WordPress.org

Profiles

Andrew

Profile picture of Andrew
  • Member Since: May 8th, 2009
  • @hydraglyph on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to WordPress Failed To Import Media, on the site WordPress Support Forums:
    Update: I have tried importing the XML into a completely fresh, completely separate WordPress install…

    12 months ago

  • Posted a reply to WordPress Failed To Import Media, on the site WordPress Support Forums:
    Update: I have tried the following additional steps, also sadly without managing to solve the…

    12 months ago

  • Posted a reply to WordPress Failed To Import Media, on the site WordPress Support Forums:
    Just giving this a bump as I enter day two of trying to solve this…

    12 months ago

  • Posted a reply to WordPress Failed To Import Media, on the site WordPress Support Forums:
    Update: I've also completed the following steps (sadly, without positive results): Restored the WordPress core…

    12 months ago

  • Created a topic, WordPress Failed To Import Media, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to Custom Shortcode: Attribute Values Not Being Replaced, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Ulrich but I've managed to resolve it. For anyone else having the same issue,…

    1 year ago

  • Created a topic, Custom Shortcode: Attribute Values Not Being Replaced, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Redirect Loop with W3 Total Cache and non-WWW Redirect, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to <-nextpage-> Tag Not Functioning Correctly, on the site WordPress Support Forums:
    I don't really know what singlepost.php is. I assumed it was the file that dealt…

    6 years ago

  • Posted a reply to <-nextpage-> Tag Not Functioning Correctly, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your help! I've actually tried the <?php wp_link_pages( $args ); ?> fix already…

    6 years ago

  • Created a topic, <-nextpage-> Tag Not Functioning Correctly, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WP-Table Reloaded] Links Doubling Up, on the site WordPress Support Forums:
    I added http:// to the URL in the href code at it works fine now.

    7 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP-Table Reloaded] Links Doubling Up, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Created a topic, How To Add Slideshow To Every Page With F8-Lite Theme, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to f8-lite theme home page issues, on the site WordPress Support Forums:
    Your post is 4 months old so I'm assuming that you've either fixed the problem…

    7 years ago

  • Posted a reply to Site Displays Incorrectly in Explorer, on the site WordPress Support Forums:
    That totally solved the problem. Thank you so much! Originally the code said <a href="http://andrewmorgan.info/"…

    7 years ago

  • Created a topic, Site Displays Incorrectly in Explorer, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to New installation = 404 Not Found, on the site WordPress Support Forums:
    One further point: I have 2 domains associated with my hosting package. If I install…

    8 years ago

  • Created a topic, New installation = 404 Not Found, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to I can't log in, on the site WordPress Support Forums:
    I have exactly the same error. All the support answers I have found so far…

    8 years ago

  • Posted a reply to You cannot install more than one script in the root directory of a domain, on the site WordPress Support Forums:
    In case anyone reads my comment and has the same problem: I was being thick.…

    8 years ago

  • Posted a reply to You cannot install more than one script in the root directory of a domain, on the site WordPress Support Forums:
    What if you have removed the wordpress install using the wizard, removed all databases from…

    8 years ago