WordPress.org

Profiles

indyparker

Profile picture of indyparker
  • Member Since: July 14th, 2011
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Issues with upgrade to 3.2.2", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Hector, Thanks for your reply. I have updated to the latest version and it…

    1 day ago

  • Posted a reply to "URGENT - Lost My Forms after Upgrade to Cforms II 14.9.10", on the site WordPress Support Forums:
    For now I have just used new forms and re-created old ones.

    1 day ago

  • Posted a reply to "503 Error when Creating Index", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks that worked :) But first you must delete the existing indexes.

    1 day ago

  • Created a topic, 503 Error when Creating Index, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "URGENT - Lost My Forms after Upgrade to Cforms II 14.9.10", on the site WordPress Support Forums:
    Hi I upgraded from From 14.9.9. Regards, Indi

    2 weeks ago

  • Created a topic, URGENT - Lost My Forms after Upgrade to Cforms II 14.9.10, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Created a topic, Issues with upgrade to 3.2.2, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Warning implode() invalid arguments", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here too .. When will this be fixed? I am getting 'No Savings'…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Horizontal Scrollbar appearing and thumbnails not resizing", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Just updated to the new version of the plugin. The scrollbar is still present…

    2 months ago

  • Posted a reply to "arning: Division by zero on version 2.02", on the site WordPress Support Forums:
    Go into the widget - where it says YouTube API Key [xxxxxxxxxx] just delete it…

    2 months ago

  • Created a topic, Horizontal Scrollbar appearing and thumbnails not resizing, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "arning: Division by zero on version 2.02", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Try removing the YouTube API entry, if you do not have a YT API…

    2 months ago

  • Created a topic, Radio Buttons - Optional Values do not transmit anymore, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Excellent Anti Spam Blaster!, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, 503 crawl errors on Google due to Shareaholic blocked, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Customize Thumbnails not working after WP 3.8.1 upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I've fixed the issue .. without support on this ... But am happy share…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Customize Thumbnails not working after WP 3.8.1 upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Still waiting to hear a reply on this. It has been 6 days! ........…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Customize Thumbnails not working after WP 3.8.1 upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Cais, I click on 'Edit Thumb' and then no facility to edit. I see…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Customize Thumbnails not working after WP 3.8.1 upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Cais, When I look at any image in a gallery, it shows the full…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Customize Thumbnails not working after WP 3.8.1 upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Cais, Trying to change the section which shows as a thumbnail, not trying to…

    2 years ago

  • Created a topic, Customize Thumbnails not working after WP 3.8.1 upgrade, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Placement of Easy Related Posts via functions.php", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Vagenas, One suggestion which would be very welcomed in the plugin is as follows:…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Placement of Easy Related Posts via functions.php", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Vagenas, Are you likely to include the placement functionality in a new release soon?…

    2 years ago

  • Created a topic, Placement of Easy Related Posts via functions.php, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "YARRP has stopped working in 3.7 WP", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jeff, I did what is stated in the FAQ. Also, flushed the cache. And…

    2 years ago

  • Posted a reply to "YARRP has stopped working in 3.7 WP", on the site WordPress Support Forums:
    I've flush the cache and re-built it. Now all my posts are not showing any…

    2 years ago

  • Created a topic, YARRP has stopped working in 3.7 WP, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Lightbox, Fancybox, Highslide - no effects working anymore, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "JQuery/JS generated CSS error", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Weston, Thanks for the fix to this and your patience to find out the…

    2 years ago

  • Created a topic, Great minification plugin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "JQuery/JS generated CSS error", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Weston, The plugin has been enabled in fact as 0.9.6 and I have added…

    2 years ago

  • Posted a reply to "CSS conflicts and Highslide not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, The CSS error is definitely associated with two or more shortcodes present on the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "NextGen gallery widget css not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi iLinuxer85, What version of nextgen are you using? Indy

    2 years ago

  • Posted a reply to "CSS conflicts and Highslide not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Looking in the browser debugger, I see that nextgen_basic_thumbnails.css is overriding my custom_ngg.css, which…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Custom Style (nggallery.css) is not ensured to be enqueued as last style", on the site WordPress Support Forums:
    @Tiku, Hi I think I have a very similar problem but I am calling do_shortcut…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Edit Thumbnail not working in Next Gen 2.0", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your replies @tizz and @photocrati. I've re-installed and re-done things and it's working.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "JQuery/JS generated CSS error", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Weston, Is there a fix to this please? Regards, Indi

    2 years ago

  • Created a topic, CSS conflicts and Highslide not working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "JQuery/JS generated CSS error", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Weston, Thanks for your reply. I have tried the above code from @Ikraav but…

    2 years ago

  • Posted a reply to "JQuery/JS generated CSS error", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Weston, I appreciate your reply and time to help out on this. I will…

    2 years ago

  • Posted a reply to "JQuery/JS generated CSS error", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Weston, Still awaiting a reply... Indy

    2 years ago

  • Posted a reply to "JQuery/JS generated CSS error", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Weston, Thanks for your reply. Is there an email I can contact you on?…

    2 years ago

  • Created a topic, JQuery/JS generated CSS error, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Edit Thumbnail not working in Next Gen 2.0", on the site WordPress Support Forums:
    Looks like the support for Next Gen is not as good as it is suppose…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Edit Thumbnail not working in Next Gen 2.0", on the site WordPress Support Forums:
    I've now moved to 1.9.13 and still the same... Anyone?

    2 years ago

  • Created a topic, Edit Thumbnail not working in Next Gen 2.0, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, post_google_news.xml - 404 Error, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, User Role Editor (3.11), on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, SQL Help Required, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Super Cache] PHP Fatal error - Cannot use output buffering", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Sylvia, Can you please elaborate on your fix. I am having this problem only…

    3 years ago