WordPress.org

Profiles

heutger

Profile picture of heutger
  • Member Since: September 12th, 2011
  • Find me on:

  • Posted a reply to "URLs are broken using the plugin", on the site WordPress Support Forums:
    I'm using W3Total Cache

    6 months ago

  • Posted a reply to "URLs are broken using the plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Without your plugin, all the links are correct? So the change occur by activating your…

    6 months ago

  • Posted a reply to "URLs are broken using the plugin", on the site WordPress Support Forums:
    I don't know, your script changed the ressources like that: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.1/jquery.min.js%27%20defer=%27defer https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.11.2/jquery-ui.min.js%27%20defer=%27defer Same for local…

    6 months ago

  • Created a topic, URLs are broken using the plugin, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "webp missing", on the site WordPress Support Forums:
    I'm on a CentOS 7 VM, dunno what DO means. Many thanks for your solution,…

    6 months ago

  • Created a topic, webp missing, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "webp missing", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, need to repost to get notified on updates^^

    6 months ago

  • Posted a reply to "webp missing", on the site WordPress Support Forums:
    Can I reopen this ticket? I have the same problem. And I have full access.…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Image not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Same at me. I also asked the support about particular problems, but got no response.…

    7 months ago

  • Created a topic, It's working (meanwhile the "original" doesn't), on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "New PHP failures", on the site WordPress Support Forums:
    No good work, the "other" Shariff plugin works much better, the settings look more modern…

    7 months ago

  • Created a topic, New PHP failures, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Setting in .htaccess instead and option for HSTS setting would be fine, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Static resource rewrite does not work proper", on the site WordPress Support Forums:
    For everyone with the same problem: For a quick workaround use WordPress HTTPS together with…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Static resource rewrite does not work proper", on the site WordPress Support Forums:
    Und jetzt das gleiche mit WordPress HTTPS, jetzt haben die JavaScripts auch https: <!DOCTYPE html>…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Static resource rewrite does not work proper", on the site WordPress Support Forums:
    ohne WordPress HTTPS: (man beachte die http:-JavaScripts bspw.) <!DOCTYPE html> <html lang="de-DE"> <head> <meta http-equiv="Content-Type"…

    9 months ago

  • Created a topic, Static resource rewrite does not work proper, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, AJAX Search / WP Search Suggest not working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var", on the site WordPress Support Forums:
    Great, many thanks!

    2 years ago

  • Posted a reply to "Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, for sure E_ALL & ~E_NOTICE usually works out. However E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_DEPRECATED…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var", on the site WordPress Support Forums:
    The forum is currently down, but yes, it occures in line 339. I know, it's…

    2 years ago

  • Created a topic, Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress HTTPS (SSL)] Too many redirects / variable not defined, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Transposh WordPress Translation] Does not work, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: CW Image Optimizer] "Unknown type" and "Bad response"", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I enabled the debugging as described above but still got sh: command not found.…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Java executable "not valid" for YUI minify in W3TC", on the site WordPress Support Forums:
    Although no JS minify finally works with my slideshow, I just found the/a resolution: Copying…

    4 years ago