WordPress.org

Profiles

  • Member Since: October 30th, 2013
  • Find me on:
  • Created a topic, *protected email* Showing in SEO, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, not sure anything can be done about this. Regardl…

    5 days ago

  • Posted a reply to Conflict with SKT Builder plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Unfortunately, the SKT author said to just use another plugin.

    2 weeks ago

  • Created a topic, Conflict with SKT Builder plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I've emailed the author for the SKT builder as we…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to It has not been working since updating this plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, can at least confirm the square around the plus signs went away!

    1 month ago

  • Posted a reply to It has not been working since updating this plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I just tested on another site and after updating got this error: The plugin ultimate-faqs/Main.php…

    1 month ago

  • Posted a reply to It has not been working since updating this plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Yes I'm on the current version. The problem was somehow a space was put into…

    1 month ago

  • Posted a reply to It has not been working since updating this plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I had this same problem. It only showed the shortcode on the page. I inspected…

    1 month ago

  • Posted a reply to Unauthorized. You may remove the customize_messenger_channel param to preview as, on the site WordPress.org Forums:
    FWIW, I had this same issue and what fixed it was flushing the cache on…

    1 month ago

  • Posted a reply to NextGen Gallery 3.9.0 breaks WooCommerce prod. pages using categories and tags, on the site WordPress.org Forums:
    @kraemit no problem I know how frustrating this stuff can be and it's easy to…

    1 month ago

  • Posted a reply to Error after update to 3.9.0, on the site WordPress.org Forums:
    They have a pinned post that has a fix: https://www.imagely.com/wordpress-gallery-plugin/beta/ I haven't tried it yet…

    1 month ago

  • Posted a reply to Update to 3.9 Breaks Post Content, on the site WordPress.org Forums:
    They have a pinned post that has a fix: https://www.imagely.com/wordpress-gallery-plugin/beta/ I haven't tried it yet…

    1 month ago

  • Posted a reply to 3.9 does not play well with Elementor, on the site WordPress.org Forums:
    They have a pinned post that has a fix: https://www.imagely.com/wordpress-gallery-plugin/beta/ I haven't tried it yet…

    1 month ago

  • Posted a reply to NextGen Gallery 3.9.0 breaks WooCommerce prod. pages using categories and tags, on the site WordPress.org Forums:
    They have a pinned post that has a fix: https://www.imagely.com/wordpress-gallery-plugin/beta/ I haven't tried it yet…

    1 month ago

  • Posted a reply to Bug with NextGen Galley latest update, on the site WordPress.org Forums:
    They have a pinned post that has a fix: https://www.imagely.com/wordpress-gallery-plugin/beta/ I haven't tried it yet…

    1 month ago

  • Posted a reply to Bug in update 3.9.0, on the site WordPress.org Forums:
    They have a pinned post that has a fix: https://www.imagely.com/wordpress-gallery-plugin/beta/ I haven't tried it yet…

    1 month ago

  • Posted a reply to font awesome error in feature section option, on the site WordPress.org Forums:
    FWIW I was having this issue upon the last update as well. I removed the…

    2 months ago

  • Posted a reply to Search icon not working, on the site WordPress.org Forums:
    Theme author, can you tell me if this will ever be fixed? Also, it'd be…

    2 months ago

  • Created a topic, Thanks to support, on the site WordPress.org Forums:
    I'd like to thank the support team for quickly handlin…

    2 months ago

  • Posted a reply to Pixcodes and pixtypes plugins, on the site WordPress.org Forums:
    Theme author contacted me and said they would update. Thank you!

    2 months ago

  • Posted a reply to Search icon not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I managed to hide the search icon altogether but wondering if you plan on…

    3 months ago

  • Created a topic, Pixcodes and pixtypes plugins, on the site WordPress.org Forums:
    hi, Are you still supporting the pixcodes and types w…

    3 months ago

  • Posted a reply to WordPress 5.6 breaks Brasserie, on the site WordPress.org Forums:
    Actually, I just looked at their page for pro and it hasn't been updated since…

    3 months ago

  • Posted a reply to WordPress 5.6 breaks Brasserie, on the site WordPress.org Forums:
    My understanding was that it was sold to new owners (all of the themes). You…

    3 months ago

  • Posted a reply to WordPress 5.6 breaks Brasserie, on the site WordPress.org Forums:
    Give up on these guys, they aren't going to update it. Find a new theme.

