WordPress.org

Profiles

igloobob

Profile picture of igloobob
  • Member Since: June 21st, 2011
  • Find me on:

  • Posted a reply to "One parent page for multiple Custom Post Types", on the site WordPress Support Forums:
    can anyone help advise on this please?

    1 week ago

  • Created a topic, How to make the content editor more like a simple textfield, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Posted a reply to "Redirect all instances of custom post types at once", on the site WordPress Support Forums:
    what I am after knowing is if we can use redirect wildcards in the plugin…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Redirecting thousands of URL-s", on the site WordPress Support Forums:
    just commenting to get notification on this as I could do with knowing myself.

    1 week ago

  • Created a topic, Redirect all instances of custom post types at once, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "how to change the z-index", on the site WordPress Support Forums:
    I seem to have fixed it after lots of trial and error of and z-index…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "how to change the z-index", on the site WordPress Support Forums:
    Hi sorry for the delay, I've just sent details via your contact page.

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "how to change the z-index", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, thanks for the reply. I can give you access privately, I'm on the site…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "how to change the z-index", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I'm posting here as I'e encountered this exact issue on another site now. if…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "can't get @fontface to work for menu text and links", on the site WordPress Support Forums:
    ignore this, I had the declaration wrong

    4 weeks ago

  • Created a topic, can't get @fontface to work for menu text and links, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "how to change the z-index", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, it actually seemed to right itself, not sure how, must have been a glitch…

    4 weeks ago

  • Created a topic, One parent page for multiple Custom Post Types, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "is it possible to change the spinning arrow icon...", on the site WordPress Support Forums:
    got it thanks. Found my answer here: https://wordpress.org/support/topic/plugin-contact-form-7-using-custom-ajax-loading-animated-gif?replies=5

    1 month ago

  • Posted a reply to "is it possible to change the spinning arrow icon...", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Takayuki, thanks for your reply. Is there any documentation on how to use that…

    1 month ago

  • Created a topic, is it possible to change the spinning arrow icon..., on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "how to change the z-index", on the site WordPress Support Forums:
    Just done some browser testing and actually the above only fixes the issue in firefox.…

    1 month ago

  • Posted a reply to "how to change the z-index", on the site WordPress Support Forums:
    Have sorted it now. Needed to add position:relative onto the responsive menu id and have…

    1 month ago

  • Posted a reply to "how to change the z-index", on the site WordPress Support Forums:
    I've made some headway, the container of the responsive menu I had as position:fixed so…

    1 month ago

  • Created a topic, how to change the z-index, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "can't get target working", on the site WordPress Support Forums:
    Ok great thanks, I'll do that then..

    2 months ago

  • Posted a reply to "can't get target working", on the site WordPress Support Forums:
    OK, do you offer paid support?

    2 months ago

  • Posted a reply to "can't get target working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi again, yeah it doesn't work, I had already tried doing that. The page is…

    2 months ago

  • Posted a reply to "can't get target working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi cubecolour, where I said I just edited a profile name to one word all…

    2 months ago

  • Posted a reply to "can't get target working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, thanks again for the attention. Didn't seem to work for me. The field is…

    2 months ago

  • Created a topic, can't get target working, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "How to display custom field value as the title within a shortcode", on the site WordPress Support Forums:
    perfect thanks!!

    2 months ago

  • Created a topic, How to display custom field value as the title within a shortcode, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "loads of 404 errors", on the site WordPress Support Forums:
    ah, yes I was using retina.js. Now I have switched to picturefill. Do I need…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Widget isn't updating", on the site WordPress Support Forums:
    I've just gone with the simple native twitter timeline: https://support.twitter.com/articles/20170071-how-to-embed-a-timeline

    3 months ago

  • Created a topic, loads of 404 errors, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Widget isn't updating", on the site WordPress Support Forums:
    same here

    4 months ago

  • Posted a reply to "Not updating, looks like it's inactive", on the site WordPress Support Forums:
    me too

    4 months ago

  • Posted a reply to "reset password link doesn't work", on the site WordPress Support Forums:
    Hi dwinden, yes you're correct, I obscured the login, my real login url is all…

    4 months ago

  • Posted a reply to "reset password link doesn't work", on the site WordPress Support Forums:
    Ah sorry! Have emailed you. Thanks very much.

    4 months ago

  • Posted a reply to "reset password link doesn't work", on the site WordPress Support Forums:
    OK great thanks dwinden, this particular client is hosted with WP Engine so I don't…

    4 months ago

  • Posted a reply to "reset password link doesn't work", on the site WordPress Support Forums:
    hmm, well, I just tired again (with hide backend enabled) and the link now works!…

    4 months ago

  • Posted a reply to "reset password link doesn't work", on the site WordPress Support Forums:
    will test this shortly and report back

    4 months ago

  • Posted a reply to "reset password link doesn't work", on the site WordPress Support Forums:
    Hi dwinden OK no I was able to login (it was just my client was…

    4 months ago

  • Created a topic, reset password link doesn't work, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Only one item within CPT taxonomy being displayed", on the site WordPress Support Forums:
    in the end! :)

    5 months ago

  • Posted a reply to "Only one item within CPT taxonomy being displayed", on the site WordPress Support Forums:
    or can just change the terms if not using an array to: 'terms' => 'accommodation',

    5 months ago

  • Posted a reply to "Only one item within CPT taxonomy being displayed", on the site WordPress Support Forums:
    This seems to work.. <?php $args = array( 'post_type' => 'listings', 'tax_query' => array( 'relation'…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Only one item within CPT taxonomy being displayed", on the site WordPress Support Forums:
    ah... I think I might be getting it wrong above, is my custom taxonomy actually…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Only one item within CPT taxonomy being displayed", on the site WordPress Support Forums:
    Hi again, so that didn't work unfortunately. Here's what I have tried so far... $args…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Only one item within CPT taxonomy being displayed", on the site WordPress Support Forums:
    I will report back, just on another job I have to finish first. Thanks

    5 months ago

  • Posted a reply to "Only one item within CPT taxonomy being displayed", on the site WordPress Support Forums:
    OK thanks wpfan1000 I'll give that a whirl. Just seems odd that my code does…

    5 months ago

  • Created a topic, Only one item within CPT taxonomy being displayed, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "No line breaks in Yahoo mail?", on the site WordPress Support Forums:
    sorry just noticed above has stripped out my br tags. I tried adding <br /><br…

    6 months ago

  • Created a topic, No line breaks in Yahoo mail?, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • WP Supersized