Profiles

  • Member Since: July 14th, 2017
  • Find me on:
  • Posted a reply to Setting “Bypass cache for the following cookies” not working as expected, on the site WordPress.org Forums:
    Certainly - done 🙂

  • Created a topic, Excellent plugin, on the site WordPress.org Forums:
    This is an excellent plugin I use on dozens of sites v…

  • Posted a reply to Setting “Bypass cache for the following cookies” not working as expected, on the site WordPress.org Forums:
    Great call, Saumya. Switching from cookie equals admin_device=1 to cookie contains admin_device made it work.…

  • Posted a reply to Setting “Bypass cache for the following cookies” not working as expected, on the site WordPress.org Forums:
    I have added the Cache Rule: https://i.imgur.com/ZxdoYW9.jpg Still, pages get exluded at first: https://i.imgur.com/bH8K81j.jpg https://i.imgur.com/FoLwn2H.jpg…

  • Posted a reply to Setting “Bypass cache for the following cookies” not working as expected, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry if I was not clear. If I visit the same page in a private…

  • Posted a reply to Setting “Bypass cache for the following cookies” not working as expected, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Saumya, thank you for your reply. Yes, the cookie is present in the request…

  • Created a topic, Setting “Bypass cache for the following cookies” not working as expected, on the site WordPress.org Forums:
    I need to exclude logged-out administrators from cachi…

  • Created a topic, Great plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Has enough features while being reasonably simple and …

  • Posted a reply to List view as default, on the site WordPress.org Forums:
    Ahh, it's defaultView with v4 and initialView with v5. That solves it.

  • Posted a reply to List view as default, on the site WordPress.org Forums:
    Good point, @aezzell2020, list view is working as expected on v4, just not v5.

  • Created a topic, List view as default, on the site WordPress.org Forums:
    I don't seem to be able to set List view as default. N…

  • Created a topic, Solid and performant plugin, on the site WordPress.org Forums:
    This lightbox works well, is reliable, easy to style, …

  • Posted a reply to Admin issues, on the site WordPress.org Forums:
    Update: This happens only in my local environment running Local. I will update this issue…

  • Created a topic, Admin issues, on the site WordPress.org Forums:
    There seem to be React-related errors in admin on WP 5…

  • Created a topic, Issue with Media Library, on the site WordPress.org Forums:
    Hello there. I am experiencing a curious issue with Bu…

  • Posted a reply to “Save & Regenerate” seems to nuke fonts, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @daanvandenbergh, Thank you for a fast response! This is great, as I'm in the…

  • Created a topic, “Save & Regenerate” seems to nuke fonts, on the site WordPress.org Forums:
    The Save & Regenerate button in my experience lead…

  • Posted a reply to Gallery thumbnails are not being picked up by CDN at WP Engine, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you, Brad. I'll watch out for that update.

  • Created a topic, Gallery thumbnails are not being picked up by CDN at WP Engine, on the site WordPress.org Forums:
    WP Engine uses an mu-plugin to hook into img elements …

  • Posted a reply to URGENT issues because of today’s update, on the site WordPress.org Forums:
    Here's a temporary, and dirty, solution that worked for me, but will likely brake some…

  • Posted a reply to Categories showing on shop page after WC 3.3, on the site WordPress.org Forums:
    Here's a temporary, and dirty, solution that worked for me, but will likely brake some…