WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: August 4th, 2004
  • @infocynic on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Multiple install and mod_rewrite, on the site WordPress Support Forums:
    Another version I tried after reading elsewhere. This one at least lets the main site…

    9 years ago

  • Created a topic, Multiple install and mod_rewrite, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago

  • Posted a reply to Blogroll sorting and link subcategories in 2.2, on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, it's category_orderby that's the problem. If I have categories Bart (id 1), Lisa (id…

    9 years ago

  • Created a topic, Blogroll sorting and link subcategories in 2.2, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago

  • Posted a reply to [abbr] tag only sometimes works, on the site WordPress Support Forums:
    Looks like my theme was stripping tags by default for the excerpt. I manually specified…

    11 years ago

  • Created a topic, [abbr] tag only sometimes works, on the site WordPress Support Forums

    11 years ago

  • Posted a reply to Undefined Item Element: wfw:commentRSS, on the site WordPress Support Forums:
    I don't see any warnings on my feed at feedburner ... so I can't help…

    11 years ago

  • Posted a reply to Undefined Item Element: wfw:commentRSS, on the site WordPress Support Forums:
    Edit line 50 of wordpress/wp-rss2.php to <wfw:commentRss><?php echo comments_rss(); ?></wfw:commentRss> It works fine, and the…

    11 years ago

  • Posted a reply to Undefined Item Element: wfw:commentRSS, on the site WordPress Support Forums:
    Actually, according to well-formed web, and a few discussions I found there, the feedvalidator.org one…

    11 years ago

  • Posted a reply to Line breaks, on the site WordPress Support Forums:
    Well, I copied all the files from wp-includes from a fresh install in another folder…

    11 years ago

  • Posted a reply to 2.02 adding <br> tags to <li> and <ul> tags ?, on the site WordPress Support Forums:
    Heck, I can't get mine to put *IN* the line breaks! I'll trade you! :)…

    11 years ago

  • Posted a reply to Line breaks, on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, I saw the source, my only thought was that it was being rewritten by…

    11 years ago

  • Created a topic, Line breaks, on the site WordPress Support Forums

    11 years ago

  • Posted a reply to RSS feed invalid - ampersand in title, on the site WordPress Support Forums:
    Well, I 'fixed' the problem by editing the database. The GUID for that post was…

    11 years ago

  • Created a topic, RSS feed invalid - ampersand in title, on the site WordPress Support Forums

    11 years ago

  • Posted a reply to RSS in 2.0.2 Not Working, on the site WordPress Support Forums:
    The post_levels plugin was rewriting the URLs so that (theoretically) a registered user could view…

    11 years ago

  • Posted a reply to RSS in 2.0.2 Not Working, on the site WordPress Support Forums:
    Not if I'm logged in... if I'm logged in, it's messed up. I tried with…

    11 years ago

  • Posted a reply to RSS in 2.0.2 Not Working, on the site WordPress Support Forums:
    I don't know. I just switched to this hosting provider... I have no unusual plugins…

    11 years ago

  • Posted a reply to RSS in 2.0.2 Not Working, on the site WordPress Support Forums:
    I'm also using 2.02 and I can't get the RSS to work. I get URLs…

    11 years ago

  • Posted a reply to 100% CPU Load, on the site WordPress Support Forums:
    I tried 1.3.34, 2.0.55, and 2.2.0. Same problem under all of them, sadly.

    11 years ago

  • Posted a reply to 100% CPU Load, on the site WordPress Support Forums:
    httpd.exe (the unofficial apache 2.2 build I'm using, but remember, this same thing happens with…

    11 years ago

  • Posted a reply to 100% CPU Load, on the site WordPress Support Forums:
    Firewall: ZoneAlarm (free) AV: Symantec Corporate 10 Others: PeerGuardian 2 SharpReader (for RSS) Thunderbird GMail…

    11 years ago

  • Posted a reply to 100% CPU Load, on the site WordPress Support Forums:
    The plugins I *had* installed have been disabled. Akismet 1.14 Democracy 1.2 ExecPHP 2.0 Collapsable…

    11 years ago

  • Created a topic, 100% CPU Load, on the site WordPress Support Forums

    11 years ago

  • Created a topic, Permalink crash, on the site WordPress Support Forums

    11 years ago

  • Posted a reply to Added Paragraph, Line Break Tags, on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem. I will temporarily remove the auth_redirect() direcitve from my page…

    11 years ago

  • Posted a reply to Zone Alarm Obstructs Login, on the site WordPress Support Forums:
    I was having trouble with this too (using the free ZA w/Apache 2), and I…

    11 years ago

  • Posted a reply to Links not getting the br inbetween the li's if you know what im saying, on the site WordPress Support Forums:
    function wp_get_linksbyname($category, $args = '') { global $wpdb; $cat = $wpdb->get_row("SELECT cat_id, cat_name, auto_toggle, show_images,…

    11 years ago

  • Posted a reply to cross-browser CSS question, on the site WordPress Support Forums:
    I don't know why that if() test is written like that, and I suspect that's…

    12 years ago

  • Posted a reply to Proper double-spacing in output?, on the site WordPress Support Forums:
    Last I heard, Chicago says there is "no reason to use 2" ( http://www.press.uchicago.edu/Misc/Chicago/cmosfaq/cmosfaq.OneSpaceorTwo.html ),…

    12 years ago

  • Posted a reply to Insert Blog feed into home page., on the site WordPress Support Forums:
    If your web server isn't setup to parse .shtml for PHP code (I don't imagine…

    12 years ago

  • Posted a reply to Archives problem using Permalinks, on the site WordPress Support Forums:
    I at least solved my problem. mod_rewrite was not setup properly. Be sure that the…

    12 years ago

  • Posted a reply to Links not getting the br inbetween the li's if you know what im saying, on the site WordPress Support Forums:
    OK, I fixed it with some work. Step 1: modify links.php, insert this as line…

    12 years ago

  • Posted a reply to Archives problem using Permalinks, on the site WordPress Support Forums:
    I'm trying to get permalinks working on my site: http://infocynic.no-ip.org and just get 404s. I'm…

    12 years ago

  • Posted a reply to Links not getting the br inbetween the li's if you know what im saying, on the site WordPress Support Forums:
    I'm trying to use the Links Manager to do this. In wp-admin/link-categories.php, specifically, I have…

    12 years ago

  • Posted a reply to Links not getting the br inbetween the li's if you know what im saying, on the site WordPress Support Forums:
    I have the same thing and it's even worse because I had additional custom HTML…

    12 years ago

  • Posted a reply to Creating children categories with the same names, on the site WordPress Support Forums:
    You could remove the UNIQUE restriction, although I don't know if that would break anything...…

    12 years ago

  • Posted a reply to Apache crash in wp-login.php, on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, I downgraded PHP to 4.x and the problem went away. PHP will work with…

    12 years ago

  • Posted a reply to Apache crash in wp-login.php, on the site WordPress Support Forums:
    It also crashes under Apache 1.3.x/latest. I'm more or less out of ideas.... spent 2+…

    12 years ago

  • Posted a reply to Apache crash in wp-login.php, on the site WordPress Support Forums:
    The crash is occuring inside the checklogin() function. Inserting die() statements at various points led…

    12 years ago

  • Posted a reply to Apache crash in wp-login.php, on the site WordPress Support Forums:
    This is a bit of a bugger... I'll start poking around in that file to…

    12 years ago