WordPress.org

Profiles

gooma2

  • Member Since: March 10th, 2010
  • @gooma2 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Yoast update to 4.3 causes unexpected redirects, on the site WordPress.org Forums:
    Yeah, it's so bizarre how things have gone so awry. Now, I have to use…

    3 months ago

  • Posted a reply to Yoast update to 4.3 causes unexpected redirects, on the site WordPress.org Forums:
    for a Premium plugin it seems we're having to do some weird extra work for…

    3 months ago

  • Posted a reply to Yoast update to 4.3 causes unexpected redirects, on the site WordPress.org Forums:
    There's definitely something up with the update as we've noticed that every time we publish…

    3 months ago

  • Posted a reply to Removed Yoast because ITS AWFUL…. now it has left all this broken sharethis.s, on the site WordPress.org Forums:
    if you go back to the freebie 4.3 version, it should go back to normal.…

    3 months ago

  • Posted a reply to Getting this error, on the site WordPress.org Forums:
    Found the fix and it's the ironic one. Installing the free Yoast Seo plugin does…

    3 months ago

  • Posted a reply to Getting this error, on the site WordPress.org Forums:
    did that and still having the slowdown problem which is causing our site to crash…

    3 months ago

  • Posted a reply to Getting this error, on the site WordPress.org Forums:
    I've sent 2 to premium support (as having both of them) but no answers. Thanks!…

    3 months ago

  • Posted a reply to Getting this error, on the site WordPress.org Forums:
    Did you have a slowdown on the backend after the update today too? Ours has…

    3 months ago

  • Posted a reply to How to check if AMP is working or not?, on the site WordPress.org Forums:
    to see if it's working, just add /amp/ to the end of the url you…

    4 months ago

  • Created a topic, LiveFyre Dead Now, on the site WordPress.org Forums:
    Sadly LiveFyre was bought by Adobe and now they are di…

    4 months ago

  • Posted a reply to AMP errors + impossible to add class/style manually, on the site WordPress.org Forums:
    can't wait for the update as we are anxious to get the pro version of…

    4 months ago

  • Posted a reply to Increase in errors from Google Search Console, on the site WordPress.org Forums:
    Google Amp did some updates which always shows a big increase in errors. It usually…

    4 months ago

  • Posted a reply to getting error in console box, on the site WordPress.org Forums:
    On Dec 13 Google AMP had another update and whenever that happens errors crops up…

    4 months ago

  • Posted a reply to Inline Related Posts – Not PHP 7.0 compatible., on the site WordPress.org Forums:
    I contacted them directly and they didn't say it they would be updating for this…

    5 months ago

  • Posted a reply to AMP errors since updating plugin, on the site WordPress.org Forums:
    We had the same with 0 errors and once we updated now at 177 errors…

    8 months ago

  • Posted a reply to INVALID_DOCUMENT – Resource with URI [bundle://imagefile) not found., on the site WordPress.org Forums:
    wow, that did it! Thanks so much. Trying to keep up with Apple News, Google…

    8 months ago

  • Posted a reply to INVALID_DOCUMENT – Resource with URI [bundle://imagefile) not found., on the site WordPress.org Forums:
    I thought it was just happening to me. It started yesterday and today nearly every…

    8 months ago

  • Posted a reply to With Google AMP update will the plugin update too?, on the site WordPress.org Forums:
    thanks so much!

    8 months ago

  • Created a topic, With Google AMP update will the plugin update too?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Google just did an AMP update on 9/19, and alread…

    8 months ago

  • Posted a reply to PHP 7, on the site WordPress.org Forums:
    Have to agree with MassimoD as PHP 7 won't work with plugins that are using…

    8 months ago

  • Posted a reply to Image titles have dashes upon upload, on the site WordPress.org Forums:
    I'm going to check with our developer (on vacation of course) to see what tweak…

    9 months ago

  • Posted a reply to Image titles have dashes upon upload, on the site WordPress.org Forums:
    WP did this back in 2013 and it was short lived thankfully.

    9 months ago

  • Posted a reply to Image titles have dashes upon upload, on the site WordPress.org Forums:
    Having the same thing happen and nice to see it’s not isolated.

    9 months ago

  • Posted a reply to [Instant Articles for WP] Unable to click on Get started and advance settings after plugin install, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, I’ve done all of those things. This was working perfectly until the recent updates…

    9 months ago

  • Created a topic, Unable to click on Get started and advance settings after plugin install, on the site WordPress.org Forums:
    The plugin (Instant articles for WP) version 3.1.2 is …

    9 months ago

  • Posted a reply to Schedule Articles not publishing to Apple News, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks so much!

    9 months ago

  • Posted a reply to Related Content has disappeared, on the site WordPress Support Forums:
    Hey Petra, Thanks. It's been odd as the Transport Failure comes up every so often.…

    10 months ago

  • Posted a reply to Errors on posting of article, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Where would one find the 'Retrieve Boards' button? I only found one for Pinterest.…

    10 months ago

  • Posted a reply to PHP 7, on the site WordPress Support Forums:
    MassimoD, Which plugin did you switch too? We were able to get all of our…

    10 months ago

  • Created a topic, Compatible with PHP 7?, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to PHP 7, on the site WordPress Support Forums:
    Was anyone else able to figure out a workaround for this issue after upgrading to…

    10 months ago

  • Posted a reply to Is this compatible with PHP 7?, on the site WordPress Support Forums:
    Do you mean there's going to be an update to the plugin? PHP7 is doing…

    10 months ago

  • Created a topic, Is this compatible with PHP 7?, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to Related Content has disappeared, on the site WordPress Support Forums:
    It came back briefly, but now this dreaded message keeps popping up. Transport failure. If…

    11 months ago

  • Posted a reply to Related Content has disappeared, on the site WordPress Support Forums:
    What's odd is that they seem to respond quickly to most inquiries, but there's been…

    11 months ago

  • Posted a reply to Related Content has disappeared, on the site WordPress Support Forums:
    Hello, hoping someone has an answer on why this has disappeared completely. My site is…

    11 months ago

  • Created a topic, Related Content has disappeared, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to AMP Validation Problems, on the site WordPress Support Forums:
    Sadly, this thing hasn't been updated in 3 months and it's been 2 months since…

    1 year ago

  • Posted a reply to Can't Select Facebook Page, on the site WordPress Support Forums:
    Hey Paulo, I appreciate the response as I'm sure there's plenty of errors coming up…

    1 year ago

  • Posted a reply to Old post not getting added to instant article, on the site WordPress Support Forums:
    I'm assuming they're getting pushed via RSS. I'm still unable to 'Login With Facebook' in…

    1 year ago

  • Posted a reply to Installation steps, on the site WordPress Support Forums:
    yeah, it feels like we're doing double steps with both the plugin and the application…

    1 year ago

  • Posted a reply to Installation steps, on the site WordPress Support Forums:
    You can add in the RSS feed into that space. You'll know if the plugin…

    1 year ago

  • Posted a reply to Italics in post title, on the site WordPress Support Forums:
    I have a feeling that there's going to be a lot of different outcomes for…

    1 year ago

  • Created a topic, Is this the Official Facebook Instant Articles Plugin?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Old post not getting added to instant article, on the site WordPress Support Forums:
    I've tried doing the update older posts from 2 days ago but they aren't getting…

    1 year ago

  • Posted a reply to Old post not getting added to instant article, on the site WordPress Support Forums:
    it seems like we have to do a new batch of articles so for news…

    1 year ago

  • Posted a reply to Can't Select Facebook Page, on the site WordPress Support Forums:
    1. WP 4.5 2. PHP 5.6.18 3. Yes, self hosted on dedicated server 4. (249248045421529)…

    1 year ago

  • Posted a reply to Only 10 posts on the feed after upgrading to 2.7, on the site WordPress Support Forums:
    We went through similar with Google AMP where suddenly a ton of issues crop up…

    1 year ago

  • Posted a reply to Can't Select Facebook Page, on the site WordPress Support Forums:
    have 2.7, but after creating three new apps under Facebook Dev Page, it still does…

    1 year ago

  • Posted a reply to Plugin dead?, on the site WordPress Support Forums:
    I hear ya! Usually after this many comments about a plugin being dead, the developer…

    1 year ago