WordPress.org

Profiles

Iamdez

Profile picture of Iamdez
  • Member Since: April 18th, 2009
  • iamdez.com
  • Software Test Engineer at Clockwork Active Media Systems
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Version 2.2.5 major issue", on the site WordPress Support Forums:
    Yup, fixed for me.

    6 months ago

  • Created a topic, add_rewrite_rule error on version 3.0, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Strange "trunk" directory in 2.2.5 source", on the site WordPress Support Forums:
    I see the same thing and the plugin won't activate for me on 2.2.5 Reverted…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Version 2.2.5 major issue", on the site WordPress Support Forums:
    Same here. Reverted to 2.2.4 There was a new /trunk/ directory at the top level…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Revert back to previous version", on the site WordPress Support Forums:
    looks like the they borked something. I use SVN on my sites (and dev sites…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Revert back to previous version", on the site WordPress Support Forums:
    looks like the they borked something. I use SVN on my sites (and dev sites…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Strict standards error message", on the site WordPress Support Forums:
    I'm also experiencing these. Here's the diff: Index: post-expirator.php =================================================================== --- post-expirator.php (revision 316) +++…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Backend not displaying correct counts, but downloads work fine", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for letting me know. I'll change it back to save the poor server.

    6 months ago

  • Posted a reply to "Backend not displaying correct counts, but downloads work fine", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks... another nail in the coffin to get them off of this host.

    6 months ago

  • Posted a reply to "Backend not displaying correct counts, but downloads work fine", on the site WordPress Support Forums:
    Done.

    6 months ago

  • Posted a reply to "Backend not displaying correct counts, but downloads work fine", on the site WordPress Support Forums:
    I'm seing results. I'm seeing the first 100. The problem is that the top of…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Backend not displaying correct counts, but downloads work fine", on the site WordPress Support Forums:
    Also, dude... having that option on your plugin makes me <3 you sooooo much. --…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Backend not displaying correct counts, but downloads work fine", on the site WordPress Support Forums:
    SELECTsubmit_time` AS 'Submitted', max(if(field_name='free-food-entry', field_value, null )) AS 'free-food-entry', max(if(field_name='catering-entry', field_value, null )) AS 'catering-entry',…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Backend not displaying correct counts, but downloads work fine", on the site WordPress Support Forums:
    Dinos Free Food For A Year Signup (taken directly from contact form 7 setup screen

    6 months ago

  • Created a topic, Backend not displaying correct counts, but downloads work fine, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "WooCommerce 2.2: Getting PHP Warning from class-wcpdf-export.php line 25", on the site WordPress Support Forums:
    Confirmed. Thanks for the quick update.

    7 months ago

  • Posted a reply to "WooCommerce 2.2: Getting PHP Warning from class-wcpdf-export.php line 25", on the site WordPress Support Forums:
    @lujeffcoat what's the error you're getting?

    7 months ago

  • Posted a reply to "WooCommerce 2.2: Getting PHP Warning from class-wcpdf-export.php line 25", on the site WordPress Support Forums:
    @mvandemar The author has been very responsive and helpful for me in the past, which…

    7 months ago

  • Created a topic, WooCommerce 2.2: Getting PHP Warning from class-wcpdf-export.php line 25, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "[Request] Do invoice number generation work before Invoice Email generation", on the site WordPress Support Forums:
    This worked great. Thanks!

    8 months ago

  • Created a topic, [Request] Do invoice number generation work before Invoice Email generation, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Disable Registered Group", on the site WordPress Support Forums:
    I did a workaround to remove a user from the registered group once they hit…

    10 months ago

  • Created a topic, Disable Registered Group, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, All my sites, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Javascript Error when settings left blank", on the site WordPress Support Forums:
    Not a problem. Also marked it as "Works for 3.9.1 using 1.2.5.1"

    11 months ago

  • Posted a reply to "Javascript Error when settings left blank", on the site WordPress Support Forums:
    Right. Done. Verified fixed with 1.2.5.1

    11 months ago

  • Posted a reply to "Javascript Error when settings left blank", on the site WordPress Support Forums:
    Tried to download the .zip from the developers tab, but it says 404 and none…

    11 months ago

  • Created a topic, Javascript Error when settings left blank, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Files & Folders no longer appear", on the site WordPress Support Forums:
    Seems to be the server I'm running on for the above. I have two other…

    11 months ago

  • Created a topic, Files & Folders no longer appear, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Feature Request: Generate/Send multiple invoices at a time, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to ""Customer Invoice" Selection from Order Detail Page doesn't record Invoice ID", on the site WordPress Support Forums:
    Everything is working great. This is resolved.

    11 months ago

  • Posted a reply to "Conflict with WP Super Cache", on the site WordPress Support Forums:
    This is for use within a multi-site setup. When JUST wp editor is installed it…

    11 months ago

  • Created a topic, "Customer Invoice" Selection from Order Detail Page doesn't record Invoice ID, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Simple and Elegant, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Worked great., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "How does the customer views the saved addresses", on the site WordPress Support Forums:
    This is exactly what I was looking for the plugin to do as well. Will…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Incompatible with Woocommerce latest", on the site WordPress Support Forums:
    The plugin works with Woocommerce now. However, while the plugin works through the process I'm…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Incompatible with Woocommerce latest", on the site WordPress Support Forums:
    Can you reply to this when you do. I do want to use it and…

    1 year ago

  • Created a topic, Incompatible with Woocommerce latest, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, No Child Theme Support | No Warning, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "cannot edit child theme files", on the site WordPress Support Forums:
    You should specify this issue in your main description. Confused me a lot when suddenly…

    1 year ago

  • Posted a reply to "401 authorization failed", on the site WordPress Support Forums:
    Yup, I'm using ORD and that matches the region in my cloud files setup.

    1 year ago

  • Posted a reply to "401 authorization failed", on the site WordPress Support Forums:
    Forgot to ask the question: Where do I find information on using the latest rackspace…

    1 year ago

  • Posted a reply to "401 authorization failed", on the site WordPress Support Forums:
    @Jackson I'm not using a sub-account (didn't even know it was a thing). I found…

    1 year ago

  • Created a topic, Multisite CDN settings unavailable, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, 401 authorization failed, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Multisite Install but not showing Sites Option or Any Others", on the site WordPress Support Forums:
    Another solution that I found after having the same issue. The instructions call for you…

    1 year ago

  • Created a topic, Conflict with WP Super Cache, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Request: Ability to stack rules", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the tip on showing/hiding. Still wrapping my brain around the logic, but I…

    1 year ago