WordPress.org

Profiles

Hyflex

Profile picture of Hyflex
  • Member Since: March 6th, 2013
  • Find me on:

  • Created a topic, Missing "Lost your password?" link on any theme..., on the site WordPress Support Forums

    5 days ago

  • Posted a reply to "Login Detection - Incompatible with Wishlist's Login Code.", on the site WordPress Support Forums:
    Wishlist said the following in regards to Wordfence: Open up wordfence/lib/wordfenceClass.php and then edit this…

    5 days ago

  • Posted a reply to "Login Detection - Incompatible with Wishlist's Login Code.", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I'm also running BPS Security but disabling that doesn't change anything. As far as…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Login Detection - Incompatible with Wishlist's Login Code.", on the site WordPress Support Forums:
    Wishlist said: I went ahead and updated the priority of the login function of WL…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Login Detection - Incompatible with Wishlist's Login Code.", on the site WordPress Support Forums:
    It appears that the function that Wishlist use is hooking at a higher priority level…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "BPS Conflict Error with WishlistMember (broken) and Simple Press Forum (Working)", on the site WordPress Support Forums:
    Hi AITpro, If you check my .htaccess that I provided, I had already done the…

    4 weeks ago

  • Created a topic, BPS Conflict Error with WishlistMember (broken) and Simple Press Forum (Working), on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Login Detection - Incompatible with Wishlist's Login Code.", on the site WordPress Support Forums:
    Bump, I still have test website access as this isn't working as I described.

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Login Detection - Incompatible with Wishlist's Login Code.", on the site WordPress Support Forums:
    Any ideas? I can give you test website access if you would like (drop me…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Login Detection - Incompatible with Wishlist's Login Code.", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Yes it's signing into the right site and the login works... but nope it…

    2 months ago

  • Created a topic, Login Detection - Incompatible with Wishlist's Login Code., on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Login Detection - Incompatible with Wishlist's Login Code., on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Bulletproof Security constantly going back to Setup Wizard...", on the site WordPress Support Forums:
    Well it was to do with both plugins really, if I reverted your plugin to…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Bulletproof Security constantly going back to Setup Wizard...", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, It was a clash between your last update and a custom plugin, the developer…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Are the following files now defunct?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Pioneer, yes I had already looked at that but wasn't 100% sure. Hi songdogtech,…

    2 months ago

  • Created a topic, Are the following files now defunct?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Bulletproof Security constantly going back to Setup Wizard...", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I spoke with my webhost and had a look and my memory is fine,…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Compatibility with Simple Press (sfmeta table)", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, sorry that was my mistake because my website is more characters, silly me. They…

    2 months ago

  • Created a topic, Bulletproof Security constantly going back to Setup Wizard..., on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Compatibility with Simple Press (sfmeta table)", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Nope this isn't in regards to step 2, this is a separate issue. The…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Compatibility with Simple Press (sfmeta table)", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I didn't get any errors, I can't share a copy with you unfortunately for…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Compatibility with Simple Press (sfmeta table)", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Yes, it fails to change it to /duplicated There are 4 "autoupdate" variables that…

    3 months ago

  • Posted a reply to "KB Advanced RSS Widget (Outdated, Simple Update help needed)", on the site WordPress Support Forums:
    Bump

    3 months ago

  • Created a topic, Compatibility with Simple Press (sfmeta table), on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, How do I force WP-Cron to run early?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Forcing SSL on a certain part of website only, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, KB Advanced RSS Widget (Outdated, Simple Update help needed), on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Using different domains on the same wordpress?", on the site WordPress Support Forums:
    By forward, do you mean redirect? Surely I can just setup a permenant (301) redirect…

    3 months ago

  • Created a topic, Using different domains on the same wordpress?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Undefined variable if debugging is enabled, fixable with 1 line of code, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Some "vital" suggestions / changes to improve the plugin., on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "User Specific "One time popup/notification" Plugin?", on the site WordPress Support Forums:
    Bump, Anyone got any ideas?

    7 months ago

  • Created a topic, User Specific "One time popup/notification" Plugin?, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Simple:Press "Add Reply" and "Add Topic" no longer working...", on the site WordPress Support Forums:
    I'm running WordPress 4.1 I just cloned my site and tested with just the following…

    7 months ago

  • Created a topic, Simple:Press "Add Reply" and "Add Topic" no longer working..., on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Tickets appear wrong time even though default time is set correct in osTicket., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Links appear as plain text?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, How can I duplicate/clone my WordPress to have a "development" version?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, How do I clone my website & why did "Add Media" button fail to work?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Website KEEPS getting infected with some malicious code..., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Database Errors, how can I fix these?", on the site WordPress Support Forums:
    @Tara The problem with that is the wordpress is 2~ years old and has A…

    2 years ago

  • Created a topic, Database Errors, how can I fix these?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Plugin Doesn't load correctly at all..", on the site WordPress Support Forums:
    Nah, I'm not using BlueHost Cloud Services, if you'd like I can provide remove control…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Plugin Doesn't load correctly at all..", on the site WordPress Support Forums:
    Nothing :(

    2 years ago

  • Posted a reply to "Plugin Doesn't load correctly at all..", on the site WordPress Support Forums:
    Tried all that, nothing still :/

    2 years ago

  • Posted a reply to "Plugin Doesn't load correctly at all..", on the site WordPress Support Forums:
    I've tried all php's still nothing :/

    2 years ago

  • Posted a reply to "Plugin Doesn't load correctly at all..", on the site WordPress Support Forums:
    AddHandler application/x-httpd-php53s .php even

    2 years ago

  • Posted a reply to "Plugin Doesn't load correctly at all..", on the site WordPress Support Forums:
    It's a php 5.2 ini file, any suggested php file?

    2 years ago

  • Posted a reply to "Plugin Doesn't load correctly at all..", on the site WordPress Support Forums:
    I'm with bluehost, would it be possible for a private contact as I could answer…

    2 years ago

  • Created a topic, Plugin Doesn't load correctly at all.., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago