Profiles

  • Member Since: June 24th, 2015
  • Find me on:
  • Posted a reply to How to remove CPT, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the reply, I had forgotten about this! Just now when I renamed my…

  • Posted a reply to Wrong time displayed, on the site WordPress.org Forums:
    I believe I have solved the issue. I think it was a conflict with the…

  • Posted a reply to Wrong time displayed, on the site WordPress.org Forums:
    I have noticed while in edit mode (Beaver Builder), the time displays correctly. It reverts…

  • Created a topic, Wrong time displayed, on the site WordPress.org Forums:
    I did my research, and can find no known cause. I kno…

  • Created a topic, How to remove CPT, on the site WordPress.org Forums:
    I tried out the plugin, but it just didn't work for me…

  • Posted a reply to wordfence warning, on the site WordPress.org Forums:
    I'd also like to know if this plugin is abandoned or not.

  • Posted a reply to Abandoned Plugin?, on the site WordPress.org Forums:
    @scarne I agree. I hope WP.org can provide some resolution soon!

  • Created a topic, Abandoned Plugin?, on the site WordPress.org Forums:
    Wordfence alerted me that this plugin may be abandoned…

  • Posted a reply to Customer not received email, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks @masoodak!

  • Posted a reply to Customer not received email, on the site WordPress.org Forums:
    I agree with rob66bnu, it is not practical for one-time customers to have to create…

  • Posted a reply to Customer not received email, on the site WordPress.org Forums:
    How about an ETA on the fix for this? It is simply not practical to…

  • Posted a reply to 7.0.1 has Beaver Builder conflict, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you!

  • Posted a reply to Customer not received email, on the site WordPress.org Forums:
    I am very curious about this too. Obviously it's not ideal to always require a…

  • Created a topic, 7.0.1 has Beaver Builder conflict, on the site WordPress.org Forums:
    Note: This is on a site being developed, and is not pu…

  • Posted a reply to PODS crashing my site, on the site WordPress.org Forums:
    I am using Yoast Duplicate Post. I did try disabling it, but the crash still…

  • Posted a reply to PODS crashing my site, on the site WordPress.org Forums:
    Here is what my hosting company told me: Per my check, plugin caused spikes in…

  • Created a topic, PODS crashing my site, on the site WordPress.org Forums:
    I had to disable it. The error log indicates memory l…

  • Posted a reply to Critical Error with Version 1.3.14, on the site WordPress.org Forums:
    That seems to have fixed it for me, although the new version didn't appear right…

  • Posted a reply to Critical Error with Version 1.3.14, on the site WordPress.org Forums:
    Same thing happened to me. Try using the WP Rollback plugin until they fix this.

  • Posted a reply to Error on new version, on the site WordPress.org Forums:
    Same here, but rollback to v 4.6.6 still broken. What versions are working for anyone…

  • Created a topic, Amazing support, on the site WordPress.org Forums:
    Not only is this plugin a true gem, the support is out…

  • Created a topic, Social media links for organizers, on the site WordPress.org Forums:
    In addition to the organizer website url, email, phone…

  • Posted a reply to crashes if updated to 3.1.33, on the site WordPress.org Forums:
    I got the same error as ChrisL. I am not seeing this on all of…

  • Posted a reply to Sorry, this file type is not permitted for security reasons., on the site WordPress.org Forums:
    That worked, thanks Herman!

  • Posted a reply to Sorry, this file type is not permitted for security reasons., on the site WordPress.org Forums:
    I also noticed that I am able to upload directly to the media library. When…

  • Created a topic, Sorry, this file type is not permitted for security reasons., on the site WordPress.org Forums:
    I am unable to upload either ttf or woff files. I saw…

  • Posted a reply to Edit with Elementor button redirects to posts, on the site WordPress.org Forums:
    The latest update fixed it! I have no idea what exactly was the problem.

  • Posted a reply to Can’t activate: Uncaught ArgumentCountError: Too few arguments to function, on the site WordPress.org Forums:
    I got it working. I had to remove the folders named "cache" and "w3tc-config", then…

  • Posted a reply to Can’t activate: Uncaught ArgumentCountError: Too few arguments to function, on the site WordPress.org Forums:
    I disabled iThemes Pro, and it still failed. I removed it, and it still failed.…

  • Posted a reply to Can’t activate: Uncaught ArgumentCountError: Too few arguments to function, on the site WordPress.org Forums:
    This a new installation of W3 Total Cache. The error happened upon initial activation attempt.

  • Created a topic, Can’t activate: Uncaught ArgumentCountError: Too few arguments to function, on the site WordPress.org Forums:
    My conflict seems to be with something in iThemes Secu…

  • Created a topic, Great plugin, great support, on the site WordPress.org Forums:
    Even the free version of this plugin is amazing! I re…

  • Created a topic, Edit with Elementor button redirects to posts, on the site WordPress.org Forums:
    When I try to edit a template by clicking "Edit with E…

  • Posted a reply to Search Details Positioning, on the site WordPress.org Forums:
    Looks good, thanks!

  • Created a topic, Search Details Positioning, on the site WordPress.org Forums:
    Is there any way to force the search details to positi…

  • Posted a reply to Product Images in Search Results, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you so much! I don't know why I couldn't find it.

  • Created a topic, Product Images in Search Results, on the site WordPress.org Forums:
    I ran the latest update, and I can't see how to get th…

  • Posted a reply to Background images, wrong root url, on the site WordPress.org Forums:
    Here's a link to a video of me installing and trying to activate: https://www.loom.com/share/d4efa1ac19bc46f89ea75a461bcd7da4 Here's…

  • Posted a reply to Background images, wrong root url, on the site WordPress.org Forums:
    I received the error "Error: Current PHP version does not meet minimum requirements for Static…

  • Created a topic, Background images, wrong root url, on the site WordPress.org Forums:
    All of my background images start with "http://OFFLINE…

  • Created a topic, Excellent features, excellent support, on the site WordPress.org Forums:
    I was having trouble with the settings, and my inquiry…

  • Posted a reply to Invoice Number and Order Notes, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you so much for pointing out where the summary report checkboxes were located. I'm…

  • Posted a reply to Invoice Number and Order Notes, on the site WordPress.org Forums:
    I don't have the first one in the dropdown, and I don't see "Order Notes"…

  • Created a topic, Invoice Number and Order Notes, on the site WordPress.org Forums:
    I have read through the forums, but none of the soluti…

  • Posted a reply to Scan Failed, on the site WordPress.org Forums:
    Just following up in case anyone else has this issue. I never did hear back…

  • Posted a reply to Scan Failed, on the site WordPress.org Forums:
    No scans for almost a month now. Should I start a new topic? Is this…

  • Posted a reply to Scan Failed, on the site WordPress.org Forums:
    Just checking in to see if you ever did receive the report I sent you?

  • Posted a reply to Scan Failed, on the site WordPress.org Forums:
    OK, I think I did it right this time.

  • Posted a reply to Scan Failed, on the site WordPress.org Forums:
    You know what, I just instinctively replied to the email sent by wordpress.org, and I…

  • Posted a reply to Scan Failed, on the site WordPress.org Forums:
    Just sent you the report.