WordPress.org

Profiles

goldenagemedia

  • Member Since: November 6th, 2012
  • @goldenagemedia on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Perfect, cannot fault it!, on the site WordPress.org Forums:
    I've been using this plugin for a few years now, it's …

    1 month ago

  • Created a topic, No longer useable, on the site WordPress.org Forums:
    This was a great plugin, but no longer updated and the…

    1 month ago

  • Created a topic, Open Website in New Tab, on the site WordPress.org Forums:
    I've read through many Support pages here but can't fi…

    1 month ago

  • Posted a reply to Custom Styles Not Working, on the site WordPress.org Forums:
    Still nothing available on this bug fix? It's been 5 months now.

    3 months ago

  • Posted a reply to No Polygons Option, on the site WordPress.org Forums:
    So it's been almost 5 months since I first brought up this issue, and still…

    3 months ago

  • Created a topic, Log In Button Text Colour, on the site WordPress.org Forums:
    It seems that you can't have a button with a white bac…

    3 months ago

  • Created a topic, Plugin features no longer work, on the site WordPress.org Forums:
    So 2 months after I mentioned things no longer working…

    5 months ago

  • Created a topic, Good, but.., on the site WordPress.org Forums:
    Great plugin, works well, but some basic features such…

    5 months ago

  • Created a topic, Spot On, No Dramas, on the site WordPress.org Forums:
    I haven't had a single drama using this plugin since I…

    5 months ago

  • Created a topic, Sorting Feature For Date Column Does Not Work…., on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, I am using your plugin on one of my clients…

    6 months ago

  • Posted a reply to JSON style does not working?, on the site WordPress.org Forums:
    @dominmax, the plugin actually did support custom styling options. I don't know why you would…

    7 months ago

  • Posted a reply to Custom Styles Not Working, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for replying @hardeepasrani. Any word on when the next update might be?

    7 months ago

  • Posted a reply to Custom styles not applying, on the site WordPress.org Forums:
    https://wordpress.org/support/topic/custom-styles-not-working-3/

    7 months ago

  • Posted a reply to No Polygons Option, on the site WordPress.org Forums:
    Can a developed please respond?

    7 months ago

  • Created a topic, No Polygons Option, on the site WordPress.org Forums:
    WordPress Version 4.7.5 Intergeo Maps Version 2.1.3 H…

    8 months ago

  • Created a topic, Compatibility with WooCommerce Currency Converter, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, I am using your plugin on a clients website…

    8 months ago

  • Created a topic, Custom Styles Not Working, on the site WordPress.org Forums:
    WordPress Version 4.7.5 Intergeo Maps Version 2.1.3 I…

    8 months ago

  • Posted a reply to Jump (anchor) links not working correctly in some browsers, on the site WordPress.org Forums:
    any solution to this found yet? I'm having the same issue. I'm a web developer…

    10 months ago

  • Posted a reply to Google API Address Autocomplete and Gravity Forms, on the site WordPress.org Forums:
    I would like to know the answer to this also please.

    11 months ago

  • Posted a reply to Own style not working anymore, on the site WordPress.org Forums:
    This problem still exists. I have version 2.1.3 now and no custom styles are applied.

    12 months ago

  • Posted a reply to Tthe uploaded file exceeds the upload_max_filesize directive in php.ini, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, you've just missed the "M" after the number. Example of my php.ini file: ===============================…

    1 year ago

  • Posted a reply to Site only works in Theme Customizer, on the site WordPress.org Forums:
    No it is a custom form embedded in the page. I am using the Divi…

    1 year ago

  • Created a topic, Site only works in Theme Customizer, on the site WordPress.org Forums:
    I have a weird problem whereby a certain pages form on…

    1 year ago

  • Posted a reply to Fatal error message, on the site WordPress.org Forums:
    thank you for looking into that, this problem seems to be resolved now.

    1 year ago

  • Posted a reply to Fatal error message, on the site WordPress.org Forums:
    Linked here are screengrabs of the issues. - https://drive.google.com/file/d/0B_DiQO5cOpWkTG9TcTB4TC0xUEU/view?usp=sharing - https://drive.google.com/file/d/0B_DiQO5cOpWkOTRMN3BPNFJmZkE/view?usp=sharing One WP install had…

    1 year ago