WordPress.org

Profiles

hotconductor

Profile picture of hotconductor
  • Member Since: January 21st, 2009
  • @hotconductor on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, 404 error logs blank, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, 404 log?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "0 items" on dropdown, on the site WordPress Support Forums:
    Just curious if anyone else is having a similar issue

    7 months ago

  • Created a topic, "0 items" on dropdown, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to theme.php, on the site WordPress Support Forums:
    Dedicated server for all of our sites. Permissions are correct on folders etc. I am…

    12 months ago

  • Created a topic, theme.php, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to Slow load - cache?, on the site WordPress Support Forums:
    Do you have a recommended plug-in for executing what you described above?

    1 year ago

  • Created a topic, bbpress support?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Bbpress/buddypress, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Interrupts Contact Form 7, on the site WordPress Support Forums:
    Got it. So how would you suggest we deal with this? Contact Form 7 pulls…

    1 year ago

  • Posted a reply to duplicates, on the site WordPress Support Forums:
    Gotcha. This would be a first. I am thinking it is a db issue, or…

    1 year ago

  • Created a topic, duplicates, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Interrupts Contact Form 7, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, 1/1, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Fatal error: Class 'WpssoUtil' not found in on line 75, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Buggy since last update, on the site WordPress Support Forums:
    Just to echo Dennis, the new update completely crashed our layout. I do not have…

    1 year ago

  • Posted a reply to Slow load - cache?, on the site WordPress Support Forums:
    Do you have any counsel on how we could potentially speed up load times? On…

    1 year ago

  • Created a topic, Performance / Cache, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Slow load - cache?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, stellar, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Stickies not showing, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, text box typing off the page.., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, CSV Export?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, For those of you having issues with the plugin..., on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Does not work in widget areas, on the site WordPress Support Forums:
    No need to be sarcastic. Since you responded to my review I automatically assumed you…

    3 years ago

  • Posted a reply to Does not work in widget areas, on the site WordPress Support Forums:
    There are 4 questions in the support area and no one from your team has…

    3 years ago

  • Created a topic, Does not work in widget areas, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Not Working, on the site WordPress Support Forums:
    Same here

    3 years ago

  • Created a topic, HubSpot Plugin: Error connecting to API, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Hubspot Application Domain, on the site WordPress Support Forums:
    Any updates on the plugin?

    3 years ago

  • Posted a reply to FlexyTalk and Google Hangout, on the site WordPress Support Forums:
    Sebastian, thank you for attempting to work with Hangouts. Do you have a suggestion as…

    3 years ago

  • Created a topic, Columns with bordres?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Contact Form 7 - Used to send spam, on the site WordPress Support Forums:
    Already have. And have switched out that plugin while they bug hunt.

    4 years ago

  • Posted a reply to Contact Form 7 - Used to send spam, on the site WordPress Support Forums:
    Actually I apologize... The only site where there seems to be a problem is the…

    4 years ago

  • Created a topic, Contact Form 7 - Used to send spam, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Sitemap - Still wont index with google, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Presale question - debranding?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, How to increase font size and change color?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, COMPLETELY broke my site, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Google XML Sitemap for Videos] Not detecting YouTube Video, on the site WordPress Support Forums:
    Same here... http://www.momsmusic.com Great plugin when it works. Probably a theme issue...

    4 years ago

  • Created a topic, Yes!, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, page contains errors, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Downgrade from 3.5 to 3.4.2, on the site WordPress Support Forums:
    @Rishi, mdesouza, eclipseprime, cdechery - Did you guys use Bulletproof security? That seemed to be…

    4 years ago

  • Posted a reply to unable to access add media screen? how do i downgrade to 3.4.2, on the site WordPress Support Forums:
    @ dhruva - http://etuts.org/manually-downgrade-wordpress/ I just did this, followed the directions to a T. No…

    4 years ago

  • Posted a reply to WordPress 3.5 add new post is not working, on the site WordPress Support Forums:
    If you need a fix NOW, this is it... http://etuts.org/manually-downgrade-wordpress/ I just did this, followed…

    4 years ago

  • Posted a reply to unable to access add media screen? how do i downgrade to 3.4.2, on the site WordPress Support Forums:
    @Jan - This is not a plugin issue. WordPress should have NEVER released this update.…

    4 years ago

  • Posted a reply to Downgrade from 3.5 to 3.4.2, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you. Worked perfectly!

    4 years ago

  • Posted a reply to WordPress 3.5 add new post is not working, on the site WordPress Support Forums:
    We are all in the same boat. This could not happen at a worse time…

    4 years ago

  • Posted a reply to Downgrade from 3.5 to 3.4.2, on the site WordPress Support Forums:
    WordPress just crippled everything... New posts do not allow the main text area to function…

    4 years ago

  • Posted a reply to WordPress 3.5 add new post is not working, on the site WordPress Support Forums:
    Same here. 3.5 has screwed up TONS of things. If you hover over 'settings' for…

    4 years ago