WordPress.org

Profiles

ilonashu

  • Member Since: November 19th, 2012
  • @ilonashu on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Very good, on the site WordPress.org Forums:
    Useful plugin.

    1 month ago

  • Posted a reply to Redirect to website, on the site WordPress.org Forums:
    Hi David, Well, because the redirect is done only to the checkout page in the…

    3 months ago

  • Posted a reply to “Payment of type Creditcard failed” for Woo Subscription with free trial, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, yes it makes sense - oky than, I guess the sign-up fee fixes this…

    3 months ago

  • Created a topic, “Payment of type Creditcard failed” for Woo Subscription with free trial, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I have installed WooCommerce Subscriptions plug…

    3 months ago

  • Posted a reply to Redirect to website, on the site WordPress.org Forums:
    Hi davdebcom, yes, I emailed, Nick helped with testing, but it couldn't be fixed from…

    3 months ago

  • Posted a reply to WooCommerce Subscriptions + Direct Debit + Automatic Recurring Payments, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I have also one question on this matter, do you know if WooCommerce Subscriptions…

    3 months ago

  • Created a topic, Redirect to website, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I am using mollie plugin together with woocommerce…

    4 months ago

  • Posted a reply to my error: Couldnt find a column: id defaulting to noedit, on the site WordPress Support Forums:
    I found the problem, my table is too big and the query fails (running out…

    2 years ago

  • Created a topic, my error: Couldnt find a column: id defaulting to noedit, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Using $_GET var breaks wpcr?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Site is showing blank when activating custom theme, on the site WordPress Support Forums:
    Well, thank you both for your messages, I finally found it - dumb dumb very…

    5 years ago

  • Posted a reply to Site is showing blank when activating custom theme, on the site WordPress Support Forums:
    I guess it is an error as long as it doesn't show up- there is…

    5 years ago

  • Created a topic, Site is showing blank when activating custom theme, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago