WordPress.org

Profiles

  • Member Since: July 21st, 2004
  • Website: distanceparent.org
  • Find me on:
  • Posted a reply to site kit + GTM : 2 analytics tags and some dup traffic in GA, on the site WordPress.org Forums:
    In the mean time, I am also doing some trial and error troubleshooting and have…

    5 hours ago

  • Created a topic, site kit + GTM : 2 analytics tags and some dup traffic in GA, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I GTA is telling me I have two analytics codes on…

    6 hours ago

  • Posted a reply to Didn’t work, support was bad., on the site WordPress.org Forums:
    @wpquadssupport Hi, I have already uninstalled the plugin... a little over a week ago. Thank…

    3 months ago

  • Created a topic, Life saver!, on the site WordPress.org Forums:
    I had issues with a couple of other plugins. I was sp…

    3 months ago

  • Created a topic, Didn’t work, support was bad., on the site WordPress.org Forums:
    I installed this because it was recommended by the AMP…

    3 months ago

  • Posted a reply to Ads in feed not showing up, on the site WordPress.org Forums:
    @wpquadssupport , is there something I can do to fix this? Thank you!

    3 months ago

  • Posted a reply to Issue Installing Child Theme, on the site WordPress.org Forums:
    I turned off WPTouch Pro, for a variety of reasons and I'll try creating a…

    3 months ago

  • Created a topic, Issue Installing Child Theme, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I use OceanWP for my desktop theme and I use WP…

    3 months ago

  • Posted a reply to Ads in feed not showing up, on the site WordPress.org Forums:
    @wpquadssupport OceanWP

    3 months ago

  • Created a topic, Ads in feed not showing up, on the site WordPress.org Forums:
    I have an ad slot set up to show an in-feed ad after e…

    3 months ago

  • Created a topic, When it Works it’s great, But the support isn’t great, on the site WordPress.org Forums:
    I've been using it for a couple years and I have the p…

    3 months ago

  • Posted a reply to Archive pages on mobile no longer working, on the site WordPress.org Forums:
    Here was the resolution : In my mobile template, it was set to display 10…

    3 months ago

  • Posted a reply to Archive pages on mobile no longer working, on the site WordPress.org Forums:
    @ahmedkaludi , I didn't even notice that! I guess it must be something in the…

    3 months ago

  • Posted a reply to Archive pages on mobile no longer working, on the site WordPress.org Forums:
    @ahmedkaludi , I turned that feature off. Still getting the error. To clarify, all other…

    4 months ago

  • Posted a reply to Archive pages on mobile no longer working, on the site WordPress.org Forums:
    @ahmedkaludi , it is not enabled. If I enable it and leave theme at 'pass…

    4 months ago

  • Posted a reply to Archive pages on mobile no longer working, on the site WordPress.org Forums:
    @ahmedkaludi , I am using W3 Total Cache. I purged all chaches and the AMP…

    4 months ago

  • Posted a reply to Archive pages on mobile no longer working, on the site WordPress.org Forums:
    @ahmedkaludi , I enabled mobile redirection and tried the pages again on mobile and they…

    4 months ago

  • Posted a reply to Archive pages on mobile no longer working, on the site WordPress.org Forums:
    @ahmedkaludi , this thread was about my issue, and I am still having the issue.…

    4 months ago

  • Posted a reply to Archive pages on mobile no longer working, on the site WordPress.org Forums:
    @iniciopublicxd , I think mine might be a different issue. My category archive amp pages…

    4 months ago

  • Created a topic, Archive pages on mobile no longer working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, A couple of weeks ago, google search console told…

    4 months ago

  • Posted a reply to some pages not loading with minify enabled, on the site WordPress.org Forums:
    That does seem to be the least painful option. I'll leave it disabled. Thank you!

    1 year ago

  • Posted a reply to some pages not loading with minify enabled, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @vmarko , minify enabled, all minify settings disabled checked rewrite URL structure saved and…

    1 year ago

  • Created a topic, some pages not loading with minify enabled, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, When I updated the plugin, minify causes some pag…

    1 year ago

  • Posted a reply to Colors settings ‘tab’ is blank, on the site WordPress.org Forums:
    Activating the Ocean Extra plugin breaks other functionality on my site. If I temporarily activate…

    2 years ago

  • Created a topic, Colors settings ‘tab’ is blank, on the site WordPress.org Forums:
    I have the theme installed and it's working ok. I'd l…

    2 years ago

  • Posted a reply to All the sudden, in addon mode?, on the site WordPress.org Forums:
    I deactivated all plugins except AMPforWP and then activated them all one by one and…

    2 years ago

  • Posted a reply to Sticky ad appearing at the top of the page on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Unchecking 'Insert the AdSense header code used for verification and the Auto Ads feature' in…

    2 years ago

  • Posted a reply to All the sudden, in addon mode?, on the site WordPress.org Forums:
    a3 Lazy Load Accelerated Mobile Pages AdSense In-Feed Placement for WordPress Advanced Ads Akismet bbPress…

    2 years ago

  • Posted a reply to All the sudden, in addon mode?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @ahmedkaludi , This is marked as resolved but it's not resolved. Still an issue.…

    2 years ago

  • Posted a reply to Sticky ad appearing at the top of the page on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Got it - thank you!

    2 years ago

  • Posted a reply to All the sudden, in addon mode?, on the site WordPress.org Forums:
    No... It's not even installed. I only have AMP for WP - Accelerated Mobile Pages…

    2 years ago

  • Created a topic, Sticky ad appearing at the top of the page on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have two ads set up in advanced ads in two plac…

    2 years ago

  • Created a topic, All the sudden, in addon mode?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I was adjusting my look and feel in the AMP plugi…

    2 years ago

  • Posted a reply to AMP Breaks with the Pro version, support is slow and ineffective, on the site WordPress.org Forums:
    Here is the outcome of the issue : Without the Astra Pro plugin enabled, AMP…

    2 years ago

  • Posted a reply to Minify HTML causes some posts not to load, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I did fix it with the code you provided last time - is this…

    2 years ago

  • Posted a reply to Minify HTML causes some posts not to load, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, This broke again when I updated to the newest version of the plugin. Is…

    2 years ago

  • Created a topic, AMP Breaks with the Pro version, support is slow and ineffective, on the site WordPress.org Forums:
    It is my hope that Astra support will figure out the i…

    2 years ago

  • Posted a reply to Ad not showing up in feed, on the site WordPress.org Forums:
    Doh! Yes... That makes sense. It was next on my list to find so I…

    2 years ago

  • Posted a reply to Ad not showing up in feed, on the site WordPress.org Forums:
    I'm sorry... I still don't see it. Either the ad in the feed it's self…

    2 years ago

  • Posted a reply to Ad not showing up in feed, on the site WordPress.org Forums:
    I added that to the area that Astra provides for additional css. I don't see…

    2 years ago

  • Created a topic, Ad not showing up in feed, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! I set this up today to do in feed ad display. Th…

    2 years ago

  • Created a topic, Easy to set up – and works!, on the site WordPress.org Forums:
    Installing this plugin was part of a group of things I…

    2 years ago

  • Posted a reply to Minify HTML causes some posts not to load, on the site WordPress.org Forums:
    That fixed it! Thank you so very much!

    2 years ago

  • Posted a reply to Minify HTML causes some posts not to load, on the site WordPress.org Forums:
    Will do. I did just update to the latest new version of the plugin, turned…

    2 years ago

  • Posted a reply to Minify HTML causes some posts not to load, on the site WordPress.org Forums:
    Anytime 7AM-7PM Pacific Standard Time today thru Thursday. I could leave minify on between those…

    2 years ago

  • Posted a reply to Minify HTML causes some posts not to load, on the site WordPress.org Forums:
    I am happy to enable it temporarily if I know when! I don't want to…

    2 years ago

  • Posted a reply to Minify HTML causes some posts not to load, on the site WordPress.org Forums:
    Yup. That's the one. I did just go through and edit every block as html…

    2 years ago

  • Created a topic, Minify HTML causes some posts not to load, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Today I noticed one of my posts isn't loading. B…

    2 years ago

  • Posted a reply to can’t update with new editor, on the site WordPress.org Forums:
    @aldoneri , it's in the root directory of your website. You can probably find it…

    2 years ago

  • Posted a reply to can’t update with new editor, on the site WordPress.org Forums:
    Found it! Because absolutely nothing in my WP or theme is hacked/customized or otherwise screwed…

    2 years ago