WordPress.org

Profiles

  • Member Since: May 29th, 2019
  • Find me on:
  • Created a topic, AMP Validation errors, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, When I activated the Astra Pro addon on my site, A…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Autoptimize and Astra Pro validation errors, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, When I activated Astra Pro plugin, it is showing v…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Validation errors with AMP Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, When I installed the Autoptimize plugin on my site…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Excellent customer service support, on the site WordPress.org Forums:
    I have previously facing an issue with the plug-in. Th…

    2 months ago

  • Posted a reply to Contact Us form is not visible on the page, on the site WordPress.org Forums:
    It's okay. I have shared the screenshot via the Contact form you have given. and…

    2 months ago

  • Created a topic, Contact Us form is not visible on the page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have put the Contact-Us form on my Contact us pa…

    2 months ago

  • Created a topic, AMP Javascript files blocking the main thread that is affecting the site speed, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I am using your AMP plugin for over 1 year. When I…

    2 months ago

  • Created a topic, Images are not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I am using Astra Theme. When I activated your plug…

    2 months ago

  • Created a topic, Ads are not showing on my site, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have installed the Ad Inserter plugin. After tha…

    5 months ago

  • Posted a reply to Ads are not following conditions, on the site WordPress.org Forums:
    I have followed your instructions and remove the archive: category condition and implement "category" instead.…

    5 months ago

  • Posted a reply to Ads are not following conditions, on the site WordPress.org Forums:
    I want to show ads only inside the content of posts under the "How to…

    5 months ago

  • Posted a reply to Ads are not following conditions, on the site WordPress.org Forums:
    No, I have not refer the ad unit there. I have created plan text and…

    6 months ago

  • Posted a reply to Ads are not following conditions, on the site WordPress.org Forums:
    Here is also another link if the above one does not work. Screenshot file link

    6 months ago

  • Posted a reply to Ads are not following conditions, on the site WordPress.org Forums:
    File link

    6 months ago

  • Posted a reply to Ads are not following conditions, on the site WordPress.org Forums:
    I have made screen shot and uploaded it here Screen shot file. because I am…

    6 months ago

  • Created a topic, Ads are not following conditions, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Previously I was using Site Kit plugin for auto ad…

    6 months ago

  • Posted a reply to I want to Remove the descriptioon under each category page, on the site WordPress.org Forums:
    Oh, thanks. It worked for me.

    6 months ago

  • Created a topic, Remove Duplicate module in JavaScripts bundles, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I am using Asta Theme. Yesterday the page loading …

    6 months ago

  • Created a topic, Google Adsense Ads are not showing inside the content, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Previously, I was using the Schema Pro Them. I hav…

    6 months ago

  • Created a topic, I want to Remove the descriptioon under each category page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, When I click on the category, it leads to the cat…

    6 months ago

  • Created a topic, Adsense native Ads are not showing inside the article, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have created in-article native ad from Google Ad…

    6 months ago

  • Posted a reply to I have installed Site Kit plugin but my site speed has been down, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, again! I have switched to Astra pro Theme and noticed that AdSense Ads are…

    6 months ago

  • Posted a reply to When I switch to standard mode AdSense Ads are not showing, on the site WordPress.org Forums:
    I have migrated my site to Astra Pro Theme. Now which AMP Mode should I…

    6 months ago

  • Posted a reply to When I switch to standard mode AdSense Ads are not showing, on the site WordPress.org Forums:
    I think, I should move to Astra for full compatibility with AMP.

    6 months ago

  • Posted a reply to When I switch to standard mode AdSense Ads are not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Are Astra pro Theme and Generate Press Theme fully AMP compatible? If any of the…

    6 months ago

  • Posted a reply to When I switch to standard mode AdSense Ads are not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, now finally I have implemented Site Kit on my website. Now which AMP mode…

    6 months ago

  • Posted a reply to When I switch to standard mode AdSense Ads are not showing, on the site WordPress.org Forums:
    I also want to put ads code only on a specific category of posts. Which…

    6 months ago

  • Posted a reply to When I switch to standard mode AdSense Ads are not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, let me try site kit plugin. Will it not put extra load on the…

    6 months ago

  • Posted a reply to When I switch to standard mode AdSense Ads are not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Now, I have added the AdSense Ads code in the header section. Check out this.

    6 months ago

  • Posted a reply to When I switch to standard mode AdSense Ads are not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Here is my site URL: https://bestlaptopsexpert.com/ When I switch to Transitional mode, Adsense Ads are…

    6 months ago

  • Created a topic, When I select the standard mode of AMP, Google AdSense Ads are not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I am using Schema Pro theme. When I select the sta…

    6 months ago

  • Created a topic, When I switch to standard mode AdSense Ads are not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, When I select the standard mode of AMP, Google AdS…

    6 months ago

  • Created a topic, I have installed Site Kit plugin but my site speed has been down, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I installed the Google Site Kit plugin for instal…

    6 months ago

  • Created a topic, I am using Schema Pro theme and Manu is not working on mobile devices, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I am using Schema Pro theme. I installed AMP plugi…

    6 months ago

  • Posted a reply to Primary Manu is not working, on the site WordPress.org Forums:
    Please add Schema Pro theme in the list of reader mode Theme selection. As this…

    6 months ago

  • Posted a reply to Primary Manu is not working, on the site WordPress.org Forums:
    I have changed the AMP to Readers. There it was showing only one AMP legacy…

    6 months ago

  • Created a topic, Primary Manu is not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have installed AMP on my site. After installing …

    6 months ago

  • Created a topic, I have moved my site to the Digital Ocean droplet, on the site WordPress.org Forums:
    I have moved my site to the Digital Ocean droplet. I h…

    10 months ago

  • Posted a reply to I experience layout shift while using Autoptimize plugin, on the site WordPress.org Forums:
    After unchecking the option, "Aggregate CSS-files?" the page speed score has been down. but the…

    10 months ago

  • Posted a reply to I experience layout shift while using Autoptimize plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Moreover, if I check the option , " Optimize CSS Code", and under it, I…

    10 months ago

  • Posted a reply to I experience layout shift while using Autoptimize plugin, on the site WordPress.org Forums:
    When I uncheck the option, "Optimize CSS" , the issue resolves.

    10 months ago

  • Created a topic, I experience layout shift while using Autoptimize plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Respected Sir, When I activate your plugin, it causes…

    10 months ago