    3 months ago

  • Posted a reply to Menu Bar not transparent when not logged in to wordpress, on the site WordPress.org Forums:
    Awesome, thank you very much for the fast turnaround!!

    3 months ago

  • Created a topic, Search icon not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, just noticed the search icon at the top does noth…

    3 months ago

  • Posted a reply to Menu Bar not transparent when not logged in to wordpress, on the site WordPress.org Forums:
    Ok thank you for the fast reply!

    3 months ago

  • Posted a reply to Menu Bar not transparent when not logged in to wordpress, on the site WordPress.org Forums:
    I just noticed this as well. The logo isn't even showing up. Plus, I can't…

    3 months ago

  • Created a topic, Meta Description Page Content, on the site WordPress.org Forums:
    hi, I'm confused by the AIOSEO/Search Appearance/Page…

    4 months ago

  • Created a topic, Logo Problems, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, having major issues with the logo. Ones I want to…

    4 months ago

  • Created a topic, WordPress 5.6 breaks Brasserie, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, the new WP update to 5.6 removes some of the main…

    5 months ago

  • Posted a reply to Feature Text Boxes doesn´t appear, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, this just happened today on the new WP update. I didn't have trouble with…

    5 months ago

  • Posted a reply to Missing ‘Theme Editor’ under Appearance, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for that. It didn't work but found out what it was. WP Hardening plugin.…

    5 months ago

  • Posted a reply to Homepage Featured Image Resize, on the site WordPress.org Forums:
    Ahhh figured it out...didn't need to fix any css. The size of the image needed…

    5 months ago

  • Created a topic, Homepage Featured Image Resize, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, this homepage image is doing my head in. I don't …

    6 months ago

  • Created a topic, Suggestion on mail failure warning, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'd just like to request that you add in a featur…

    6 months ago

  • Posted a reply to Demo not installing, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry got it going by adding some values to wp-config: @ini_set( 'upload_max_size' , '32M' );…

    7 months ago

  • Created a topic, Demo not installing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm getting a 504 error when installing the demo …

    7 months ago

  • Posted a reply to Map not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, I've thrown this into a staging site and inspected the area...I noticed an…

    7 months ago

  • Created a topic, Map not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I've had to roll back to 1.9.2 as the map wasn't …

    7 months ago

  • Posted a reply to Default Company Logo, on the site WordPress.org Forums:
    Yep thanks for that reminder ;-). I'm not sure what changed as it used to…

    8 months ago

  • Posted a reply to Default Company Logo, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for that.

    9 months ago

  • Posted a reply to Default Company Logo, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, @ddossantos did you resolve this? We're seeing grey buildings as well but the issue…

    9 months ago

  • Posted a reply to BEWARE WP 5.5 breaks onepress site, on the site WordPress.org Forums:
    I have updated to the newest version (OnePress and OnePress plus) then updated to WP…

    9 months ago

  • Created a topic, Missing ‘Theme Editor’ under Appearance, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, is anyone else missing the ability to edit theme …

    9 months ago

  • Posted a reply to BEWARE WP 5.5 breaks onepress site, on the site WordPress.org Forums:
    There was an extra step at the end of wpdowngrade. When I thought it had…

    9 months ago

  • Posted a reply to BEWARE WP 5.5 breaks onepress site, on the site WordPress.org Forums:
    Heard back from one press plus ticket Long replied Aug 12, 8:33 Hi, Please try…

    9 months ago

  • Posted a reply to BEWARE WP 5.5 breaks onepress site, on the site WordPress.org Forums:
    Did you do a ctrl+f5 to hard refresh your page? Worked fine for me.

    9 months ago

  • Posted a reply to BEWARE WP 5.5 breaks onepress site, on the site WordPress.org Forums:
    Install wpdowngrade plugin and roll back to the previous WP version which is 5.4.2 (it…

    9 months ago

  • Suggested an idea, Keep custom color in custom box

    3 years ago