WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: February 25th, 2009
  • @gwk0 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to 404 unless added to URL filters, on the site WordPress Support Forums:
    OK, I rolled back to 3.2rc1 and it works fine again. Something between 3.2 and…

    3 years ago

  • Posted a reply to Failed to open page error, on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here :(

    3 years ago

  • Posted a reply to 404 Error, on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here :(

    3 years ago

  • Posted a reply to 404 unless added to URL filters, on the site WordPress Support Forums:
    OK, it's even worse than I thought. When you go to a secure page and…

    3 years ago

  • Created a topic, 404 unless added to URL filters, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to 404 errors with this update, on the site WordPress Support Forums:
    Has this issue been resolved in the latest update?

    4 years ago

  • Created a topic, 404 errors with this update, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Permalink Editor] Doesn't work with HTTPS plugin, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress HTTPS (SSL)] Can't use with permalink editor, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WordPress HTTPS (SSL)] How do I get it to use https for my ajax calls in my secure page?, on the site WordPress Support Forums:
    Even if I specifically create an https url, something in the plugin is converting it…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress HTTPS (SSL)] How do I get it to use https for my ajax calls in my secure page?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress HTTPS (SSL)] Does not ignore hidden folders properly, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WordPress HTTPS (SSL)] Ajax / Jquery not redirecting to https, on the site WordPress Support Forums:
    I had the same problem - WordPress HTTPS 2.0.4 and WordPress 3.3.1. My guess is…

    5 years ago

  • Posted a reply to 404 after updates, on the site WordPress Support Forums:
    I was using 0.2.7 successfully, and updated to 0.2.10 and my custom links stopped working.…

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: What Would Seth Godin Do] Small bug fix, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to Can't save changes in "Current Theme Options", on the site WordPress Support Forums:
    Found the problem - I had a javascript embedded in the code I was trying…

    8 years ago

  • Created a topic, Can't save changes in "Current Theme Options", on the site WordPress Support Forums

    8 years ago