WordPress.org

Profiles

increa

Profile picture of increa
  • Member Since: August 28th, 2004
  • @increa on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, RSS Feed Half Broken, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Worpress Bug Prevents "mkdir" from being posted, on the site WordPress Support Forums

    10 years ago

  • Created a topic, CSS is Ignored when HTML Line Termination Varies, on the site WordPress Support Forums

    11 years ago

  • Posted a reply to Export WP -> WP, on the site WordPress Support Forums:
    I created a blog on my laptop, and may continue to do so. My need…

    11 years ago

  • Posted a reply to Login drops me into web root directory rather than blog, on the site WordPress Support Forums:
    Please see Post #48515 for resolution of this issue.

    11 years ago

  • Posted a reply to It works. How go public?, on the site WordPress Support Forums:
    Thank-you moshu, eetdcob. Actually, my host is me in this case, so I rooted around…

    11 years ago

  • Posted a reply to After pressing log in, nothing happen, on the site WordPress Support Forums:
    Arrghh.. The same thing happened to me, but I can't remember how I fixed it!…

    11 years ago

  • Posted a reply to How to allow only registered users?, on the site WordPress Support Forums:
    htpeng suggested renaming index.php and rename wp-login.php as index.php (BTW, sfong15's concern could be fixed…

    11 years ago

  • Created a topic, It works. How go public?, on the site WordPress Support Forums

    11 years ago

  • Posted a reply to Login drops me into web root directory rather than blog, on the site WordPress Support Forums:
    About 4 months ago, I tried WordPress 1.2, and it took about a week to…

    12 years ago

  • Posted a reply to Step 3 of install gives me no password, on the site WordPress Support Forums:
    (Reponse to podz, above: phpmyadmin is a great tool, thanks, but I extracted the password…

    12 years ago

  • Posted a reply to install.php gives nothing (blank page), on the site WordPress Support Forums:
    The hang-up was some bizzarre inability to find .dll files, so php couldn't talk to…

    12 years ago

  • Posted a reply to Step 3 of install gives me no password, on the site WordPress Support Forums:
    Okay... After 3 days, I got past the "blank page" syndrome of index.php, as discussed…

    12 years ago

  • Posted a reply to Index.php shows up blank, but clear HTML in source, on the site WordPress Support Forums:
    RCTFORME, Could you please re-think what else you might have done? Is there anything else…

    12 years ago

  • Posted a reply to install.php gives nothing (blank page), on the site WordPress Support Forums:
    2fargon, I'm impressed how quickly you found three acute link answers. Did you search and…

    12 years ago

  • Posted a reply to install.php gives nothing (blank page), on the site WordPress Support Forums:
    http://localhost/wordpress/readme.html works fine, but when I click the /wp-admin/install.php link, I just get a blank…

    12 years ago