WordPress.org

Profiles

hugo2808

Profile picture of hugo2808
  • Member Since: June 12th, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Problem with qTranslate", on the site WordPress Support Forums:
    You are the MASTER! It's perfect now, with your update it displays the correct language…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Problem with qTranslate", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Eliot, I use qTranslate Plus, and in my site www.cooltivo.pt/noticias I have putted the…

    4 months ago

  • Created a topic, Problem with qTranslate, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Cart with 1 item MAX", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Terry, thanks a lot for your help and expertize. It works!

    6 months ago

  • Posted a reply to "Product page not highlighting in menu", on the site WordPress Support Forums:
    I forgot one thing: Change $item->ID == 106 to $item->ID == 'Your Menu Item ID'…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Product page not highlighting in menu", on the site WordPress Support Forums:
    I found a solution! Add this to function.php (child theme always preferable!!) function special_nav_class($classes, $item){…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Product page not highlighting in menu", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, did you get a solution for this? I would like also to have my…

    6 months ago

  • Created a topic, previous_post_link ERROR with Post Types Order, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Post Navigation in same Category - No category reference", on the site WordPress Support Forums:
    It was a conflit with the plugin Intuitive Custom Post Order Too much time loose…

    6 months ago

  • Created a topic, Cart with 1 item MAX, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Post Navigation in same Category - No category reference, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Image Link", on the site WordPress Support Forums:
    Yes!! It was it --> Text Editor. I didn't updated the plugin, so I didn't…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Image Link", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Eliot, better to explain visualy my problem. In my backoffice i enter this. Then…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Image Link", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, what I get in online page is <a href='http://www.123.net/?p=33'> POST THUMBNAIL </a> title-link So,…

    7 months ago

  • Created a topic, Image Link, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Stealth Login 3.0.0 Problem", on the site WordPress Support Forums:
    It's strange that the url string works for me with version 2.0.0 and after update…

    2 years ago

  • Created a topic, Stealth Login 3.0.0 Problem, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago