WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: December 8th, 2008
  • @hazlitt on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Some images are too small, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm confused, I just checked this in Chrome, Firefox and Safari on my Macbook…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Some images are too small, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Here is a link to the page: http://ingenious.manta9.com/ingenious-partnership/benefits/it-asset-reporting/

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Some images are too small, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for replying. That does not work because of the different sizes of images…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Some images are too small, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I purchased the pro version and I have a page wit…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to All 3 bottom footers appear on right sidebar, on the site WordPress Support Forums:
    Sounds like the HTML problem was a combination of the plugins you are using and…

    4 years ago

  • Posted a reply to new Domain name has killed my multisite installation, on the site WordPress Support Forums:
    Pleasure. Good on you for fixing it :)

    4 years ago

  • Posted a reply to All 3 bottom footers appear on right sidebar, on the site WordPress Support Forums:
    OK, well you found a solution, so that's good.

    4 years ago

  • Posted a reply to new Domain name has killed my multisite installation, on the site WordPress Support Forums:
    Have you tried working through this article: http://wordpress.stackexchange.com/questions/23327/db-connection-error-after-copying-a-wordpress-multisite-instance-to-a-second-loc

    4 years ago

  • Posted a reply to new Domain name has killed my multisite installation, on the site WordPress Support Forums:
    From having a quick glance at the query it looks like the apostrophe in the…

    4 years ago

  • Posted a reply to new Domain name has killed my multisite installation, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, If you are using multisite then there is one database for all the websites…

    4 years ago

  • Posted a reply to All 3 bottom footers appear on right sidebar, on the site WordPress Support Forums:
    There are errors in the div structure of the HTML. Try adding a couple of…

    4 years ago

  • Posted a reply to Remember me, on the site WordPress Support Forums:
    If you install the code and database on a local or staging LAMP platform and…

    4 years ago

  • Posted a reply to Admin Backend blanck screen after plugins update, on the site WordPress Support Forums:
    Did you have to delete the option settings from the options table?

    4 years ago

  • Posted a reply to new Domain name has killed my multisite installation, on the site WordPress Support Forums:
    You could try: - dump the database - open the dump in a text editor…

    4 years ago

  • Posted a reply to Admin Backend blanck screen after plugins update, on the site WordPress Support Forums:
    I would suggest disabling the plugins you just upgraded to see if and which one…

    4 years ago

  • Posted a reply to Remember me, on the site WordPress Support Forums:
    To find out what version of PHP you are running, create a PHP file in…

    4 years ago

  • Created a topic, Latest version robots.txt bug, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Widget/sidebar showing on bottom in Chrome only, on the site WordPress Support Forums:
    I've checked your site in Chrome and it looks fine on my computer.

    4 years ago

  • Posted a reply to Information missing, on the site WordPress Support Forums:
    Have you tried restoring the SQL dump using PHPMyAdmin or another MySQL client?

    4 years ago

  • Posted a reply to contact form 7, on the site WordPress Support Forums:
    I don't actually know of a form plugin that will do this. You could have…

    4 years ago

  • Posted a reply to Cant see media libary files., on the site WordPress Support Forums:
    Have you checked the media files path in Settings? Have you checked the file permissions?…

    4 years ago

  • Posted a reply to wp_options: 2 clients are using or haven't closed the table properly, on the site WordPress Support Forums:
    It might be worth trying another backup plugin to see if that works. This will…

    4 years ago

  • Posted a reply to Reinstalling Hacked Site, on the site WordPress Support Forums:
    All Roy's suggestions are spot on. I would also suggest setting the site up offline…

    4 years ago

  • Posted a reply to Dutch language instead of English, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, If you want your WordPress blog to be multilingual then you could take a…

    4 years ago

  • Posted a reply to Information missing, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Have you checked the SQL dump file to make sure the data is in…

    4 years ago

  • Posted a reply to Comments are not working, on the site WordPress Support Forums:
    Assuming that commenting is allowed and enabled, you could try switching your theme back to…

