WordPress.org

Profiles

hamellr

Profile picture of hamellr
  • Member Since: September 11th, 2007
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Do I got hacked?", on the site WordPress Support Forums:
    I have this issue also, disabling the Cloudflare plugin fixes. I've submitted a bug report…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "v150314 upgrade didn't come out of maintenance mode", on the site WordPress Support Forums:
    Another bug found; On WordPress MU with ZenCache Pro Network enabled. Every blog says that…

    1 month ago

  • Created a topic, v150314 upgrade didn't come out of maintenance mode, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Multiple Domains with Multiple blogs in subdirectories", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you, as soon as I get to internet access that was built somewhere after…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Multiple Domains with Multiple blogs in subdirectories", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, that is correct.

    2 months ago

  • Posted a reply to "Mobile site shows up", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm... maybe that is the problem. I'll try to disable the Jetpack Mobile theme and…

    2 months ago

  • Created a topic, Multiple Domains with Multiple blogs in subdirectories, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Mobile site shows up", on the site WordPress Support Forums:
    Do you have JetPack mobile enabled on those sites? It is enabled on every single…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Mobile site shows up", on the site WordPress Support Forums:
    As far as can be done, considering its MU and many of these sites are…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Mobile site shows up", on the site WordPress Support Forums:
    Very first thing I tried.

    2 months ago

  • Created a topic, Mobile site shows up, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Sidebar Ads, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Featured Area", on the site WordPress Support Forums:
    Can you point out where in the code those are? I want to remove them…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Featured Area", on the site WordPress Support Forums:
    How do you change the "title" on Featured areas? I don't want it to say…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Category links result in error page", on the site WordPress Support Forums:
    And suddenly, three days later - it's working fine....

    5 months ago

  • Posted a reply to "Works, but has issues", on the site WordPress Support Forums:
    I am changing the following line: $image = wp_get_attachment_image_src( $attachId, 'large'); I've changed it to…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Category links result in error page", on the site WordPress Support Forums:
    Forgot to mention, this also happens when categories are linked in the menu bar at…

    5 months ago

  • Created a topic, Category links result in error page, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Activating Plugin breaks Website", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, that theme and this plugin do not work together. It works if I switch…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Activating Plugin breaks Website", on the site WordPress Support Forums:
    Just wanted to let you know that I'm having this exact same problem. Using the…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Works, but has issues", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for the extremely fast response! It is unexpected. While it now works, unfortunately…

    6 months ago

  • Created a topic, Works, but has issues, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Inconsistent issues", on the site WordPress Support Forums:
    No, I only use the text editor. I do cut and paste from a text…

    7 months ago

  • Created a topic, Inconsistent issues, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "network admin changed to "subscriber", now no longer network admin", on the site WordPress Support Forums:
    Here is what did NOT work: Creating a new admin and making that person the…

    7 months ago

  • Created a topic, network admin changed to "subscriber", now no longer network admin, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "How to - REALLY clean up posts? (remove crufty meta", on the site WordPress Support Forums:
    I ended up cleaning out POST_META in myPHPAdmin since I had already imported everything. It…

    9 months ago

  • Posted a reply to "MU Database growing at an excessive rate", on the site WordPress Support Forums:
    That was what I was trying to figure out. Anyways, since this problem has been…

    9 months ago

  • Posted a reply to "MU Database growing at an excessive rate", on the site WordPress Support Forums:
    Ah, OK. Already done that.That is how I found out DB Cache and Google Adsense…

    9 months ago

  • Posted a reply to "MU Database growing at an excessive rate", on the site WordPress Support Forums:
    So... how would you examine the names of these options? And would that make a…

    9 months ago

  • Created a topic, How to - REALLY clean up posts? (remove crufty meta, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "MU Database growing at an excessive rate", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, this is what clued us into thinking it was Quick Cache (I accidentally called…

    9 months ago

  • Posted a reply to "MU Database growing at an excessive rate", on the site WordPress Support Forums:
    All of the wp_options tables for each site are growing at an excessive rate. The…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Cannot Get Different Themes Working", on the site WordPress Support Forums:
    Under sites, go to Edit. Then go to Themes. Change the theme you want for…

    9 months ago

  • Created a topic, MU Database growing at an excessive rate, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, EXIF and META Data, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "404 errors on missing images", on the site WordPress Support Forums:
    And thus the post here, as this is the link for the "support" tab of…

    1 year ago

  • Posted a reply to "404 errors on missing images", on the site WordPress Support Forums:
    Installed via the wordpress theme installer. I've redownloaded it to find that the files are…

    1 year ago

  • Created a topic, 404 errors on missing images, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Autoposting image, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Comments do not post, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago