WordPress.org

Profiles

imtino

  • Member Since: December 22nd, 2015
  • @imtino on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to ERROR: wp_remote_get() function is blocked, on the site WordPress.org Forums:
    Update: It was the DNS issue. I have to wait for 7 days for it…

    3 months ago

  • Posted a reply to ERROR: wp_remote_get() function is blocked, on the site WordPress.org Forums:
    Yeah, it's my dns. I checked with intodns.com and got the WWW A Record error.

    3 months ago

  • Posted a reply to ERROR: wp_remote_get() function is blocked, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, I can confirmed it is that issue. When I changed my site to setting…

    3 months ago

  • Posted a reply to ERROR: wp_remote_get() function is blocked, on the site WordPress.org Forums:
    I think I got some issues with my dns record. For some reasons, it's not…

    3 months ago

  • Created a topic, ERROR: wp_remote_get() function is blocked, on the site WordPress.org Forums:
    https://wordpress.org/support/topic/error-wp_remote_ge…

    3 months ago

  • Posted a reply to ERROR: wp_remote_get() function is blocked, on the site WordPress.org Forums:
    Oh, I didn't realized you posted before me. I will checkout the link now.

    3 months ago

  • Posted a reply to ERROR: wp_remote_get() function is blocked, on the site WordPress.org Forums:
    Nevermind, it's not cause by Slimstat. For some reasons when I stay on the system…

    3 months ago

  • Created a topic, ERROR: wp_remote_get() function is blocked, on the site WordPress.org Forums:
    ERROR: wp_remote_get() function is blocked or unable t…

    3 months ago

  • Posted a reply to Save aggregated script/css as static files?, on the site WordPress.org Forums:
    Some new finding, I've been using WP Super Cache with Autoptimize and it has been…

    4 months ago

  • Posted a reply to Save aggregated script/css as static files?, on the site WordPress.org Forums:
    By the way, "sending of the cached file that is not optimal (as not compressed)"…

    4 months ago

  • Posted a reply to Save aggregated script/css as static files?, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you. I needed that to ease my desire for perfection. I see that option…

    4 months ago

  • Posted a reply to Save aggregated script/css as static files?, on the site WordPress.org Forums:
    So when I checked the 'saving as static files' option and I the this suggestion.…

    4 months ago

  • Created a topic, Video Lightbox, on the site WordPress.org Forums:
    Is there instruction or video on how to use this with …

    4 months ago

  • Created a topic, Save aggregated script/css as static files?, on the site WordPress.org Forums:
    I don't know for some reason now my server is not cach…

    4 months ago

  • Posted a reply to Optimize CSS Delivery of the following, on the site WordPress.org Forums:
    I've also ask the theme creator if it is possible to have that option. I…

    4 months ago

  • Posted a reply to Maintenance Mode Not Able to Access Front-End, on the site WordPress.org Forums:
    Cool, thank you. I will try it. Oh by the way, when I deactivate and…

    4 months ago

  • Posted a reply to Optimize CSS Delivery of the following, on the site WordPress.org Forums:
    Do you know of any plugins that might able to do it? How about Comet…

    4 months ago

  • Created a topic, Optimize CSS Delivery of the following, on the site WordPress.org Forums:
    Optimize CSS Delivery of the following: https://www.my…

    4 months ago

  • Posted a reply to Maintenance Mode Not Able to Access Front-End, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry I forgot to come back to update you. There are a few that I…

    4 months ago

  • Posted a reply to Maintenance Mode Not Able to Access Front-End, on the site WordPress.org Forums:
    I guess this is still a problem. Yesterday, I had the same issue so I…

    4 months ago

  • Posted a reply to Maintenance Mode Not Able to Access Front-End, on the site WordPress.org Forums:
    So they got back to me.

    5 months ago

  • Posted a reply to Maintenance Mode Not Able to Access Front-End, on the site WordPress.org Forums:
    I don't see anything created in htaccess. I am pretty sure because I do use…

    5 months ago

  • Created a topic, A Must Have for WordPress, on the site WordPress.org Forums:
    I have been using BPS for years now. I started using i…

    5 months ago

  • Posted a reply to Maintenance Mode Not Able to Access Front-End, on the site WordPress.org Forums:
    I didn't realized you posted that last post. I want to update you that BPS…

    5 months ago

  • Posted a reply to get_header, on the site WordPress.org Forums:
    So something weird happened. After me testing with deactivating and reactivating plugins now BPS Maintenance…

    5 months ago

  • Posted a reply to get_header, on the site WordPress.org Forums:
    I am using oxygenapp.com. I was going to point you to the demo oxygenapp.com/try but…

    5 months ago

  • Created a topic, get_header, on the site WordPress.org Forums:
    I use a theme that doesn't work with your plugin. I co…

    5 months ago

  • Posted a reply to Maintenance Mode Not Able to Access Front-End, on the site WordPress.org Forums:
    So here's what I was told "I didn't found this issue for wordpress. Try check…

    5 months ago

  • Posted a reply to Maintenance Mode Not Able to Access Front-End, on the site WordPress.org Forums:
    I did tried using 3 and 2 octet ip address. Didn't work. And I am…

    5 months ago

  • Posted a reply to Maintenance Mode Not Able to Access Front-End, on the site WordPress.org Forums:
    Yeah, I've tried other ones and they do work. I just like BPS and it…

    5 months ago

  • Posted a reply to Maintenance Mode Not Able to Access Front-End, on the site WordPress.org Forums:
    So I switched to run Apache Ngnix and still with the same problem.

    5 months ago

  • Posted a reply to Maintenance Mode Not Able to Access Front-End, on the site WordPress.org Forums:
    So now the preview works. But when on maintenance mode, I am still not able…

    5 months ago

  • Posted a reply to Maintenance Mode Not Able to Access Front-End, on the site WordPress.org Forums:
    What should I ask? I want to ask the right questions.

    5 months ago

  • Posted a reply to Maintenance Mode Not Able to Access Front-End, on the site WordPress.org Forums:
    I'm sorry I've checked a second time and realized that I'm running Apache behind Hiawatha…

    5 months ago

  • Posted a reply to Maintenance Mode Not Able to Access Front-End, on the site WordPress.org Forums:
    I am not sure where to add it in wp-config.php. So I added at the…

    5 months ago

  • Posted a reply to Maintenance Mode Not Able to Access Front-End, on the site WordPress.org Forums:
    Server|Website IP Address: 127.0.0.1 Host by Address: localhost DNS Name Server: ns1.mydomain.com Proxy X-Forwarded-For IP…

    5 months ago

  • Posted a reply to Maintenance Mode Not Able to Access Front-End, on the site WordPress.org Forums:
    Not sure if this help. I am running Apache behind Nginx.

    5 months ago

  • Posted a reply to Maintenance Mode Not Able to Access Front-End, on the site WordPress.org Forums:
    No this is not on my computer. It is a VPS. Here's the system info…

    5 months ago

  • Posted a reply to Maintenance Mode Not Able to Access Front-End, on the site WordPress.org Forums:
    So I just did another test on another website on the same server. And it…

    5 months ago

  • Posted a reply to Maintenance Mode Not Able to Access Front-End, on the site WordPress.org Forums:
    I don't understand what you meant by this: Do these troubleshooting things next: Go to…

    5 months ago

  • Posted a reply to Maintenance Mode Not Able to Access Front-End, on the site WordPress.org Forums:
    It's a Free version. It's a single WordPress type. Yes, I checked my ip to…

    5 months ago

  • Created a topic, Maintenance Mode Not Able to Access Front-End, on the site WordPress.org Forums:
    I am not sure if I get this right. I am guessing that …

    5 months ago

  • Posted a reply to Stop loading dashicons, on the site WordPress.org Forums:
    I've just noticed with above code the responsive menu no longer work. When tapped on…

    8 months ago

  • Posted a reply to Stop loading dashicons, on the site WordPress.org Forums:
    I don't know what dequeue means or does. I just simply want to removed dashicons…

    8 months ago

  • Created a topic, Thanks a Million, on the site WordPress.org Forums:
    This is a must have plugin. If you want speed then you…

    8 months ago

  • Created a topic, Awesome Menu and It’s FREE, on the site WordPress.org Forums:
    Great plugin, first time using it. It was a little of …

    8 months ago

  • Posted a reply to Stop loading dashicons, on the site WordPress.org Forums:
    Nevermind, there was a submenu that didn't hide the icon. After hide that, it no…

    8 months ago

  • Created a topic, Stop loading dashicons, on the site WordPress.org Forums:
    I don't want to use any icon at all. I disable the ico…

    8 months ago

  • Posted a reply to htaccess not creating or deleted, on the site WordPress.org Forums:
    I've figured it out. Somehow, htaccess was disabled inside the Setup Wizard Options. Enabled it…

    9 months ago

  • Posted a reply to htaccess not creating or deleted, on the site WordPress.org Forums:
    I also get this message:

    9 months ago