    4 years ago

  • Posted a reply to Custom full page template, on the site WordPress Support Forums:
    One to do this would be to code a page template that is specific to…

    4 years ago

  • Posted a reply to Pasting text from MS Word, on the site WordPress Support Forums:
    In the TinyMCE content editor where you want to paste your text, you should find…

    4 years ago

  • Posted a reply to HTTP error on media upload, on the site WordPress Support Forums:
    You could also download WordPress and overwrite the core files again just to be sure…

    4 years ago

  • Posted a reply to Site Operation Aborted error in IE6, on the site WordPress Support Forums:
    It is highly likely that the problem is being caused by the theme. There are…

    4 years ago

  • Posted a reply to How to put javascript at the bottom, on the site WordPress Support Forums:
    What is the file custom.php doing and when is it called/included?

    4 years ago

  • Posted a reply to Log In Error, on the site WordPress Support Forums:
    It looks like your site is running ok, and the WordPress login is displayed alright.…

    4 years ago

  • Posted a reply to Site Operation Aborted error in IE6, on the site WordPress Support Forums:
    Here is a link with information that can help you identify the problem: http://support.microsoft.com/kb/927917

    4 years ago

  • Posted a reply to Getting an Error code when I log in to my Dashboard, on the site WordPress Support Forums:
    HI, Try re-uploading all the WordPress core files via ftp except for /wp-content. Have a…

    4 years ago

  • Posted a reply to How to put javascript at the bottom, on the site WordPress Support Forums:
    What I do is I use the standard style sheet function in header.php: <link rel="stylesheet"…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Theme: LightWord] theme font, on the site WordPress Support Forums:
    I think the point is that you may be specifying that font that you want…

    4 years ago

  • Posted a reply to Order get_the_category list with excluded categories, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, That function allows you to exclude categories by ID. Have a read through the…

    4 years ago

  • Posted a reply to Order get_the_category list with excluded categories, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, There are a few solutions posted on that thread and you haven't specified which…

    4 years ago

  • Posted a reply to HTTP error on media upload, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Have you checked your php.ini to see what the maximum upload and post sizes…

    4 years ago

  • Posted a reply to CGI Error... Being told its because of my permalink setup?, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, If the site is running on IIS 7 you need to get the server…

    4 years ago

  • Posted a reply to My Website is loading very slowly...Please help!, on the site WordPress Support Forums:
    I am guessing that you aren't a frontend or WordPress theme developer. If so, you…

    5 years ago

  • Posted a reply to My Website is loading very slowly...Please help!, on the site WordPress Support Forums:
    YSlow plugin use: - Load Firefox - Browse to Google and search for YSlow firefox…

    5 years ago

  • Posted a reply to My Website is loading very slowly...Please help!, on the site WordPress Support Forums:
    I would suggest having a look at your site in Firefox using the plugin YSlow.…

    5 years ago

  • Posted a reply to Add action to only a custom post type - functions.php, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Something like this might help. function do_stuff() { global $post_type; if( $post_type == "listings")…

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Job Manager] Radio buttons - dont hold data, on the site WordPress Support Forums:
    I have posted a solution to the related multiple checkboxes selected problem here: http://code.google.com/p/wordpress-job-manager/issues/detail?id=275&colspec=ID%20Type%20Status%20Priority%20Milestone%20Owner%20Summary%20Reporter

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Job Manager] Radio buttons - dont hold data, on the site WordPress Support Forums:
    I have now discovered another problem which seems to be related. I created a couple…

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Job Manager] Radio buttons - dont hold data, on the site WordPress Support Forums:
    I'm also having this problem. I added a radio button field to the Job form…

    6 years ago

  • Posted a reply to how to get full posts on the front page not previews (neutica theme), on the site WordPress Support Forums:
    It sounds like the code in your themes is displaying the excerpt and not the…

    7 years ago

  • Posted a reply to Sitemap generator problem, on the site WordPress Support Forums:
    I discovered that wordpress is installed in a subdirectory so this sitemap generation problem is…

    7 years ago

  • Created a topic, Sitemap generator problem, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago