Profiles

  • Member Since: November 20th, 2012
  • Location: Kill, Kildare, Ireland
  • Website: glicit.ie
  • Job Title: Freelance
  • Employer: Glic I.T.
  • Find me on:

Bio

WordPress developer

  • Posted a reply to High-Performance order storage (COT) compatibility, on the site WordPress.org Forums:
    @c0nst Thank you Kris. This is good to hear.

  • Created a topic, High-Performance order storage (COT) compatibility, on the site WordPress.org Forums:
    WooCommerce 7.1.0 is listing FiboSearch as being "inco…

  • Wrote a comment on the post Enabling WebP by default, on the site Make WordPress Core:
    This is extremely common. In fact the folks behind Imagify, one of the more popular…

  • Wrote a comment on the post Enabling WebP by default, on the site Make WordPress Core:
    What happens when the WebP generated is larger than the original JPEG? Will WordPress serve…

  • Posted a reply to Technical & Visual Issues when updating from V-6.0.0 to V-6.1.0, on the site WordPress.org Forums:
    @qabd is correct on the second point. The HTML for the table used to display…

  • Posted a reply to Stripe API version, on the site WordPress.org Forums:
    @sohanhossain Thank you for your quick reply.

  • Created a topic, Stripe API version, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there At the time of writing the latest version of…

  • Posted a reply to Woocommerce status widget not showing on admin dashboard, on the site WordPress.org Forums:
    @nifty123 For me, when I click the widget it takes me to https://.../wp-admin/admin.php?page=wc-admin&task=tax. This page…

  • Posted a reply to Woocommerce status widget not showing on admin dashboard, on the site WordPress.org Forums:
    @kfutter Yes, hopefully. I believe it is due to this addition to the code: https://github.com/woocommerce/woocommerce/pull/29174

  • Posted a reply to Woocommerce status widget not showing on admin dashboard, on the site WordPress.org Forums:
    Same here. The WooCommerce Status widget is gone and a WooCommerce Setup widget has appeared…

  • Created a topic, $15/month is crazy, on the site WordPress.org Forums:
    Are you guys for real? $15/month/website is extortiona…

  • Posted a reply to This page is asking you to confirm that you want to leave – data you have entere, on the site WordPress.org Forums:
    @whitedd Thanks for the info.

  • Posted a reply to This page is asking you to confirm that you want to leave – data you have entere, on the site WordPress.org Forums:
    Can you share how you resolved it please?

  • Posted a reply to Can version 2.2 be used with WooCommerce Admin disabled?, on the site WordPress.org Forums:
    That's a pity. WooCommerce Admin is such a resource sink I can't justify allowing it…

  • Created a topic, Can version 2.2 be used with WooCommerce Admin disabled?, on the site WordPress.org Forums:
    The changelog for version 2.2 says "Tweak – Move the F…

  • Posted a reply to Issue with last version of woocommerce, on the site WordPress.org Forums:
    @neoseeyou Thanks for the info. That's a pity. Being able to Disable WooCommerce Admin is…

  • Posted a reply to Issue with last version of woocommerce, on the site WordPress.org Forums:
    I installed AutomateWoo today and ran into the same issue. Deactivating Disable WooCommerce Bloat allowed…

  • Posted a reply to Composite and Bundled products, on the site WordPress.org Forums:
    I understand now. Thanks.

  • Posted a reply to Composite and Bundled products, on the site WordPress.org Forums:
    I am not sure I understand. Are you asking me to upload copies of all…

  • Created a topic, Composite and Bundled products, on the site WordPress.org Forums:
    I am using both the Composite Products and Bundle Prod…

  • Posted a reply to WooCommerce Emails HTML Broken, on the site WordPress.org Forums:
    @restorm I don't know why it's marked resolved but this workaround works great for me:…

  • Posted a reply to Email being sent from wordpress@domain.com, on the site WordPress.org Forums:
    @jmslbam Thanks Jaime However I don't believe fixing it on a higher level should be…

  • Posted a reply to Social media sharing icons, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Ankit Thank you for fixing this in the new 1.0.6 release. However there is…

  • Posted a reply to Email being sent from wordpress@domain.com, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Ankit This issue has not been fixed in the latest release, version 1.0.6. Emails…

  • Posted a reply to WooCommerce Emails HTML Broken, on the site WordPress.org Forums:
    @danielrufde Thanks for this. It's a far superior solution.

  • Posted a reply to WooCommerce Emails HTML Broken, on the site WordPress.org Forums:
    I had this problem too on a number of sites. All are hosted on Blacknight…

  • Posted a reply to Email being sent from wordpress@domain.com, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you, Ankit This is good to know. - Jim

  • Created a topic, Email being sent from wordpress@domain.com, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there We have the 'Email from address' set to sale…

  • Posted a reply to Remove MEC Data on Plugin Uninstall, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for this. I've done this now. ps I also found that I needed…

  • Created a topic, Remove MEC Data on Plugin Uninstall, on the site WordPress.org Forums:
    No data is removed on plugin deletion even when 'Remov…

  • Posted a reply to Social media sharing icons, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Ankit Thanks for getting back to me. You can test the issue at https://toolequip.ie/product-category/new/…

  • Created a topic, Social media sharing icons, on the site WordPress.org Forums:
    The social media sharing icons are not showing correct…

  • Created a topic, An error of type E_ERROR was caused, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there We get the following error during import: …

  • Posted a reply to Looks nice but the data are wrong, on the site WordPress.org Forums:
    @aljullu @netspy Forgive me for jumping in here. As an FYI: I disabled the WC…

  • Posted a reply to having issues… is it just me?, on the site WordPress.org Forums:
    Me too. I fixed it by changing uppercase SELF to lowercase self on lines 55…