WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: February 9th, 2010
  • @gyzhor on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Unable to open lightbox from Metaslider, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to Search results loading Styles and Scripts from result pages, on the site WordPress Support Forums:
    The code comparison linked above has expired. Here's a new link: https://www.diffnow.com/?report=gzi9v Also, it looks…

    6 months ago

  • Created a topic, Search results loading Styles and Scripts from result pages, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Changing the Campaign_ID, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to CSS conflict, on the site WordPress Support Forums:
    Finally figured out a work-around by targeting the breaking spaces inside the paragraph rather than…

    9 months ago

  • Posted a reply to CSS conflict, on the site WordPress Support Forums:
    Finally figured out a work-around by targeting the breaking spaces inside the paragraph rather than…

    9 months ago

  • Posted a reply to CSS conflict, on the site WordPress Support Forums:
    You can find it here: http://www.freezerworks.com/index.php/support-faqs/ As you can see, it's a plugin nested in…

    9 months ago

  • Created a topic, CSS conflict, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to CSS conflict, on the site WordPress Support Forums:
    Hm. It's possible that another plugin I'm using on that page is using that style,…

    9 months ago

  • Created a topic, CSS conflict, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to Not redirecting non-html, on the site WordPress Support Forums:
    Found the problem! Turns out migrating our site to another server butchered our .htaccess file.…

    10 months ago

  • Posted a reply to Not redirecting non-html, on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, no change. I even deactivated all other plugins and changed to the Twenty Sixteen…

    10 months ago

  • Posted a reply to Not redirecting non-html, on the site WordPress Support Forums:
    Hm. I did have one that I'd deactivated. Let me delete it and see.

    10 months ago

  • Posted a reply to Not redirecting non-html, on the site WordPress Support Forums:
    I've entered them as Quick Redirects and left the "Make ALL redirects this type" field…

    10 months ago

  • Posted a reply to Not redirecting non-html, on the site WordPress Support Forums:
    I'm developing the site on a secure server, but once it gets pushed live it…

    10 months ago

  • Posted a reply to Not redirecting non-html, on the site WordPress Support Forums:
    No such luck. The content of the old links are not on the same server…

    10 months ago

  • Created a topic, Not redirecting non-html, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Where is click data stored?, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to Search and accordion on same page cause conflict, on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately, the site is currently on a secure server.

    10 months ago

  • Posted a reply to Search Function, on the site WordPress Support Forums:
    Whoops. Looks like I posted to the wrong thread. please disregard.

    10 months ago

  • Posted a reply to Search results display categories titles, on the site WordPress Support Forums:
    The issue involving all categories showing in search result seems to be resolved, but I'm…

    10 months ago

  • Posted a reply to Search and accordion on same page cause conflict, on the site WordPress Support Forums:
    Well, look at that! I just updated the plugin and now the issue in the…

    10 months ago

  • Created a topic, Search and accordion on same page cause conflict, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to Search Function, on the site WordPress Support Forums:
    It looks like the categories aren't all displaying at once in search results anymore, but…

    10 months ago

  • Posted a reply to Change default category, on the site WordPress Support Forums:
    cspalding -- Yes! I received customization and it works perfectly. Sorry for not marking this…

    11 months ago

  • Created a topic, masonry.js choking in Explorer, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Titles drop all content after quotations, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Slick and useful, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Change default category, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks!

    1 year ago

  • Created a topic, Change default category, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, A HREF links creating line-breaks, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Open Graph tags not appearing, on the site WordPress Support Forums:
    Followup: I just tested hard-coding the open graph tags into the header of a nearly…

    3 years ago

  • Posted a reply to Open graph tags not appearing, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, WPyogi. I just did a test with a nearly identical wordpress install on a…

    3 years ago

  • Created a topic, Open Graph tags not appearing, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Open graph tags not appearing, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Adding jQuery link to Nav, on the site WordPress Support Forums:
    I've tried changing the parent theme. Still no change. I could really use a little…

    3 years ago

  • Posted a reply to Adding jQuery link to Nav, on the site WordPress Support Forums:
    Okay, if I change wp_nav_menu_items in the add_filter call to wp_page_menu, it injects the link…

    3 years ago

  • Posted a reply to Adding jQuery link to Nav, on the site WordPress Support Forums:
    If I add the code back into the main theme, it still doesn't work. This…

    3 years ago

  • Posted a reply to Adding jQuery link to Nav, on the site WordPress Support Forums:
    Just a few script enqueues and registrations for the jQuery itself: function dogear_styles() { /*DOGEAR…

    3 years ago

  • Posted a reply to Adding jQuery link to Nav, on the site WordPress Support Forums:
    Weirdly I'm not seeing any errors. I open up my page and the link isn't…

    3 years ago

  • Created a topic, Adding jQuery link to Nav, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Custom javascript not deploying correctly, on the site WordPress Support Forums:
    Ah, okay, I finally got the scripts to load via wp_enqueue_script in the functions.php, but…

    3 years ago

  • Posted a reply to Custom javascript not deploying correctly, on the site WordPress Support Forums:
    Well, I've tried adding the script to functions.php without much luck; it just crashes the…

    3 years ago

  • Posted a reply to Custom javascript not deploying correctly, on the site WordPress Support Forums:
    So put my script into functions.php, then *not* link it to the header via wp_enqueue_script?…

    3 years ago

  • Posted a reply to Custom javascript not deploying correctly, on the site WordPress Support Forums:
    I think I'd tried it before, but to be sure I just tried it using:…

    4 years ago

  • Posted a reply to Custom javascript not deploying correctly, on the site WordPress Support Forums:
    I have, and unless I missed something, it suggests loading scripts using the <script type="text/javascript"…

    4 years ago

  • Created a topic, Custom javascript not deploying correctly, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago