WordPress.org

Profiles

  • Member Since: September 4th, 2010
  • Find me on:
  • Created a topic, Cloudinary Not Connecting Properly, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Folks, Until a few days ago, Cloudinary worked fine…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Cannot Post to Facebook on V3.0.2, on the site WordPress.org Forums:
    @hallsofmontezuma Hi Michael, I think we can close this issue now. I have been testing…

    4 months ago

  • Posted a reply to Cannot Post to Facebook on V3.0.2, on the site WordPress.org Forums:
    @arnaudbroes Hi Arnaud, I use the 'AddToAny' plugin to share to social media. However I…

    4 months ago

  • Created a topic, Cannot Post to Facebook on V3.0.2, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Folks, I could not post to Facebook with V3.0.2 aft…

    4 months ago

  • Posted a reply to Cache Enabler HTACCESS, on the site WordPress.org Forums:
    @coreyk Thank you!

    6 months ago

  • Posted a reply to Bing say 0 URLs Submitted, on the site WordPress.org Forums:
    @ravanh After continuous monitoring of Bing, I can now confirm that the issue is 100%…

    6 months ago

  • Posted a reply to 2.3.2. Run Optimization Buttons not Working, on the site WordPress.org Forums:
    @davidanderson Thank you kindly good Sir, Yes, after 2.3.3 upgrade, all is copasetic again! Regards…

    6 months ago

  • Created a topic, 2.3.2. Run Optimization Buttons not Working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Folks, I just this minute updated to V2.3.2 but non…

    6 months ago

  • Posted a reply to <span class=\"resolved\" aria-label=\"Resolved\" title=\"Topic is resolved.\"></span>[Broken Link Checker] All YouTube URLs are Now Expanded, on the site WordPress.org Forums:
    @tomusher Thank you. Yes I had surmised that. I guess my real question was whether…

    6 months ago

  • Created a topic, All YouTube URLs are Now Expanded, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Folks, All my links to YouTube links are being chan…

    6 months ago

  • Posted a reply to A PHP 7 Warning, on the site WordPress.org Forums:
    @lumberhack Thank you for your prompt attention and advice. Greatly appreciated. I will leave it…

    6 months ago

  • Created a new ticket, #46947, in Core Trac:
    ‘❤’ in Comment Generates DB Error

    6 months ago

  • Posted a reply to [XML Sitemap & Google News] Bing say 0 URLs Submitted, on the site WordPress.org Forums:
    @ravanh Thanks. WP Ping Service is set to let Bing know each time a post…

    6 months ago

  • Created a topic, Bing say 0 URLs Submitted, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Folks, Since the last update, Bing keeps reporting …

    6 months ago

  • Created a topic, A PHP 7 Warning, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Folks, Just got this PHP 7 Warning which I pass on …

    6 months ago

  • Created a topic, Google Structured Data, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Folks, I am guessing this falls under the AIOSEO pl…

    6 months ago

  • Posted a reply to <span class=\"resolved\" aria-label=\"Resolved\" title=\"Topic is resolved.\"></span>[Fast Velocity Minify] FVM HTACCESS, on the site WordPress.org Forums:
    @gnetworkau Thank you so very much! I use Pingdom Tools (PT) in Japan (JP) and…

    6 months ago

  • Posted a reply to FVM HTACCESS, on the site WordPress.org Forums:
    @gnetworkau Great! Thanks you! I'll start having a look at this after I figure out…

    6 months ago

  • Posted a reply to FVM HTACCESS, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for your confirmation. That is most helpful. Certainly YES, interested in testing the…

    6 months ago

  • Created a topic, Cache Enabler HTACCESS, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Folks, After using W3TC for years I ran into issues…

    6 months ago

  • Created a topic, FVM HTACCESS, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Folks, After using W3TC for years I ran into issues…

    6 months ago

  • Posted a reply to “Last Name” not Correct on Social Media, on the site WordPress.org Forums:
    @hallsofmontezuma sincere apologies. i stand corrected. I shall wait.

    6 months ago

  • Created a topic, “Last Name” not Correct on Social Media, on the site WordPress.org Forums:
    @hallsofmontezuma Hello michael torbet, - WordPress V…

    6 months ago

  • Posted a reply to How to Change ‘H’ Font Size Inputs on Editor?, on the site WordPress.org Forums:
    Correction: The above should read: "After WP-5 the text editor input defaults are H1=32pt, H2=24pt,…

    7 months ago

  • Created a topic, How to Change ‘H’ Font Size Inputs on Editor?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Folks, I use TinyMCE and Classic Editor and a defau…

    7 months ago

  • Created a topic, A New Undefined Variable, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Folks, I just started getting this error message wh…

    7 months ago

  • Posted a reply to Option_Value Error for Uninstall_Plugins, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Steve, Thank you so very much. The site is still running and the messages…

    7 months ago

  • Posted a reply to Option_Value Error for Uninstall_Plugins, on the site WordPress.org Forums:
    ok.... will do but first a DB backup :)

    7 months ago

  • Posted a reply to Option_Value Error for Uninstall_Plugins, on the site WordPress.org Forums:
    I have tried removing all the plugins but no difference. It is actually referring to…

    7 months ago

  • Posted a reply to Option_Value Error for Uninstall_Plugins, on the site WordPress.org Forums:
    I change the name of the options table from 'wp-options' to '8qmoptions' years ago. It…

    7 months ago

  • Posted a reply to Option_Value Error for Uninstall_Plugins, on the site WordPress.org Forums:
    @sterndat Thanks Steven q8moptions = wp-options. I think the query is large because of an…

    7 months ago

  • Created a topic, Option_Value Error for Uninstall_Plugins, on the site WordPress.org Forums:
    I really need help! I get a WordPress database error…

    7 months ago

  • Posted a reply to File Not Found Error, on the site WordPress.org Forums:
    @alignak Thank you. Unfortunately there is nothing unique there to Google - and other than…

    7 months ago

  • Created a topic, File Not Found Error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Folks, I received two identical error messages whic…

    7 months ago

  • Created a topic, ‘❤’ in Comment Generates DB Error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Folks, I got the following error message notice whe…

    7 months ago

  • Posted a reply to Parsing Error, on the site WordPress.org Forums:
    @ravanh Thank you kind Sir! That solves the line 1972 issue for the moment. A…

    7 months ago

  • Created a topic, Parsing Error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Folks, I am having issues with one of the modules: …

    7 months ago

  • Posted a reply to W3 Total Cache cause problem with Google Analytics, on the site WordPress.org Forums:
    @oblanda004 An unusually low bounce rates means your GA 'UA-41xxxxx-3’ appears twice. Since GA was…

    7 months ago

  • Created a topic, Cannot Purge W3TC, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Folks, I have been using W3TC for years but had som…

    7 months ago

  • Posted a reply to Error reading result set’s header, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @nlpro Thank, it worked, but before I solved the problem, iTSec errors crashed the…

    7 months ago

  • Posted a reply to Error reading result set’s header, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @nlpro Thanks, I shall try that. I was hoping to get a quick reply…

    7 months ago

  • Posted a reply to Issue with V1.1.11, on the site WordPress.org Forums:
    Dear @shirlycloudinary Thanks. However, with a clean version of WP Twenty Ninteen and no plugins…

    7 months ago

  • Created a topic, Error reading result set’s header, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Folks, Our site has almost stopped working because …

    7 months ago

  • Created a topic, Issue with V1.1.11, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Folks, After installing V1.1.11, I have a problem i…

    7 months ago

  • Created a topic, Problems with Video Embeds, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Folks, I have just updated this week from Weaverii …

    7 months ago

  • Created a topic, Indent Default Settings have Changed, on the site WordPress.org Forums:
    Hi folks, About a week ago when the lasted 5.0+ change…

    8 months ago

  • Posted a reply to FVM 2.5.1 Menus Not working, on the site WordPress.org Forums:
    After testing I found issue was to do with the cache. 5.2.1 works fine now.…

    10 months ago

  • Created a topic, FVM 2.5.1 Menus Not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Folks, I updated to FVM 2.5.1 immediately on releas…

    10 months ago

  • Created a topic, Problems with a % character in a Post Title, on the site WordPress.org Forums:
    Hi folks, I have found a problem when I add a % chara…

    10 months ago

  • Posted a reply to load.php on line 404 ERROR on WP 5.0, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Marius, I see NO recurrence of the issue since I reloaded v5.0. I also…

    10 months ago