WordPress.org

Profiles

  • Member Since: May 9th, 2020
  • Find me on:
  • Posted a reply to Icon on wrong side, on the site WordPress.org Forums:
    @onesignal Hello! It fixed itself haha. I am not sure if cache was the issue…

    1 month ago

  • Created a topic, Icon on wrong side, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I am a new user and I love the plugin. I have …

    2 months ago

  • Posted a reply to Search icon not working, on the site WordPress.org Forums:
    @optimizingmatters I tried deactivating them all and it did not solve anything. Image optimization I…

    2 months ago

  • Posted a reply to Search icon not working, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Frank. I will get back to you :)

    2 months ago

  • Posted a reply to Search icon not working, on the site WordPress.org Forums:
    @optimizingmatters Yes, it still does not work. Clearing the cache or using a private window.…

    2 months ago

  • Created a topic, Search icon not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Hope you are well. I upgraded to the latest v…

    2 months ago

  • Posted a reply to Latest version “broke” search feature and menu, on the site WordPress.org Forums:
    Also, I just checked on another staging website. There are 4 updates and I updated…

    2 months ago

  • Created a topic, Latest version “broke” search feature and menu, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Hope you are well I updated yesterday to Redux…

    2 months ago

  • Posted a reply to Search bar not working after latest update, on the site WordPress.org Forums:
    @msaari Thanks for the prompt reply. I will try to figure out what is going…

    2 months ago

  • Created a topic, Search bar not working after latest update, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I upgraded to the latest version of the plugin…

    2 months ago

  • Posted a reply to Autoptimize new update messes up the website, on the site WordPress.org Forums:
    Done :)

    3 months ago

  • Created a topic, Best!, on the site WordPress.org Forums:
    It has improved my website's performance quite spectac…

    3 months ago

  • Posted a reply to Autoptimize new update messes up the website, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks!

    3 months ago

  • Posted a reply to Autoptimize new update messes up the website, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I removed the CDN from the cdn base url section and cleared the cache…

    3 months ago

  • Posted a reply to Autoptimize new update messes up the website, on the site WordPress.org Forums:
    @optimizingmatters Sure, it is active https://wordpress-601622-2021131.cloudwaysapps.com/

    3 months ago

  • Created a topic, Autoptimize new update messes up the website, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I just updated Autoptimize to the latest versi…

    3 months ago

  • Posted a reply to e-landing-page-sitemap.xml empty, on the site WordPress.org Forums:
    @devnihil Sorry for the late response. And no, I am not using any under construction…

    3 months ago

  • Created a topic, e-landing-page-sitemap.xml empty, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, To be honest, I never noticed the "e-landing-p…

    3 months ago

  • Posted a reply to Same unbroken links being “broken” over and over, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Yes, I am just waiting on the update because I just spent some time…

    4 months ago

  • Posted a reply to Because of a change in your home URL setting, some of your SEO data needs to be., on the site WordPress.org Forums:
    @devnihil I have taken the above-stated steps and will confirm if it worked in 1-2…

    4 months ago

  • Posted a reply to Because of a change in your home URL setting, some of your SEO data needs to be., on the site WordPress.org Forums:
    @mikes41720 Thank you for your detailed response.I will try what you stated and let you…

    4 months ago

  • Created a topic, Because of a change in your home URL setting, some of your SEO data needs to be., on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Since I shifted from siteground to cloudways,…

    4 months ago

  • Posted a reply to Plugin not showing the latest “top 10”, on the site WordPress.org Forums:
    @ajay Worked like a charm. For anyone having similar issues, yes go to autoptimize and…

    4 months ago

  • Posted a reply to Plugin not showing the latest “top 10”, on the site WordPress.org Forums:
    I am not sure what to add in the exclusions. What would i type? Warm…

    4 months ago

  • Posted a reply to Plugin not showing the latest “top 10”, on the site WordPress.org Forums:
    I switched to Ajax and still nothing changed. My JS exclusion list on autoptimize includes…

    4 months ago

  • Posted a reply to Plugin not showing the latest “top 10”, on the site WordPress.org Forums:
    @ajay I can turn the debug mode on but not sure if it works. I…

    4 months ago

  • Posted a reply to Plugin not showing the latest “top 10”, on the site WordPress.org Forums:
    The reason I know the top 7 are NOT accurate is becauseI have 2 posts…

    4 months ago

  • Created a topic, Plugin not showing the latest “top 10”, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Since the past week, I have noticed that the t…

    4 months ago

  • Posted a reply to Twitter card images not showing, on the site WordPress.org Forums:
    @mikes41720 Hello I had to disconnect my cdn and that fixed it. I am in…

    4 months ago

  • Posted a reply to Twitter card images not showing, on the site WordPress.org Forums:
    @devnihil Hello That url is the cdn url...Hmmm. what should I do? How can I…

    4 months ago

  • Created a topic, Twitter card images not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Team Yoast, I am not sure what happened. I rece…

    4 months ago

  • Created a topic, Amazing and very cheap!, on the site WordPress.org Forums:
    They not only have amazing optimization of images (usi…

    4 months ago

  • Posted a reply to Preload specifics requests and preconnect to 3rd party, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you! You genius you! Warm regards

    4 months ago

  • Posted a reply to Preload specifics requests and preconnect to 3rd party, on the site WordPress.org Forums:
    @optimizingmatters Okay then I wont add those websites to the preconnect list. I just ran…

    4 months ago

  • Posted a reply to Preload specifics requests and preconnect to 3rd party, on the site WordPress.org Forums:
    @optimizingmatters Hello, thank you for the quick reply. The first point I understand completely. For…

    4 months ago

  • Created a topic, Preload specifics requests and preconnect to 3rd party, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I would like to know how many requests I shoul…

    4 months ago

  • Posted a reply to Same unbroken links being “broken” over and over, on the site WordPress.org Forums:
    @wpmudevsupport12 Okay I will try that and yes, good luck. Hope it comes out soon.…

    5 months ago

  • Posted a reply to Same unbroken links being “broken” over and over, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @wpmudev-support2 Yes, many times they are the same links. Theres this amazon link (of…

    5 months ago

  • Created a topic, Same unbroken links being “broken” over and over, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I have been facing this issue for weeks now es…

    5 months ago

  • Created a topic, Several questions, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. Firstly some of my images are being served as …

    5 months ago

  • Created a topic, Webp issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I was checking my website on PageSpeed Insight…

    5 months ago

  • Created a topic, The floating button does not float on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, your plugin seems to be working fine for the d…

    6 months ago

  • Posted a reply to Not getting completely dark on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Really? There is no other way except buying the premium version? :(

    6 months ago

  • Created a topic, Not getting completely dark on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I love the plugin! it is fantastic! I have on…

    6 months ago

  • Posted a reply to Yoast 16.0.2 broke my site, on the site WordPress.org Forums:
    @devnihil Thank you so much! I will keep this in mind if this happens again!…

    7 months ago

  • Created a topic, Yoast 16.0.2 broke my site, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Team Yoast. I hope someone can help me out with t…

    7 months ago

  • Posted a reply to Meta description, on the site WordPress.org Forums:
    @mazedulislamkhan I see. Well I can only hope then that someone from the community can…

    8 months ago

  • Posted a reply to Meta description, on the site WordPress.org Forums:
    @mazedulislamkhan You helped me with a problem a few days ago regarding the wrong author…

    8 months ago

  • Posted a reply to Meta description, on the site WordPress.org Forums:
    Hello?

    8 months ago

  • Posted a reply to Meta description, on the site WordPress.org Forums:
    @pcosta88 Here is their reply to your queries: "1) It is a Custom Post Type…

    8 months ago

Plugins