WordPress.org

Profiles

golightblog

  • Member Since: January 29th, 2011
  • @golightblog on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Opt-in to Mail List on contact form, on the site WordPress.org Forums:
    Is it possible to use an "opt-in" field on a contact f…

    3 months ago

  • Posted a reply to Cannot view theme changes, on the site WordPress.org Forums:
    I had forgotten about w3 total cache. It was deactivated, but needed to be cleared.…

    3 months ago

  • Created a topic, Cannot view theme changes, on the site WordPress.org Forums:
    I made some custom CSS changes in the Customizr theme …

    3 months ago

  • Posted a reply to Using Conditional Logic with Mail Chimp, on the site WordPress.org Forums:
    No, not running pro, but did pay for the Mail Chimp add-on. Disappointing because the…

    4 months ago

  • Posted a reply to Customizr “customize” menu collapses, on the site WordPress.org Forums:
    The latest was an update from 3.4.16 to 3.5.2 for Customizr using WP 4.7.2

    4 months ago

  • Posted a reply to Customizr “customize” menu collapses, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks I updated successfully, but then when I start the blog I get this error:…

    4 months ago

  • Created a topic, Using Conditional Logic with Mail Chimp, on the site WordPress.org Forums:
    Wanting to use conditional logic to allow people to op…

    4 months ago

  • Created a topic, Customizr “customize” menu collapses, on the site WordPress.org Forums:
    Interesting issue on upgrade of WP to 4.7.2, the custo…

    4 months ago

  • Posted a reply to Roolback theme updat?, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, glo-custom is a child theme -created by child themify and the only mods to…

    4 months ago

  • Posted a reply to Roolback theme updat?, on the site WordPress.org Forums:
    This was an update from 3.4.16 to 3.4.38

    4 months ago

  • Created a topic, Roolback theme updat?, on the site WordPress.org Forums:
    I just updated the theme, it wasn't that old, but what…

    4 months ago

  • Posted a reply to Book Table not found, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you.

    1 year ago

  • Posted a reply to Activating causes a 404 error on all pages, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for checking, not waiting on anything. Plug-in is working fine and if it resets…

    1 year ago

  • Posted a reply to Activating causes a 404 error on all pages, on the site WordPress Support Forums:
    Oh, and thanks a lot for the support!! So far, liking the plug-in very much…

    1 year ago

  • Posted a reply to Activating causes a 404 error on all pages, on the site WordPress Support Forums:
    No worries, that was an old one and I really didn't need it. So it…

    1 year ago

  • Posted a reply to Activating causes a 404 error on all pages, on the site WordPress Support Forums:
    Using Customizer theme and have a rash of plug-ins including Askimet, all in one SEO,…

    1 year ago

  • Posted a reply to Activating causes a 404 error on all pages, on the site WordPress Support Forums:
    Not sure why it overwrites the existing .htaccess file though.

    1 year ago

  • Posted a reply to Activating causes a 404 error on all pages, on the site WordPress Support Forums:
    Permalinks were on and set to a pretty setting rather than default. It seems to…

    1 year ago

  • Posted a reply to Activating causes a 404 error on all pages, on the site WordPress Support Forums:
    Appears to be re-writing the .htaccess file to a blank. Restoring the previous file gets…

    1 year ago

  • Posted a reply to Activating causes a 404 error on all pages, on the site WordPress Support Forums:
    Host suggests it is changing the permalink or permissions.

    1 year ago

  • Posted a reply to Activating causes a 404 error on all pages, on the site WordPress Support Forums:
    Nope. Even changing permalink setting, saving, then changing back, as suggested by others does not…

    1 year ago

  • Created a topic, Activating causes a 404 error on all pages, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, FTP Upload fails, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Book Table not found, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Trouble with large Uploads file during backup/FTP, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Another plug-in caused conflict, removed but now Tabby doesn't work, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, might have to talk with W3 total cache as I did purge the caches…

    3 years ago

  • Posted a reply to Another plug-in caused conflict, removed but now Tabby doesn't work, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the prompt repsponse! I deactivated the W3 Total Cache plugin and things seem…

    3 years ago

  • Created a topic, Another plug-in caused conflict, removed but now Tabby doesn't work, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Theme not entirely responsive on phone, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, must have been a caching problem. The navbar does resize on the android! What…

    3 years ago

  • Posted a reply to Theme not entirely responsive on phone, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks much rdell. It does seem to be working as it should, just not how…

    3 years ago

  • Posted a reply to Theme not entirely responsive on phone, on the site WordPress Support Forums:
    A friend just checked the site on their tablet size PC and the sticky header…

    3 years ago

  • Created a topic, Theme not entirely responsive on phone, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Features not working in IE, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, must be fine in the latest version of IE, still doesn't display properly in…

    3 years ago

  • Posted a reply to Features not working in IE, on the site WordPress Support Forums:
    I went ahead and cropped/resized the original photos to 270x250 and re-loaded them as the…

    3 years ago

  • Posted a reply to Features not working in IE, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, if I understand correctly, the thumbnails need to be 270x250 instead of WP standard…

    3 years ago

  • Posted a reply to Features not working in IE, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, didn't include the web address. Also, used the snippet to activate the links for…

    3 years ago

  • Created a topic, Features not working in IE, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Where are the backup files saved?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Database Error, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Pageview Graph "missing", on the site WordPress Support Forums:
    Here is some more debugging from the front-end page, not the admin console: SCRIPT5: Access…

    3 years ago

  • Posted a reply to Pageview Graph "missing", on the site WordPress Support Forums:
    Run only IE on this machine (work) so no Firebug. I did debug the script…

    3 years ago

  • Posted a reply to Pageview Graph "missing", on the site WordPress Support Forums:
    Deactivated other plug-ins and tried NO PANIC again, still nothing on the pageview graph or…

    3 years ago

  • Posted a reply to Pageview Graph "missing", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, tried that but still no graph. Not just no data, no axis, no nothing.…

    3 years ago

  • Created a topic, Pageview Graph "missing", on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Lost website, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago