WordPress.org

Profiles

gmichael7

Profile picture of gmichael7
  • Member Since: November 16th, 2011
  • @gmichael7 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Plugin not working, on the site WordPress Support Forums:
    I did the activation and configuration. Putting the [my_waze] shortcode into a text block as…

    6 months ago

  • Created a topic, Use existing pages to display in customer area, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, WP or MCE Editor placing line breaks into web form fields, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Syntax error - cannot activate after plugin update, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, From version 3 MaxButtons requires at least PHP 5.3 . You are running version: 5, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, 'Go Back' Button in a page or post, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Site was Hacked, Hidden Links and Pages installed, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Custom Login Slug Not Working 100%, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having a similar issue. I set to a custom slug (not '/login'). It was…

    2 years ago

  • Posted a reply to Visual Editor does not open, on the site WordPress Support Forums:
    No, still nothing. The tab is there but clicking it does nothing.

    3 years ago

  • Posted a reply to Visual Editor does not open, on the site WordPress Support Forums:
    Ok, that line of code was already in there, but with 'false', so I changed…

    3 years ago

  • Posted a reply to Visual Editor does not open, on the site WordPress Support Forums:
    I followed all instructions, reset the plugins folder, still can't open the visual editor tab.…

    3 years ago

  • Posted a reply to Visual Editor does not open, on the site WordPress Support Forums:
    I can get into PHPMyAdmin, but how does one 'RESET' the plugins folder? I don't…

    3 years ago

  • Created a topic, Visual Editor does not open, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Campaigns and Follow-Up Sequences, on the site WordPress Support Forums:
    Ashley, I'm not really using the gravity forms, so not sure about the tag refreshing,…

    3 years ago

  • Posted a reply to Campaigns and Follow-Up Sequences, on the site WordPress Support Forums:
    How are you getting the Tag applied to the new contact record from the Gravity…

    3 years ago

  • Posted a reply to Urgent- W3 Total Cache / Wp-Admin Login 500 Server Error, on the site WordPress Support Forums:
    Disregard... spoke with Bluehost, and their servers are having issues that should be fixed shortly.

    5 years ago

  • Created a topic, Urgent- W3 Total Cache / Wp-Admin Login 500 Server Error, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to [W3 Total Cache] CSS changes not getting pushed out in zip to CDN, on the site WordPress Support Forums:
    I'm totally new to this, and not a coder, but I can find my way…

    5 years ago

  • Posted a reply to WP-Subdomain(-like) functionality in one of the subsites, on the site WordPress Support Forums:
    Not sure if anyone can help me here. I'm a bit of a noob, and…

    5 years ago