WordPress.org

Profiles

  • Member Since: December 5th, 2017
  • Location: Spain
  • Website: impr.es
  • Find me on:
  • Posted a reply to Translation Problem, on the site WordPress.org Forums:
    Yes it does @georgejipa but then I'll have to match those translation files (ours) with…

    3 years ago

  • Posted a reply to Translation Problem, on the site WordPress.org Forums:
    @georgejipa Well, as far as I know it's just a matter of deleting .po and…

    3 years ago

  • Posted a reply to Translation Problem, on the site WordPress.org Forums:
    But what is the issue about? is the plugin using local translations instead of downloaded…

    3 years ago

  • Posted a reply to ( ! ) Notice: Undefined index: general in /srv/www/{mysite}.test/current, on the site WordPress.org Forums:
    I just merged @georgejipa 's pull request. We will be updating the WordPress Repo shortly…

    3 years ago

  • Posted a reply to ( ! ) Notice: Undefined index: general in /srv/www/{mysite}.test/current, on the site WordPress.org Forums:
    I agree with @georgejipa please let us know

    3 years ago

  • Posted a reply to Include Link to Imprint to Maintenance Mode with Bot, on the site WordPress.org Forums:
    @georgejipa @swfgweihnachten Ready to update. Now you can set your privacy policy page.

    3 years ago

  • Posted a reply to Notice: Undefined index: status_data in wp-maintenance-mode.php on line 531, on the site WordPress.org Forums:
    Merged pull request from @georgejipa, this change will be included in the next release. @armanseref69…

    3 years ago

  • Posted a reply to Undefined index after upgrade to ver 2.1.1, on the site WordPress.org Forums:
    Can you please click on reset settings on the bot tab and let me know…

    3 years ago

  • Posted a reply to COntact form works but doesn’t show success message, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, this patch was applied in 2.1.1. Please tell us if the issue has been…

    3 years ago

  • Posted a reply to After update only white maintenance page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, we just released an update that addresses the problem, sorry for the inconvenience. Please…

    3 years ago

  • Posted a reply to Undefined index after upgrade to ver 2.1.1, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, we just released an update that addresses the problem, sorry for the inconvenience. Please…

    3 years ago

  • Posted a reply to No Maintenance Page after upgrade to 2.1.1, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, we just released an update that addresses the problem, sorry for the inconvenience. Please…

    3 years ago