin stopped working today, on the site WordPress Support Forums:
    Perhaps the plugin conflicts with some of my other *important* plugins. But it's not working…

    2 years ago

  • Posted a reply to Plugin stopped working today, on the site WordPress Support Forums:
    Sure. http://ssnet.org/ If you could figure out why it's not working and, between us, we…

    2 years ago

  • Posted a reply to Plugin stopped working today, on the site WordPress Support Forums:
    I am running WP 4.0. I don't know of anything that changed between today and…

    2 years ago

  • Posted a reply to Plugin stopped working today, on the site WordPress Support Forums:
    I am running WP 4.0. I don't know of anything that changed between today and…

    2 years ago

  • Created a topic, Plugin stopped working today, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Is this plugin abandoned?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Archives by date and postname URLs, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to What do you mean 'Added automatically (no Code required).'?, on the site WordPress Support Forums:
    Sharone, yes, that is a problem. I have the Pro version, and I can tell…

    3 years ago

  • Created a topic, Great security plugin, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to WordPress 3.8 does not need a plugin for Permalink changes, on the site WordPress Support Forums:
    You're right. But I tested it by typing in an old URL, and it went…

    3 years ago

  • Created a topic, Not recommended, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Features Removed., on the site WordPress Support Forums:
    I removed Quick Cache, and my site works faster. Previously, I had used Quick Cache…

    3 years ago

  • Posted a reply to Quick Cache causing WP to serve old pages!, on the site WordPress Support Forums:
    @Raam I was using the latest version of Weaver ii Pro (Weaver II Pro 2.1.2)…

    3 years ago

  • Posted a reply to Big error message files, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks again. :) Am bookmarking this for when I need to do some house cleaning.

    3 years ago

  • Created a topic, WordPress 3.8 does not need a plugin for Permalink changes, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

Plugins