WordPress.org

Profiles

Mike Matenkosky

Profile picture of Mike Matenkosky
  • Member Since: September 19th, 2011
  • Atwater, CA
  • www.imagesinthebackcountry.com
  • @hikinmike on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Getting a Host Lockout Message - 'error', on the site WordPress Support Forums:
    I'm used to be confused/complicated...lol! It seems to work now. I appreciate your help!

    6 months ago

  • Posted a reply to Getting a Host Lockout Message - 'error', on the site WordPress Support Forums:
    Never mind, I figured that out. I forgot I didn't have the path correct in…

    6 months ago

  • Posted a reply to Getting a Host Lockout Message - 'error', on the site WordPress Support Forums:
    I really don't understand. I didn't create the folder white list.

    6 months ago

  • Posted a reply to Getting a Host Lockout Message - 'error', on the site WordPress Support Forums:
    My "404 File/Folder White List": /favicon.ico /robots.txt /apple-touch-icon.png /apple-touch-icon-precomposed.png /wp-content/cache /browserconfig.xml /crossdomain.xml /labels.rdf /trafficbasedsspsitemap.xml One…

    6 months ago

  • Posted a reply to Getting a Host Lockout Message - 'error', on the site WordPress Support Forums:
    Not sure why I'm getting a lot of 404s when most of them are listed…

    6 months ago

  • Created a topic, Getting a Host Lockout Message - 'error', on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, prettyPhoto not minified?, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to No Green Box Saying Sent, on the site WordPress Support Forums:
    Just to add: It wasn't because I needed to re-create the form, it was I…

    8 months ago

  • Posted a reply to No Green Box Saying Sent, on the site WordPress Support Forums:
    Odd, I created a new form with the same content and it works now.

    8 months ago

  • Created a topic, No Green Box Saying Sent, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to Display Tags in `attachment-image.php`, on the site WordPress Support Forums:
    I was able to figure this out. For anybody else, I added this to my…

    8 months ago

  • Created a topic, Display Tags in `attachment-image.php`, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Mike Matenkosky's profile was updated

    8 months ago

  • Posted a reply to Disable Lightbox on Selected Pages and/or Post Type, on the site WordPress Support Forums:
    I found a solution by deleting the plugin and found another. Thanks.

    9 months ago

  • Posted a reply to Disable Lightbox on Selected Pages and/or Post Type, on the site WordPress Support Forums:
    I don't understand... This links to an attachment page: [gallery columns="5" ids="3486,3485,3484"] This links to…

    9 months ago

  • Posted a reply to Disable Lightbox on Selected Pages and/or Post Type, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks again for the reply. I'm using this [gallery columns="5" ids="3486,3485,3484"] with this to disable…

    9 months ago

  • Posted a reply to Disable Lightbox on Selected Pages and/or Post Type, on the site WordPress Support Forums:
    I had a typo on the above code. I tried this and it disables the…

    9 months ago

  • Posted a reply to Disable Lightbox on Selected Pages and/or Post Type, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the reply, unfortunately I still can't find the support forum. I tried to…

    9 months ago

  • Posted a reply to Disable Lightbox on Selected Pages and/or Post Type, on the site WordPress Support Forums:
    I'm still waiting for a solution, other than finding another plugin.

    9 months ago

  • Posted a reply to Disable Lightbox on Selected Pages and/or Post Type, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for tying to help, but this doesn't have anything to do with removing the…

    9 months ago

  • Created a topic, Disable Lightbox on Selected Pages and/or Post Type, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to Resizing Doesn't Work with Older Images, on the site WordPress Support Forums:
    Turned out that I changed my WP install folder back in 2013 (which I knew,…

    1 year ago

  • Posted a reply to Resizing Doesn't Work with Older Images, on the site WordPress Support Forums:
    Any updates?

    1 year ago

  • Created a topic, Resizing Doesn't Work with Older Images, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Nice Theme!, on the site WordPress Support Forums:
    I see. Not a big deal, I was just taking it out for a test…

    1 year ago

  • Created a topic, Nice Theme!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Adding Height and Width Attributes?, on the site WordPress Support Forums:
    I didn't/know think that adding the height and width attributes would make them non-responsive. Always…

    2 years ago

  • Created a topic, Adding Height and Width Attributes?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to slider missing after update - function not working anymore, on the site WordPress Support Forums:
    I didn't realize the code changed. I updated my sites and that took care of…

    2 years ago

  • Posted a reply to slider missing after update - function not working anymore, on the site WordPress Support Forums:
    Same here. This needs to be fixed or provide a link from the version that…

    2 years ago

  • Created a topic, Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array..., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Can you disable a spacific post-type?, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the reply. I'm not a programer so can you be more specific? I…

    2 years ago

  • Posted a reply to Can you disable a spacific post-type?, on the site WordPress Support Forums:
    I guess that means no. Thanks for the reply....

    2 years ago

  • Created a topic, Can you disable a spacific post-type?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to E-Mail Backups: "Something went wrong...", on the site WordPress Support Forums:
    Well, that didn't work. I did some checking at she has a TON of tables,…

    2 years ago

  • Created a topic, E-Mail Backups: "Something went wrong...", on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Locked out '404' Trying to Log In Updating to 4.2.13, on the site WordPress Support Forums:
    Very odd. Last night, in two of my sites I got locked-out. So I restored…

    2 years ago

  • Created a topic, Locked out '404' Trying to Log In Updating to 4.2.13, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Best way to completely remove Better Security/Ithemes plugin, on the site WordPress Support Forums:
    Deactivating and deleting it will only remove the plugin files. You'll have to delete the…

    2 years ago

  • Posted a reply to A '404' When Trying to Log In, on the site WordPress Support Forums:
    Looks like I forgot I had set my "Away Mode" wrong. It was in Away…

    2 years ago

  • Created a topic, A '404' When Trying to Log In, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Catching Fatal Error: Subscribe w/o Commenting, on the site WordPress Support Forums:
    Turns out I had to create an actual page using this: http://wordpress.org/support/topic/real-management-page-link-broken?replies=4 Works like a…

    2 years ago

  • Created a topic, Catching Fatal Error: Subscribe w/o Commenting, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Fatal Error: Out of Memory, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Website displaying a single word "error", on the site WordPress Support Forums:
    I assume the 'error' is only for only the person trying to edit a file,…

    3 years ago

  • Posted a reply to Website displaying a single word "error", on the site WordPress Support Forums:
    It did it again. When I'm "back" I'm going to have to disable the plugin.…

    3 years ago

  • Posted a reply to Website displaying a single word "error", on the site WordPress Support Forums:
    I've been getting the same error this evening. I added all of my IP address…

    3 years ago

  • Posted a reply to Adding 'Schema.org' Mark-up, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, but I'm not concerned about the last one. I just copied my "Scema Template"…

    3 years ago

  • Created a topic, Adding 'Schema.org' Mark-up, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, 'Author for homepage:' Missing One Author/Admin, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago