WordPress.org

Profiles

  • Member Since: September 9th, 2011
  • Find me on:
  • Posted a reply to Intermittently not showing ads, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Thomas. That makes sense. Also Love the plugin.

    1 month ago

  • Created a topic, Intermittently not showing ads, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Thomas, I have been seeing that Google ADs show up …

    2 months ago

  • Created a topic, Posting to Google Blogger, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, When posting to Google Blogger(blogspot.com) the t…

    6 months ago

  • Created a topic, “Send Email notification for errors” does not send email notification, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, The “Send Email notification for errors” does …

    10 months ago

  • Posted a reply to 1.4.8 not posting to Instagram, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I am getting the same thing as newboy9705

    11 months ago

  • Posted a reply to InstagramAPI\\Response\\ConfigureResponse: Caption too long, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Sheeraz, I brought the character count to 1000 and then to 500. I still…

    11 months ago

  • Created a topic, No Activation email received, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, When i try to activate, I do not get an activation…

    1 year ago

  • Posted a reply to Generate thumbnails not taking the Image assigned to the link, on the site WordPress.org Forums:
    No worries. I decided on uploading the images to imgur and supplying the links in…

    1 year ago

  • Posted a reply to Generate thumbnails not taking the Image assigned to the link, on the site WordPress.org Forums:
    I am selecting the “Give priority to images assigned to links if present” Checkbox. The…

    1 year ago

  • Created a topic, Generate thumbnails not taking the Image assigned to the link, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Yannick, In Link Library each post has assigned ima…

    1 year ago

  • Posted a reply to Imported links not being assigned to Category, on the site WordPress.org Forums:
    Absolutely. Is there a link or do you have a paypal address?

    1 year ago

  • Posted a reply to Imported links not being assigned to Category, on the site WordPress.org Forums:
    Yes. I just noticed the new template. Worked great after I changed the column name.…

    1 year ago

  • Created a topic, Imported links not being assigned to Category, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Yannik, I can import links from another site to my…

    1 year ago

  • Created a topic, Posting issue: We Detected An Unusual Login Attempt, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, When posting to Instagram I keep getting "We Detec…

    1 year ago

  • Posted a reply to Unable to login to Instagram!, on the site WordPress.org Forums:
    Usually the challenge required issue is fixed by using the instagram account to login to…

    1 year ago

  • Posted a reply to Posts not showing up on Instagram, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry. False alert. Its working now. Thanks

    1 year ago

  • Created a topic, Posts not showing up on Instagram, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I activated the plugin , added the login /password…

    1 year ago

  • Created a topic, Posts not showing up on Instagram, on the site WordPress.org Forums:
    The posts do not show up on Instagram. There is no er…

    1 year ago

  • Posted a reply to Feature Request: Thumbnail generation, on the site WordPress.org Forums:
    I guess it would depend on the use. I am thinking though that you would…

    1 year ago

  • Posted a reply to Feature Request: Thumbnail generation, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Yannick, I believe that is what is needed correct -- create a local thumbnail…

    1 year ago

  • Created a topic, Feature Request: Thumbnail generation, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Instead of using an external source for Thumbnail …

    1 year ago

  • Posted a reply to Thumbnail generation breaks image, on the site WordPress.org Forums:
    Its working now. Thanks

    1 year ago

  • Created a topic, Connection error: registration secrets, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, When I try to enable the plugin I get "Error Detai…

    1 year ago

  • Created a topic, Thumbnail generation, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, When we click on "Generate thumbnail and store loc…

    1 year ago

  • Posted a reply to Show link from link library to the bottom of post, on the site WordPress.org Forums:
    Yannick, Thanks for mentioning that a random link can affect SEO. That saved me ton…

    1 year ago

  • Posted a reply to Add links to the bottom of plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Ok thanks. Also links (Internal as well as external) as per yoast (for one) are…

    1 year ago

  • Created a topic, Show link from link library to the bottom of post, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Yannick, You have a nice plugin. I want to add link…

    1 year ago

  • Created a topic, Add links to the bottom of plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Stefano, You have a nice plugin. I want to add lin…

    1 year ago

  • Posted a reply to Alt text not being applied to the images, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Abhishek. that works great. Sorry for the late response.

    1 year ago

  • Posted a reply to After the latest plugin update it breaks the login, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry. After a couple hours it started working again on all sites. Not sure what…

    2 years ago

  • Created a topic, After the latest plugin update it breaks the login, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Esteban, After the latest wpematico update, if we l…

    2 years ago

  • Created a topic, High CPU utilization, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, It appears that Disqus has been using a ton of res…

    2 years ago

  • Posted a reply to Alt text not being applied to the images, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I setup a test site and only enabled the SEO Optimized Images and Wpematico…

    2 years ago

  • Created a topic, Alt text not being applied to the images, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I set the "Alt attribute value" to %title , but wh…

    2 years ago

  • Created a topic, Set specific times for Backup, optimize and fixup, on the site WordPress.org Forums:
    I really love the plugin and have been using it on all…

    2 years ago

  • Posted a reply to Featured Image not working, on the site WordPress.org Forums:
    Works Great. Thanks for the quick resolution

    2 years ago

  • Posted a reply to Featured Image not working, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Etruel !!!!

    2 years ago

  • Posted a reply to Featured Image not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Eturel, I am having the same problem. The featured image does not show up…

    2 years ago

  • Posted a reply to Images cannot be indexed, on the site WordPress.org Forums:
    Same problem here. All I get is "Step 2/7: retrieving metadata from index [1/7201]". Also…

    2 years ago

  • Posted a reply to WP Cron not running, on the site WordPress.org Forums:
    Thats the link i posted above. Please see my post

    2 years ago

  • Posted a reply to akismet_scheduled_delete, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Mitchell. I agree. I was about to report the same problem. Unneeded cron jobs…

    2 years ago

  • Created a topic, WP Cron not running, on the site WordPress.org Forums:
    Since 10/18 All tasks/plugins that need WP CRON stoppe…

    2 years ago

  • Posted a reply to Campaigns NOT Running on SCHEDULE only Manual, on the site WordPress.org Forums:
    It appears that WP CRON was the problem. I used define('ALTERNATE_WP_CRON', true); as defined in…

    2 years ago

  • Posted a reply to No submitting to stumbleupon new version 4, on the site WordPress.org Forums:
    I have the same Problem .. posted earlier https://wordpress.org/support/topic/cannot-post-to-stumbleupon/

    2 years ago

  • Posted a reply to Campaigns NOT Running on SCHEDULE only Manual, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Esteban, Yes I did: 1) Saved the campaign 2) Deactivated and reactivated the plugin…

    2 years ago

  • Created a topic, Campaigns NOT Running on SCHEDULE only Manual, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, None of the campaigns are running automatically. T…

    2 years ago

  • Posted a reply to Cannot post to Stumbleupon, on the site WordPress.org Forums:
    Any resolution from support?

    2 years ago

  • Created a topic, Cannot post to Stumbleupon, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, When posting to Stumbleupon I get some kind of to…

    2 years ago

  • Created a topic, Image not posting correctly to Plurk, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, This was working correctly till 9/25. Now the imag…

    2 years ago

  • Posted a reply to Error while posting to StumbleUpon, on the site WordPress.org Forums:
    Works Great.. Thanks for the quick response

    3 years ago