WordPress.org

Profiles

  • Member Since: February 26th, 2016
  • Find me on:
  • Posted a reply to Issue on admin board, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you, @amagsumov

    8 months ago

  • Posted a reply to Issue on admin board, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Is this fixed on 5.118.2 April 25 2019 version? Thanks

    8 months ago

  • Created a topic, Issue on admin board, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I am using the latest version but it's showing…

    8 months ago

  • Posted a reply to How to remove “LITESPEED_PLACEHOLDER”, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you, @qtwrk I got it.

    8 months ago

  • Posted a reply to How to remove “LITESPEED_PLACEHOLDER”, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, @qtwrk – Is there any way to add a class name for lazy loading?…

    8 months ago

  • Posted a reply to How to remove “LITESPEED_PLACEHOLDER”, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you, @stanleylitespeed It works but almost images won't be lazyloaded. Is there any other…

    8 months ago

  • Created a topic, How to remove “LITESPEED_PLACEHOLDER”, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I want to remove LITESPEED_PLACEHOLDER image an…

    8 months ago

  • Created a topic, Some features requestion, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Hope you are doing great. I have some question…

    8 months ago

  • Posted a reply to Send Image Optimization Request Fail, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @stanleylitespeed I don't know why but works fine now. Thank for your assistance.

    8 months ago

  • Created a topic, Send Image Optimization Request Fail, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, When I click on "Send Optimization Request" it…

    8 months ago

  • Created a topic, Update plugin please, on the site WordPress.org Forums:
    Hello supporter, Could you please update this plugin? …

    8 months ago

  • Posted a reply to Quic.cloud and CNAME, on the site WordPress.org Forums:
    Okay @kocakserdar7 We have to wait the answer from them.

    8 months ago

  • Posted a reply to Quic.cloud and CNAME, on the site WordPress.org Forums:
    Hey, What do you think if it takes 1.9s to load 40.3 KB with 8…

    8 months ago

  • Posted a reply to Quic.cloud and CNAME, on the site WordPress.org Forums:
    I'm using Chrome on my PC and Mobile phone but all of them are not…

    8 months ago

  • Posted a reply to Quic.cloud and CNAME, on the site WordPress.org Forums:
    Maybe its cached version. Check this screenshot: https://imgur.com/a/Z4Us3jm

    8 months ago

  • Posted a reply to Quic.cloud and CNAME, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I see your site cant not be reach and mine too. Could you pls…

    8 months ago

  • Posted a reply to How to config Quic Cloud, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you, @qtwrk It works fine now. But, please tell me is Quic Cloud better…

    8 months ago

  • Posted a reply to How to config Quic Cloud, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @Shivam I tried t follow exactly the guidance but not successful. My website uses…

    8 months ago

  • Created a topic, How to config Quic Cloud, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, When I try to add CNAME to DNS Zone, It shows m…

    8 months ago

  • Posted a reply to You should replace youtube video script by thumbnail instead, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, When we use thumbnail image instead of loading script/css from video, it will be…

    9 months ago

  • Posted a reply to conflicts with Litespeed Cache, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, If I active Litespeed Cache and Lazyload by Rocket at the same time, my…

    9 months ago

  • Created a topic, You should replace youtube video script by thumbnail instead, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I have an opinion. For lazyload feature, You sh…

    9 months ago

  • Created a topic, conflicts with Litespeed Cache, on the site WordPress.org Forums:
    Hello supporter, This plugin conflicts with LiteSpeed …

    9 months ago

  • Posted a reply to .WebP is not created for full-size image., on the site WordPress.org Forums:
    Hi @qtwrk, Done! I will let you know if I need more help. Thanks

    10 months ago

  • Posted a reply to .WebP is not created for full-size image., on the site WordPress.org Forums:
    @lucasrolff, Yes. I am waiting. By the way, can I turn ON Object Cache? Thanks!

    10 months ago

  • Posted a reply to .WebP is not created for full-size image., on the site WordPress.org Forums:
    @lucasrolff, Yes! It works. But I am not sure it auto-created .WebP for the full-size…

    10 months ago

  • Posted a reply to .WebP is not created for full-size image., on the site WordPress.org Forums:
    Hi @lucasrolff I tried but get the same issue!

    10 months ago

  • Created a topic, .WebP is not created for full-size image., on the site WordPress.org Forums:
    Hi LS Cache Team, Hope you are doing well. I have chec…

    10 months ago

  • Posted a reply to Lazyload image and serve .WebP in background-url, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @lclarke The email has been sent to this email address: support@litespeedtech.com. Please check it…

    10 months ago

  • Posted a reply to Lazyload image and serve .WebP in background-url, on the site WordPress.org Forums:
    Please check it: Report number: PRMESUEQ

    10 months ago

  • Posted a reply to Lazyload image and serve .WebP in background-url, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Lisa, Yes. I still need your help. Please check the homepage. All images are…

    10 months ago

  • Posted a reply to Lazyload image and serve .WebP in background-url, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, CDN is disabled. Please check it again. Report number: FSGFHQGO Thanks

    10 months ago

  • Created a topic, Lazyload image and serve .WebP in background-url, on the site WordPress.org Forums:
    Hello there, It's me again! I wish LSCache can Lazyloa…

    10 months ago

  • Posted a reply to Consider Defer offscreen images and Defer unused CSS, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you very much!

    10 months ago

  • Posted a reply to Consider Defer offscreen images and Defer unused CSS, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, @stanleylitespeed I don't understand your first question. However, please see the screenshot here: https://imgur.com/0eFpey1…

    10 months ago

  • Posted a reply to Consider Defer offscreen images and Defer unused CSS, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @stanleylitespeed All those options are ON. But I still get that suggestions. Pls check…

    10 months ago

  • Created a topic, Consider Defer offscreen images and Defer unused CSS, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Have you consider Defer offscreen images and Defer…

    10 months ago

  • Posted a reply to It breaks my site, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Version 1.4.7 is working well. But version 2.0.3.2 is not working.

    11 months ago

  • Posted a reply to It breaks my site, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I'm sorry. I can't public my site here. Also, I can't let my site…

    11 months ago

  • Created a topic, It breaks my site, on the site WordPress.org Forums:
    After the upgrade, my site has been broken.

    11 months ago

  • Posted a reply to Why the image does not display?, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you @qtwrk I had to re-upload all the image. So, the images load very…

    11 months ago

  • Posted a reply to Why the image does not display?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Is there any advice for my case? Thanks

    11 months ago

  • Posted a reply to Why the image does not display?, on the site WordPress.org Forums:
    Please enter this URL, u can see the prblem: https://mydomain.com/best-backpacking-tent-under-100/ Please help me. I have…

    11 months ago

  • Posted a reply to Why the image does not display?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, This is the Report number: GAPXSRJS Thank you so much

    11 months ago

  • Created a topic, Why the image does not display?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello supporter Please tell me why the image doesn't …

    11 months ago

  • Posted a reply to How to use optimized images version?, on the site WordPress.org Forums:
    Sure, sir :)

    2 years ago

  • Posted a reply to How to use optimized images version?, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you so much, @qtwrk I think it is working fine. http://prntscr.com/jdxk93 I will report…

    2 years ago

  • Posted a reply to How to use optimized images version?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Yes, I did it as you said: http://prntscr.com/jdxj6d

    2 years ago

  • Posted a reply to How to use optimized images version?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Please check it out, sir: LiteSpeed Report Number Report number: ESLFEZBO Report date: 05/05/2018…

    2 years ago

  • Posted a reply to How to use optimized images version?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I tried but it works for newly uploaded images only!

    2 years ago