WordPress.org

Profiles

GGITech

  • Member Since: June 24th, 2011
  • @ggitech on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Need to Modify a Few Things, on the site WordPress.org Forums:
    No support, I am requesting that I get my money refunded from Paypal.

    2 weeks ago

  • Created a topic, NO SUPPORT DONT SPEND THE MONEY, on the site WordPress.org Forums:
    Bought this and there is zero support. I have waited a…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Need to Modify a Few Things, on the site WordPress.org Forums:
    One More bug: - Posts in any layout do not honor the image layout inherited…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Need to Modify a Few Things, on the site WordPress.org Forums:
    UPDATE: – Make Single Column, Grid would imply there is only the grid, but there…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Need to Modify a Few Things, on the site WordPress.org Forums:
    Few Mods if someone could point me in the right way: -…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Warnings Posting, Fails to post (new post or update), on the site WordPress.org Forums:
    Created a Facebook page for the User. Setup Plugin to publish to the "Page" not…

    4 months ago

  • Created a topic, Not working, single facebook user on timeline, on the site WordPress.org Forums:
    Been working with issues, it is not working on a singl…

    4 months ago

  • Posted a reply to Warnings Posting, Fails to post (new post or update), on the site WordPress.org Forums:
    The key is the return here: Warning: Illegal offset type in /home/ggit69/public_html/KatsMeow/wp-content/plugins/facebook-publish/lib/new-post-update-status.php on line 234…

    4 months ago

  • Posted a reply to Warnings Posting, Fails to post (new post or update), on the site WordPress.org Forums:
    So after lots of trial and error, I deleted the Facebook App, and rebuilt. Some…

    4 months ago

  • Created a topic, Warnings Posting, Fails to post (new post or update), on the site WordPress.org Forums:
    I have the Plugin working on 2 sites. Set it up fresh …

    4 months ago

  • Posted a reply to Auto Publish?, on the site WordPress.org Forums:
    Figured it out...sorry for the post.

    4 months ago

  • Created a topic, Auto Publish?, on the site WordPress.org Forums:
    Is there a way to "auto publish" so you don't have to …

    4 months ago

  • Created a topic, Authorization Fails with Blank Page (iTheme Security), on the site WordPress.org Forums:
    FYI, If you are using iThemes Security, and attempt to…

    4 months ago