WordPress.org

Profiles

gregpare

Profile picture of gregpare
  • Member Since: February 21st, 2013
  • @gregpare on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Add Linkedin to Social Widget?, on the site WordPress Support Forums:
    Even though they don't load, I'll just keep a copy of my changes with my…

    3 months ago

  • Posted a reply to Add Linkedin to Social Widget?, on the site WordPress Support Forums:
    I'm guessing something to add to my functions.php file that would load the widget-social-icons.php from…

    3 months ago

  • Posted a reply to Add Linkedin to Social Widget?, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. Got it working. But, it doesn't seem to work in a child theme. Is…

    3 months ago

  • Created a topic, Add Linkedin to Social Widget?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Won't load single galleries., on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Child Theme Navigation Labels don't work, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the quick response. User error. I had inadvertently turned off "header menu" under…

    4 years ago

  • Created a topic, Child Theme Navigation Labels don't work, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Animation Duration not working, on the site WordPress Support Forums:
    I ended up opening soliloquy.js and changing the number next to "animationSpeed:" -- but any…

    4 years ago

  • Created a topic, Animation Duration not working, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago