WordPress.org

Profiles

  • Member Since: May 31st, 2011
  • Find me on:
  • Posted a reply to Modifying robots.txt breaks and requires a reset, on the site WordPress.org Forums:
    @wpsmort Thank you for the update!

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Modifying robots.txt breaks and requires a reset, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for submitting a ticket Arnaud.

    2 months ago

  • Created a topic, Modifying robots.txt breaks and requires a reset, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I tried enabling custom robots.txt and then add…

    3 months ago

  • Posted a reply to Broken images displaying over HTTP vs HTTPS, on the site WordPress.org Forums:
    Were you able to find anything that could help with this issue?

    5 months ago

  • Posted a reply to Broken images displaying over HTTP vs HTTPS, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Was the Site Health Info helpful in determining the issue?

    5 months ago

  • Posted a reply to Broken images displaying over HTTP vs HTTPS, on the site WordPress.org Forums:
    Here you go: ### wp-core ### version: 5.3.6 site_language: en_US user_language: en_US timezone: -07:00 permalink:…

    6 months ago

  • Posted a reply to Broken images displaying over HTTP vs HTTPS, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I just wanted to check in and see if you might have some ideas…

    6 months ago

  • Created a topic, Broken images displaying over HTTP vs HTTPS, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I have an issue where newly uploaded avatars a…

    6 months ago

  • Created a topic, Simple and Effective, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for developing this plugin. It has been a st…

    8 months ago

  • Posted a reply to Critical Error!!! last update, on the site WordPress.org Forums:
    I tested version 2.0.15 on both WordPress 5.4 and 5.5 without issue.

    10 months ago

  • Posted a reply to Critical Error!!! last update, on the site WordPress.org Forums:
    Mistakes happen... what matters more is how quickly they are fixed and I just wanted…

    10 months ago

  • Posted a reply to Critical Error!!! last update, on the site WordPress.org Forums:
    Same here.

    10 months ago

  • Posted a reply to Publicize not posting to Facebook, on the site WordPress.org Forums:
    I have completed the process if you want to check. BTW, is there a method…

    10 months ago

  • Created a topic, Unable to activate JetPack when using this plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I noticed that I am unable to setup JetPack when using…

    10 months ago

  • Posted a reply to Publicize not posting to Facebook, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for the follow-up. Actually, Jetpack is activated. When visiting WordPress Admin > Jetpack…

    11 months ago

  • Posted a reply to Publicize not posting to Facebook, on the site WordPress.org Forums:
    Here's an example of a site where it's not working: https://ccis.org/news/

    11 months ago

  • Created a topic, Publicize not posting to Facebook, on the site WordPress.org Forums:
    While Facebook is in indeed connected via Publicize, p…

    11 months ago

  • Posted a reply to Many entries in wp_postmeta table, on the site WordPress.org Forums:
    I wasn't able to select "Trash All" on the logs page as I couldn't even…

    2 years ago

  • Posted a reply to Many entries in wp_postmeta table, on the site WordPress.org Forums:
    I was able to clean up the entries by running the following SQL query within…

    2 years ago

  • Created a topic, Many entries in wp_postmeta table, on the site WordPress.org Forums:
    I noticed on some of our client websites, that Post SM…

    2 years ago

  • Created a topic, Configure for specific page, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I would like to enable this only for a specific…

    2 years ago

  • Posted a reply to Minifying Web Fonts, on the site WordPress.org Forums:
    Yes. I would like to ignore web fonts from being minified if possible. Litespeed is…

    2 years ago

  • Created a topic, Minifying Web Fonts, on the site WordPress.org Forums:
    I see that LiteSpeed is minifying web fonts, which I b…

    2 years ago

  • Posted a reply to CSS Minify Adding Folder /min/ns/ Folder Structure Causing 4004 Errors, on the site WordPress.org Forums:
    I notice this issue when using symlinks. That being said, do you know of another…

    2 years ago

  • Posted a reply to CSS Minify Adding Folder /min/ns/ Folder Structure Causing 4004 Errors, on the site WordPress.org Forums:
    I was hoping that it would be able to handle relative paths, but it's easily…

    2 years ago

  • Created a topic, CSS Minify Adding Folder /min/ns/ Folder Structure Causing 4004 Errors, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, When enabling CSS Minify, some font and image …

    2 years ago

  • Posted a reply to Navigation arrows missing when using Meow Gallery Block, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Ravan. I appreciate the support!

    2 years ago

  • Posted a reply to Navigation arrows missing when using Meow Gallery Block, on the site WordPress.org Forums:
    Your comments helped me track down FancyBox 3 from the theme. I dequeued / deregistered…

    2 years ago

  • Posted a reply to Navigation arrows missing when using Meow Gallery Block, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Ravan, If you right-click a zoomed in photo and inspect in the Chrome console,…

    2 years ago

  • Posted a reply to Navigation arrows missing when using Meow Gallery Block, on the site WordPress.org Forums:
    The Meow Gallery plugin uses a class .mdl-gallery versus the default .gallery class. Perhaps the…

    2 years ago

  • Posted a reply to Link to Media File, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you @tigroumeow!

    2 years ago

  • Created a topic, Navigation arrows missing when using Meow Gallery Block, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I use Easy FancyBox on many websites, but I ju…

    2 years ago

  • Posted a reply to Link to Media File, on the site WordPress.org Forums:
    @nleibert When you say old galleries, you mean ones created with the Classic editor versus…

    2 years ago

  • Posted a reply to Link to Media File, on the site WordPress.org Forums:
    That's what I have set, but the images in the gallery are not hyperlinked when…

    2 years ago

  • Posted a reply to Conflict with Revolution Slider, on the site WordPress.org Forums:
    Review posted. Thanks Jordy!

    2 years ago

  • Created a topic, Excellent Support, on the site WordPress.org Forums:
    I contacted Jordy about an issue and he responded very…

    2 years ago

  • Posted a reply to Conflict with Revolution Slider, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Jordy for releasing 1.6.1. That took care of the issue. Awesome support!

    2 years ago

  • Posted a reply to Link to Media File, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Jordy, With WordPress galleries, you can have an image link to the media file.…

    2 years ago

  • Created a topic, Link to Media File, on the site WordPress.org Forums:
    Is there a way that I can have images link to the medi…

    2 years ago

  • Created a topic, Conflict with Revolution Slider, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Jordy, I recently noticed that there is a conflict…

    2 years ago

  • Posted a reply to Gzip Compression Lost When Using CSS Excludes, on the site WordPress.org Forums:
    After further testing, I think this is a non-issue. If I give it a minute…

    2 years ago

  • Posted a reply to Gzip Compression Lost When Using CSS Excludes, on the site WordPress.org Forums:
    I just noticed something interesting. I re-ran GT Metrix, and found there was no longer…

    2 years ago

  • Posted a reply to Gzip Compression Lost When Using CSS Excludes, on the site WordPress.org Forums:
    Sure. Here's the report number: CRXIKXMX

    2 years ago

  • Created a topic, Gzip Compression Lost When Using CSS Excludes, on the site WordPress.org Forums:
    I noticed when I enable "Optimize > CSS Combine" an…

    2 years ago

  • Posted a reply to reCAPTCHA v3, on the site WordPress.org Forums:
    +1

    2 years ago

  • Created a topic, Pleased with Plugin Support, on the site WordPress.org Forums:
    I recently came across an issue where LiteSpeed was ca…

    3 years ago

  • Posted a reply to Incompatibility with Invisible reCaptcha for WordPress, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you!

    3 years ago

  • Posted a reply to Incompatibility with Invisible reCaptcha for WordPress, on the site WordPress.org Forums:
    Yes. Disabling Remove Query Strings resolved the issue. Now that we know that was the…

    3 years ago

  • Posted a reply to Incompatibility with Invisible reCaptcha for WordPress, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I was curious if the report I sent helped to clear up why the…

    3 years ago

  • Posted a reply to Not working with Contact Form 7, on the site WordPress.org Forums:
    You need to do the following: Setup a reCAPTCHA account at https://www.google.com/recaptcha In WordPress, go…

    3 years ago

Plugins