WordPress.org

Profiles

grizgza

Profile picture of grizgza
  • Member Since: December 1st, 2010
  • @grizgza on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to AD Pictures, on the site WordPress Support Forums:
    I am interested in this as well. Syncing back the thumbnail photo from WordPress to…

    10 months ago

  • Created a topic, Timestamps, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to Javascript error, on the site WordPress Support Forums:
    I did not have PHP GD installed. Installed it and now your plugin works! Awesome,…

    11 months ago

  • Posted a reply to Javascript error, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your help. Now I'm getting this error on 1.03rc1: http://10.1.10.8/?active_directory_thumbnails&nonce=4268ad786d Failed to load…

    11 months ago

  • Created a topic, Javascript error, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Event not published" and 404 on event page, on the site WordPress Support Forums:
    It appears to have started working now. Did you receive any response from Eventbrite that…

    2 years ago

  • Created a topic, "Event not published" and 404 on event page, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to nothing cached / bad htaccess ?, on the site WordPress Support Forums:
    Awesome, I can confirm it is working 100% now. Thank you!

    3 years ago

  • Posted a reply to nothing cached / bad htaccess ?, on the site WordPress Support Forums:
    Yes

    3 years ago

  • Posted a reply to nothing cached / bad htaccess ?, on the site WordPress Support Forums:
    I'm using their grid (shared) hosting plan. I did some investigating, see here: http://grizfam.com/test.php I…

    3 years ago

  • Posted a reply to nothing cached / bad htaccess ?, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for your quick reply. I did as you instructed and I did notice…

    3 years ago

  • Posted a reply to nothing cached / bad htaccess ?, on the site WordPress Support Forums:
    Im having the same issue. Installed and activated plugin but pages were not being cached.…

    3 years ago

  • Created a topic, User agent URL redirect + mobile admin apps, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: S3 Video Plugin] thumbnails, on the site WordPress Support Forums:
    I tried jpg's and png's of varying sizes/ratios with no success. I poked around and…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: S3 Video Plugin] thumbnails, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, that is exactly how I uploaded the thumbnail. But no preview shows up in…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: S3 Video Plugin] thumbnails, on the site WordPress Support Forums:
    @ jaykiskel I've tried this feature but I'm not sure how it is supposed to…

    4 years ago

  • Posted a reply to The href URL must be absolute, on the site WordPress Support Forums:
    For the Facebook AWD All in one plugin, the code you are looking for starts…

    4 years ago

  • Posted a reply to Restoring titles to inserted images in WordPress 3.5, on the site WordPress Support Forums:
    To restore the title attribute to images in a gallery, this worked code worked for…

    4 years ago