WordPress.org

Profiles

  • Member Since: November 30th, 2009
  • Find me on:
  • Posted a reply to quadmenu search problem on iphone, on the site WordPress.org Forums:
    also, can this be an elementor conflict? could you please test using elementor?

    1 week ago

  • Posted a reply to quadmenu search problem on iphone, on the site WordPress.org Forums:
    tried that, and still didn't work any chance to roll back to earlier versions?

    1 week ago

  • Posted a reply to quadmenu search problem on iphone, on the site WordPress.org Forums:
    OK, tried to strip a lot of functionality and theme settings, but still no go.…

    1 week ago

  • Posted a reply to quadmenu search problem on iphone, on the site WordPress.org Forums:
    This site uses Elementor, and the video in the hero is a section container background.

    1 week ago

  • Posted a reply to quadmenu search problem on iphone, on the site WordPress.org Forums:
    iphone XR iOS 12.3.1 averything updated to latest versions

    2 weeks ago

  • Created a topic, still errors with 1.1.2, on the site WordPress.org Forums:
    Even after the latest update 1.1.2 I get an error: :…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Social Sharing Buttons within Loop, on the site WordPress.org Forums:
    @7vred7 if you want I can send you my function, but you need to know…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Social Sharing Buttons within Loop, on the site WordPress.org Forums:
    @p4fbradjohnson sorry must have slipped my mind :( Mail coming your way in a minute…

    4 weeks ago

  • Created a topic, quadmenu search problem on iphone, on the site WordPress.org Forums:
    The quadmenu search form does not receive focus when t…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Social Sharing Buttons within Loop, on the site WordPress.org Forums:
    I hacked together my own script to achieve this. Is this the result you are…

    3 months ago

  • Created a topic, Awesome, on the site WordPress.org Forums:
    Awesome plugin and awesome support The only plugin to …

    3 months ago

  • Posted a reply to meta for custom posts, on the site WordPress.org Forums:
    OK I've sent a mail to support thanks

    3 months ago

  • Posted a reply to meta for custom posts, on the site WordPress.org Forums:
    I've tried it, and everywhere it says that is active. In Bulk SEO I select…

    3 months ago

  • Posted a reply to meta for custom posts, on the site WordPress.org Forums:
    No, I hadn't and you are quite right. But, where do I activate it then?…

    3 months ago

  • Created a topic, meta for custom posts, on the site WordPress.org Forums:
    I have a custom post type Buzz. I have activated and …

    3 months ago

  • Posted a reply to post custom field not working, on the site WordPress.org Forums:
    I found a caching problem with WP Rocket. Now everything works fine. Thanks.

    4 months ago

  • Posted a reply to post custom field not working, on the site WordPress.org Forums:
    yes I have the latest updates Elementor 2.5.12 Pro 2.5.5 Can't get the dropdown to…

    4 months ago

  • Created a topic, post custom field not working, on the site WordPress.org Forums:
    In several of the widgets, there is an option to add a…

    4 months ago

  • Posted a reply to menu dropdown on hover doesn’t work in Edge, on the site WordPress.org Forums:
    when clicking another menu the dropdown still remains open. Also, tried the included megamenu and…

    5 months ago

  • Posted a reply to menu dropdown on hover doesn’t work in Edge, on the site WordPress.org Forums:
    Well, it still works so-so. When clicking the menu, it opens all sub-sub menus of…

    6 months ago

  • Created a topic, menu dropdown on hover doesn’t work in Edge, on the site WordPress.org Forums:
    It doesn't work on your demo. Nor on my site that's in…

    6 months ago

  • Posted a reply to Front end location check in, on the site WordPress.org Forums:
    I forked it and worked on it off-github on my site and now it works…

    3 years ago