WordPress.org

Profiles

  • Member Since: May 26th, 2012
  • Location: Rehoboth Beach, DE
  • Website: infinitee-designs.com/webdesign
  • Find me on:

Bio

Full service Delaware Web design and graphics company Drupal CMS web development Ecommerce shopping carts accepting credit cards, domain name registration & hosting Website management business logos resources search engine optimization Flash PHP XML CSS JavaScript programming.

  • Created a topic, Worked better than expected!, on the site WordPress.org Forums:
    Worked better than expected!

    2 months ago

  • Posted a reply to WPPA+ Lightbox global problem, on the site WordPress.org Forums:
    That worked. Thanks!

    2 months ago

  • Created a topic, WPPA+ Lightbox global problem, on the site WordPress.org Forums:
    Enabled WPPA+ Lightbox global and did not like it. Dis…

    2 months ago

  • Posted a reply to Comm error, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Jacob! Everything on our WPPA is back to normal now!

    3 months ago

  • Posted a reply to Comm error, on the site WordPress.org Forums:
    Did you ever try logging in? Should I send a pw reset?

    3 months ago

  • Posted a reply to Comm error, on the site WordPress.org Forums:
    No I can not. I get this error and the page freezes. https://www.helenoppenheim.com/wordpress/wp-content/uploads/2021/09/error.jpg

    3 months ago

  • Posted a reply to Comm error, on the site WordPress.org Forums:
    Change them to what?

    3 months ago

  • Posted a reply to Comm error, on the site WordPress.org Forums:
    Running8.0.03.006. Same thing on https://www.helenoppenheim.com/ trying to add new photos to new album. I get…

    3 months ago

  • Posted a reply to Album, sub-album link problem., on the site WordPress.org Forums:
    DevTools breakdown... https://www.helenoppenheim.com/wordpress/wp-content/uploads/2021/08/error-2-1-scaled.jpg

    4 months ago

  • Posted a reply to Album, sub-album link problem., on the site WordPress.org Forums:
    Any luck with this error?

    4 months ago

  • Posted a reply to Album, sub-album link problem., on the site WordPress.org Forums:
    That's where I sent it, I just didn't want to post your email. I will…

    4 months ago

  • Posted a reply to Album, sub-album link problem., on the site WordPress.org Forums:
    Frontend Edit set to "Classic" Account info sent to: opajaap@opajaap

    4 months ago

  • Posted a reply to Album, sub-album link problem., on the site WordPress.org Forums:
    This error is still occurring with the image edit button. See image at: https://www.helenoppenheim.com/wordpress/wp-content/uploads/2021/08/error-2.jpg I…

    4 months ago

  • Posted a reply to Album, sub-album link problem., on the site WordPress.org Forums:
    The updated plugin worked... Thanks Jacob!

    4 months ago

  • Posted a reply to Album, sub-album link problem., on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Jacob! In case you did not see this... Failed to load resource: the server…

    4 months ago

  • Created a topic, Album, sub-album link problem., on the site WordPress.org Forums:
    Starting from the primary album: https://www.helenoppe…

    4 months ago

  • Posted a reply to ‘Unexpected server error’ when trying to print out shipping label, on the site WordPress.org Forums:
    After disabling and re-enabling the firewall and adding 192.0.96.246 to my firewalls whitelist the shipping…

    6 months ago

  • Posted a reply to ‘Unexpected server error’ when trying to print out shipping label, on the site WordPress.org Forums:
    Deactivated Securi and WP-Optimize. Flushed all caches including CDN. Before and after creating shipping label…

    6 months ago

  • Posted a reply to ‘Unexpected server error’ when trying to print out shipping label, on the site WordPress.org Forums:
    I added the IP address 192.0.96.246 but the shipping rates still fail.

    6 months ago

  • Posted a reply to ‘Unexpected server error’ when trying to print out shipping label, on the site WordPress.org Forums:
    Here you will find the information as to the IP address that need to be…

    6 months ago

  • Posted a reply to ‘Unexpected server error’ when trying to print out shipping label, on the site WordPress.org Forums:
    It sounds like this CDN service/firewall is interfering with the communication between your site and…

    6 months ago

  • Posted a reply to ‘Unexpected server error’ when trying to print out shipping label, on the site WordPress.org Forums:
    Here is a link to the console output... https://www.infinitee-designs.com/t-shirts/wp-content/uploads/2021/05/shipping-errors.jpg

    6 months ago

  • Posted a reply to ‘Unexpected server error’ when trying to print out shipping label, on the site WordPress.org Forums:
    WooCommerce Shipping & Tax data was last updated 21 day ago so I Refreshed it.…

    6 months ago

  • Posted a reply to ‘Unexpected server error’ when trying to print out shipping label, on the site WordPress.org Forums:
    Cron enabled now... define('DISABLE_WP_CRON', false);

    6 months ago

  • Posted a reply to ‘Unexpected server error’ when trying to print out shipping label, on the site WordPress.org Forums:
    Disabled everything except WooCommerce, WooCommerce Shipping & Tax as well as Jetpack and still get:…

    7 months ago

  • Posted a reply to ‘Unexpected server error’ when trying to print out shipping label, on the site WordPress.org Forums:
    I disabled all plugins except for WooCommerce and WooCommerce Shipping and Tax and the option…

    7 months ago

  • Created a topic, ‘Unexpected server error’ when trying to print out shipping label, on the site WordPress.org Forums:
    I am not sure when this stared happening but I can not…

    7 months ago

  • Posted a reply to Shortcode visible on search results pages, on the site WordPress.org Forums:
    Display rule to Everywhere and event on OnClick did the trick. Thanks for all your…

    11 months ago

  • Posted a reply to Shortcode visible on search results pages, on the site WordPress.org Forums:
    This one works on both the product pages and displays correctly in search results. The…

    11 months ago

  • Posted a reply to Shortcode visible on search results pages, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, in an attempt to clarify things a little... 1. The Size Charts are HTML…

    11 months ago

  • Posted a reply to Shortcode visible on search results pages, on the site WordPress.org Forums:
    That made all of the popups automatically open when the search results page rendered. Interestingly,…

    11 months ago

  • Posted a reply to Smooth carousel animation settings, on the site WordPress.org Forums:
    http://www.directfiremedia.com/

    11 months ago

  • Created a topic, Smooth carousel animation settings, on the site WordPress.org Forums:
    The closest I could get to a smooth animation scrollin…

    11 months ago

  • Posted a reply to Shortcode visible on search results pages, on the site WordPress.org Forums:
    HTML on Product page: <a href="javascript:void(0) <p> <span class="amp-on-off"> • Size Chart</span>    • Color Samples…

    11 months ago

  • Posted a reply to Shortcode visible on search results pages, on the site WordPress.org Forums:
    I don't have anything close to this... Popup Display Rules -> Display rule -> Everywhere.…

    12 months ago

  • Posted a reply to Shortcode visible on search results pages, on the site WordPress.org Forums:
    I applied the span class code, set rule to All Products and event to CSS,…

    12 months ago

  • Posted a reply to Shortcode visible on search results pages, on the site WordPress.org Forums:
    The plugin is active and working in other areas of the page and site. I…

    12 months ago

  • Created a topic, Shortcode visible on search results pages, on the site WordPress.org Forums:
    Popup shortcodes are visible on my search results page…

    12 months ago

  • Posted a reply to Multiple errors, on the site WordPress.org Forums:
    Marking as Resolved!

    2 years ago

  • Posted a reply to Multiple errors, on the site WordPress.org Forums:
    It's all working now... Thanks, Ralph

    2 years ago

  • Created a topic, Multiple errors, on the site WordPress.org Forums:
    While visiting: Integration with Google Services > …

    2 years ago

  • Posted a reply to Site title and tagline are not displayed in AMP pages, on the site WordPress.org Forums:
    So, I can't display both the logo and the site title?

    2 years ago

  • Created a topic, Site title and tagline are not displayed in AMP pages, on the site WordPress.org Forums:
    I did find the setting to display the title on the fro…

    2 years ago

  • Created a topic, Google Search Console – ‘amp-bind extension .json script’ is too long, on the site WordPress.org Forums:
    I to am getting flagged for “The author stylesheet spe…

    2 years ago

  • Posted a reply to Google Console Errors, on the site WordPress.org Forums:
    I to am getting flagged for "The author stylesheet specified in tag ‘amp-bind extension .json…

    2 years ago

  • Posted a reply to Elementor carousel not working with Ascend child, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Ben, Oddly enough, rebuilding the carousel did work!

    2 years ago

  • Posted a reply to Elementor carousel not working with Ascend child, on the site WordPress.org Forums:
    That's strange, I switched to Ascend parent theme, shut off All plugins, dumped all caches…

    2 years ago

  • Posted a reply to Elementor carousel not working with Ascend child, on the site WordPress.org Forums:
    So, when you click on the arrows the carousel works? Swiping images works?

    2 years ago

  • Posted a reply to Elementor carousel not working with Ascend child, on the site WordPress.org Forums:
    Coming soon disabled. The carousel is on the bottom of the front page. Thanks, Ralph

    2 years ago

  • Created a topic, Elementor carousel not working with Ascend child, on the site WordPress.org Forums:
    Front page with Elementor carousel not working (near t…

    2 years ago