WordPress.org

Profiles

hightechdad

  • Member Since: September 25th, 2007
  • @hightechdad on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, “Trying to get property of non-object” debug warning, on the site WordPress.org Forums:
    I'm doing some troubleshooting on my site and turned o…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Bulk Optimize Fails – Use Cloud API instead?, on the site WordPress.org Forums:
    We probably should take this offline I'm thinking. Any preferences? I will fill out an…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Bulk Optimize Fails – Use Cloud API instead?, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, I have another thought for @ipstenu. I was looking at my error logs and…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Bulk Optimize Fails – Use Cloud API instead?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks @ipstenu - yeah, well it could be the 20 million plugins I run. The…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Bulk Optimize Fails – Use Cloud API instead?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. I let it run and got "Operation timed out, you may need to increase…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Bulk Optimize Fails – Use Cloud API instead?, on the site WordPress.org Forums:
    Awesome to have Mika on this thread as well. I just switched over from Server…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Bulk Optimize Fails – Use Cloud API instead?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the quick response. I'm on DreamPress (the DreamHost WordPress service). They have a…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Bulk Optimize Fails – Use Cloud API instead?, on the site WordPress.org Forums:
    I have close to 11,000 images that need to be optimize…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Can’t Disable “debug”, on the site WordPress.org Forums:
    A while back, I turned on the debug menu. Now, despite…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Excessive Reoptimization detected, on the site WordPress.org Forums:
    Ok good point. I moved away from YAARPP because of errors it was throwing recently…

    2 months ago

  • Posted a reply to Excessive Reoptimization detected, on the site WordPress.org Forums:
    Argh. So what do you recommend I do? I can contact them if that does…

    2 months ago

  • Created a topic, Excessive Reoptimization detected, on the site WordPress.org Forums:
    I have recently been hit with the "The EWWW Image Opti…

    2 months ago

  • Posted a reply to After upgrade to 4.7, can’t access Admin, on the site WordPress.org Forums:
    Correct. It was an endless loop. Login - no database upgrade needed - homepage redirect.…

    2 months ago

  • Posted a reply to After upgrade to 4.7, can’t access Admin, on the site WordPress.org Forums:
    Haha, yeah sorry. I get to the "No Update required" page (for the DB) with…

    2 months ago

  • Created a topic, After upgrade to 4.7, can’t access Admin, on the site WordPress.org Forums:
    Having same issue reported on other threads. What I …

    2 months ago

  • Posted a reply to Can’t access Dashboard after update to WP 4.7, on the site WordPress.org Forums:
    Having same issue. What I have done to resolve (but it is NOT resolved): -…

    2 months ago

  • Posted a reply to XML Sitemap generating but Google says "empty sitemap", on the site WordPress Support Forums:
    Ok I resolved this. It was "All In One WP Security & Firewall" plugin setting…

    8 months ago

  • Posted a reply to XML Sitemap generating but Google says "empty sitemap", on the site WordPress Support Forums:
    Anybody else having issues with the empty sitemap within Google Webmaster Tools? This only started…

    8 months ago

  • Created a topic, XML Sitemap generating but Google says "empty sitemap", on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to Images over SSL, on the site WordPress Support Forums:
    I too would like to have this enabled. I see the check box but it…

    9 months ago

  • Created a topic, Snippet support? (Feature request), on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to Only receive email results when logged in as admin of site, on the site WordPress Support Forums:
    I would love to get more information about how you resolved this. Could you provide…

    2 years ago

  • Posted a reply to Fast Secure Contact Form partially disables Varnish caching, on the site WordPress Support Forums:
    @mikeChallis - Thanks for the recommendations. So, it isn't when a form is being submitted.…

    2 years ago

  • Created a topic, Fast Secure Contact Form partially disables Varnish caching, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Locks out my site's IP, on the site WordPress Support Forums:
    @Michael - thanks for the detailed information. I will definitely take a look at the…

    3 years ago

  • Posted a reply to Locks out my site's IP, on the site WordPress Support Forums:
    @Michael - It's a public installation. I have a variety of "unique" configs including a…

    3 years ago

  • Created a topic, Locks out my site's IP, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Upgrade gave me blank admin pages, on the site WordPress Support Forums:
    I had the same problems, true with 4.0.8 as well. I had to roll back…

    3 years ago

  • Created a topic, w3 Total Cache now working with CDN settings, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Digg Digg] Plugin adds strange text to all post descriptions, on the site WordPress Support Forums:
    I too encountered this issue. I just logged a bug with Digg Digg about it…

    6 years ago

  • Posted a reply to Can't drag widgets, Can't use screen options, on the site WordPress Support Forums:
    What was the solution if I could ask? I'm having the same issue.

    7 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Advertising Manager] Documentation Site is down, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks @switzer Would it be possible to simply post some of the basic instructions to…

    7 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Advertising Manager] Documentation Site is down, on the site WordPress Support Forums:
    It would be great if some of the minimal documentation for this plugin could at…

    7 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress File Monitor] While plugin is deactivated, it still sends me emails & other s, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WP-UserOnline] Can not activate fatal error, on the site WordPress Support Forums:
    Ditto with me as well with the following error: Fatal error: Class 'scbWidget' not found…

    7 years ago

  • Posted a reply to After automatic upgrade to 2.8 my admin page is blank?, on the site WordPress Support Forums:
    @edl2000, You might want to try changing the settings as I outlined in my blog…

    8 years ago

  • Posted a reply to TWITTER TOOLS: Not Updating Daily..., on the site WordPress Support Forums:
    This has happened to me as well after the update to WP2.5. I tried removing…

    9 years ago

  • Posted a reply to DB error with 2.3 and Twitter Tools 1.0, on the site WordPress Support Forums:
    I upgraded my blog to WP 2.3 and found that twitter-tools needs to be tweaked…

    9 years ago