WordPress.org

Profiles

hommealone

Profile picture of hommealone
  • Member Since: July 13th, 2011
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Chrome version shows 0.0", on the site WordPress Support Forums:
    Great! I'm swamped but will try to test on Friday afternoon or evening.

    19 hours ago

  • Posted a reply to "Chrome version shows 0.0", on the site WordPress Support Forums:
    @majick: Thanks for noticing - and posting - that older versions of Chrome show the…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Chrome version shows 0.0", on the site WordPress Support Forums:
    @majick: You wrote (to the authors): thanks for a great plugin by the way And…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Chrome version shows 0.0", on the site WordPress Support Forums:
    Any possibility that this will be working again before the weekend? Thanks!

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Chrome version shows 0.0", on the site WordPress Support Forums:
    (Two months later...) Once again, with Chrome Browser, PHP Browser Detection plugin (now version 3.1.4)…

    1 month ago

  • Posted a reply to "p tag added after closing raw shortcode", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks.

    1 month ago

  • Posted a reply to "p tag added after closing raw shortcode", on the site WordPress Support Forums:
    Here's what I mean; ever seen this before? If I input this into the html…

    1 month ago

  • Created a topic, p tag added after closing raw shortcode, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Really Simple Captcha / Contact From 7 conflict", on the site WordPress Support Forums:
    Update: This may be a conflict with some other plugin. I've tried this on another…

    1 month ago

  • Created a topic, Really Simple Captcha / Contact From 7 conflict, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "plugin outputting broken code?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Shellbot, Thanks for your response (and thanks for the plugin!) Yes, you are right…

    2 months ago

  • Posted a reply to "plugin outputting broken code?", on the site WordPress Support Forums:
    As a workaround, I can put an extra opening div tag into the text widget,…

    2 months ago

  • Posted a reply to "plugin outputting broken code?", on the site WordPress Support Forums:
    By the way, this happens both when I use a widget or when I paste…

    2 months ago

  • Created a topic, plugin outputting broken code?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, How to add additional list view?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, searching for SKU of variation isn't working, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Chrome version shows 0.0", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for those answers. Re 1. I'm happy to report problems when I notice them.…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Chrome version shows 0.0", on the site WordPress Support Forums:
    I understand; thanks! So with your current manual method, do you update the plugin every…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Chrome version shows 0.0", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks a lot! I appreciate it! This is a little out of my league, but…

    3 months ago

  • Created a topic, Chrome version shows 0.0, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Help w/ "Use ONE thumbnail to launch gallery" please", on the site WordPress Support Forums:
    Ravan, Thanks for your prompt and helpful replies!

    5 months ago

  • Posted a reply to "Help w/ "Use ONE thumbnail to launch gallery" please", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks again! Yes, I'd tried that, but when I did, the images popped in by…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Help w/ "Use ONE thumbnail to launch gallery" please", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! You were right - the theme (Customizr) incorporates Fancybox already (uncredited) and was causing…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Help w/ "Use ONE thumbnail to launch gallery" please", on the site WordPress Support Forums:
    p.s. - If I put the images in one at a time instead of inserting…

    5 months ago

  • Created a topic, Help w/ "Use ONE thumbnail to launch gallery" please, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Securely mothball WordPress site / disable long term", on the site WordPress Support Forums:
    I'm interested in any and all suggestions!

    5 months ago

  • Created a topic, Securely mothball WordPress site / disable long term, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "CodeMirror adding extra lines", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Felipe, Your plugin is a noble effort and I look forward to seeing what…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Trouble getting browser version", on the site WordPress Support Forums:
    Happy to report that I've updated successfully to version 3.1.3 and everything is working. Thanks…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Trouble getting browser version", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, and please understand that I do greatly appreciate that you've made this plugin and…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Trouble getting browser version", on the site WordPress Support Forums:
    Hey folks, You put a faulty version of your plugin on line; let me know…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Trouble getting browser version", on the site WordPress Support Forums:
    Hey guys, I need a working version of the plugin. Can you send me an…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Trouble getting browser version", on the site WordPress Support Forums:
    After that update, my entire site crashed, including the admin back-end.

    6 months ago

  • Posted a reply to "Trouble getting browser version", on the site WordPress Support Forums:
    After my update 10 minutes ago, my plugins page now shows that I have version…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Trouble getting browser version", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I just updated the plugin to the new version and I'm afraid I'm still…

    6 months ago

  • Created a topic, Trouble getting browser version, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Let Editor Role View Sales Logs, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Preparation for update to 2.0 on sites using Thematic HTML5 plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, middlesister. I'm very grateful for all of the great work that is going into…

    12 months ago

  • Created a topic, Preparation for update to 2.0 on sites using Thematic HTML5 plugin, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "How to set a height of the slider", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having (what I think is) the same problem. When "adaptiveHeight" is set to false,…

    1 year ago

  • Posted a reply to "responsive theme?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm also interested in any guess-timates of the time frame for the official release of…

    1 year ago

  • Created a topic, CodeMirror adding extra lines, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Ghostery plugin breaks AddToAny, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, TubePress / W3 Total Cache Conflict, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Easy Fancybox Conflict with W3 Total Cache, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Error log re "/tmp/tubepress-api-cache/ ... .php", on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Suggestions for flat-rate shipping per order?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Ray, Thanks for your response. I'm using the flat-rate shipping option. Here's the problem...…

    1 year ago

  • Created a topic, Suggestions for flat-rate shipping per order?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Non-taxable item problem", on the site WordPress Support Forums:
    While I was logged in, I could empty my cart, clear my cache, and whenever…

    1 year ago

  • Created a topic, Non-taxable item problem, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago